Какво става с гръцките банки в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Какво става с гръцките банки в България

Мнениеот фифи перото » 06 юни 2011 23:10

arsenala.blogspot написа:Визирах Технополис и техномаркет

Добави и зора и циркът ще е пълен...Ако си купувал на кредит...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 06 юни 2011 23:13

OTP са унгарци наистина , объркал съм(малко гръцко звучи :mrgreen: ) .
Пощенска обаче трябва да са гърци !!!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 06 юни 2011 23:14

Последно-преди да ви пожелая лека нощ,ще ви посъветвам.Пари в банки-не.Има дълготрайни активи-злато,скъпоценни камъни(в България още няма пазар,но...),имоти...Банка ли е,когато и да фалира,все ще и е късно.
Лека нощ.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 06 юни 2011 23:33

фифи перото написа:Последно-преди да ви пожелая лека нощ,ще ви посъветвам.Пари в банки-не.Има дълготрайни активи-злато,скъпоценни камъни(в България още няма пазар,но...),имоти...Банка ли е,когато и да фалира,все ще и е късно.
Лека нощ.

Ама ме питаш дали си заравям парите в пясъка, а? Лека да е!
И за неразбралите кредитната карта не е от много имане, а НЯМАНЕ!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 07 юни 2011 00:16

Пощенска са Гърци и са много зле.

Иначе май ПИБ и УНИКРЕДИТ са най-коректни :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 07 юни 2011 03:58

Пощенска банка се обединиха с Юролайн(Юро И Еф Джи) и са гръцка банка.Общо взето обаче едва ли има човек който да вярва на банките в България ;) Специално за споменатата ОББ,аз имам кредит там и засега не съм имал проблеми с тях(като изключим че заради него съм се затрил по чужбината :) ) обаче от Райфаизен съм много разочарован.Един приятел ми услужи с пари от кредитната си карта на въпросната банка(в договора му пише че за сума възстановена до 45 дни не плаща лихва),парите ги връщаме на другия ден и от този ден нататък докато му изтече 2-год договор всеки месец му пращаха писма че дължи сума за това си теглене(около 20 лв.месечно).Направо яко ме вътриха тея :twisted: естествено ходихме да видим защо е така ама можеш ли се оправи с тея обирджии-не става братя.
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 07 юни 2011 09:57

benquick написа:Пощенска банка се обединиха с Юролайн(Юро И Еф Джи) и са гръцка банка.Общо взето обаче едва ли има човек който да вярва на банките в България ;) Специално за споменатата ОББ,аз имам кредит там и засега не съм имал проблеми с тях(като изключим че заради него съм се затрил по чужбината :) ) обаче от Райфаизен съм много разочарован.Един приятел ми услужи с пари от кредитната си карта на въпросната банка(в договора му пише че за сума възстановена до 45 дни не плаща лихва),парите ги връщаме на другия ден и от този ден нататък докато му изтече 2-год договор всеки месец му пращаха писма че дължи сума за това си теглене(около 20 лв.месечно).Направо яко ме вътриха тея :twisted: естествено ходихме да видим защо е така ама можеш ли се оправи с тея обирджии-не става братя.

Лихва и комисионна за теглене са две доста различни неща...
Кредитните карти не са за теглене в брой. Ако човек знае как да си ползва картата, тя може да се окаже доста добър продукт. Ако не знае(както са 85% от хората) е голямо дърво.

Върни се в “Свободна зона”