arsenala.blogspot написа:Визирах Технополис и техномаркет
Добави и зора и циркът ще е пълен...Ако си купувал на кредит...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
arsenala.blogspot написа:Визирах Технополис и техномаркет
фифи перото написа:Последно-преди да ви пожелая лека нощ,ще ви посъветвам.Пари в банки-не.Има дълготрайни активи-злато,скъпоценни камъни(в България още няма пазар,но...),имоти...Банка ли е,когато и да фалира,все ще и е късно.
Лека нощ.
[/center]vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
benquick написа:Пощенска банка се обединиха с Юролайн(Юро И Еф Джи) и са гръцка банка.Общо взето обаче едва ли има човек който да вярва на банките в БългарияСпециално за споменатата ОББ,аз имам кредит там и засега не съм имал проблеми с тях(като изключим че заради него съм се затрил по чужбината
) обаче от Райфаизен съм много разочарован.Един приятел ми услужи с пари от кредитната си карта на въпросната банка(в договора му пише че за сума възстановена до 45 дни не плаща лихва),парите ги връщаме на другия ден и от този ден нататък докато му изтече 2-год договор всеки месец му пращаха писма че дължи сума за това си теглене(около 20 лв.месечно).Направо яко ме вътриха тея
естествено ходихме да видим защо е така ама можеш ли се оправи с тея обирджии-не става братя.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта