"ЗА" или "ПРОТИВ" Николай Михайлов в Националния отбор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Ники Михайлов синчето !!!

Мнениеот boys85 » 06 юни 2011 12:08

ttt10 написа:Колега, никой не казва, че Михайлов е феноменален вратар. Дори да е под средното европейско ниво както казваш ти, за момента в България няма мн. голяма конкуренция, така че на какво европейско ниво е няма особено значение. ;)

Аз не заемам позицията на автора, че нямал място в националния. За мен в момента освен Ники има 2-3 вратаря в България, които са на едно ниво като талант и качества. Да кажем, че участието му в по-силно от нашето първенство му дава предимство пред останалите. Само че много дразни как е бутан от баща си: минал през всички национални гарнитури като капитан, дебютира на 17 години в мъжкия национален отбор без да има 1 мач в мъжкия клубен футбол. След това почнаха да го викат редовно, въпреки че не играеше в своя отбор за да се стигне до абсурда да има повече мачове за националния отбор, отколкото за клубни отбори. Такъв случай сигурно и в Африка не можеш да срещнеш.
А тази година, когато едва сега изигра пълен сезон в мъжкия футбол се почнаха разни хвалебствия от рода на "чака го бляскаво бъдеще", "гъзарят стана футболист", "искали го Манчестър Юн и Ливърпул"...Пълни глупости...

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 06 юни 2011 12:37

такива като автора не са левскари или цесекари , това са хора които мразят играта футбол и не им доставя удоволствие да я гледат да се радват и да страдат, единственото което правят е да видят резултата и някоя статия и да се заяждат с всички останали и ние дето живеем с футбола им се връзваме

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Мнениеот reh4o » 06 юни 2011 14:39

Виждам че измежду вас младежи има и такива дето гледат реално на нещата и виждат че ръцете на перуката са в гъзЪ. Само след още някой мач ще направи грешка невиждана до сега и пак ще кажете млад е ама няма вечно да е млад.След грешката ще последва друга по фрапираща и така 10 години както казаха някой бадете спокойни че повече от последно място в квалификационните групи няма да видим и на голям форум няма да стъпим.Следващите които ще ни бият са Андора Малта Фариорски острови Лихтенщайн Люксенбург Малдиви Западен Сибир (сборен отбор) след като това стане вие ще мрънкате против Синчето на БОБИ тогава ще ви се смея АЗ :o :mrgreen:
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 06 юни 2011 16:22

Авторе на темата, ти да не си отчаян фен на Алисия?
Когато си правеше гафовете и беше с много по-малка класа, отколкото е в момента - правилно го критикувахме.
Но сега, когато страшно много израстна и вече получава признания, да търсиш вината в него заради резултата в Подгорица, е меко казано смешно.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Мнениеот reh4o » 06 юни 2011 16:33

Не само в подгорица, а и в предишните мачове в които той участва и за в бъдеще ще участва.Трагичен е ще се убедите гарантирам ви го. ТОЙ САМ ЩЕ СЕ ДОКАЖЕ!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 06 юни 2011 20:53

Тпя 'смешен" вратар спечели не един, а ДВА пъти приза за най-добър вратар в силното Холандско първенство. Същия тоя "смешен" вратар направи много силни мачове в Шампионската Лига, а ти го гледаше по телевизията. Пак той направи поредица добри мачове за България!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
burnstz
Контакти:

Re: "ЗА" или "ПРОТИВ" Николай Михайлов в Националния отбор?

Мнениеот burnstz » 06 юни 2011 22:43

Аз съм ЗА Николай МИхайлов да носи националната фланелка! Преди го смятах за некадърник, но е факт, че последните години израстна много! Прави страхотни мачове в Холандия, а и за националния се представя на ниво!
1916'

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Мнениеот reh4o » 07 юни 2011 02:42

Един скромен поздрав за тези които уважиха темата ми!
http://vbox7.com/play:e15fe96a

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 07 юни 2011 07:40

поредния дебил, разбунил масите, с провокационно изказване!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Национален отбор”