Parmalat написа:Много ми е интересно ако се изправим срещу националният отбор жени на Бразилия какъв ше е резултата?Преди време жените на Бразилия победиха мъжкия отбор на Естония с 1-0.
Това какво общо има с темата?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Parmalat написа:Много ми е интересно ако се изправим срещу националният отбор жени на Бразилия какъв ше е резултата?Преди време жените на Бразилия победиха мъжкия отбор на Естония с 1-0.
Parmalat написа:Днес обаче окончателно стана ясно, че процедурата за издаване на български паспорти за спортисти от национално значение ще бъде сериозно съкратена, за което писа Sportal.bg преди време. Именно по този параграф, а и премахването на 5-годишния период, в който спортистът трябва да е живял в България, доближава двамата бразилци до националния тим.
PFC Litex написа:Parmalat написа:Много ми е интересно ако се изправим срещу националният отбор жени на Бразилия какъв ше е резултата?Преди време жените на Бразилия победиха мъжкия отбор на Естония с 1-0.
Phoenix^ написа:Е ако ми кажете, че Дока и Платини не са класни чужденци, то явно не разбирате от футбол. Няма по-класни от тях в България, а Платини е много по-добър от Дембеле. Наниза "Левски" на герена 2 пъти, а пък Дока какви голове ви вкарва...![]()
. Определено заслужават място в националния.
naziata написа:В България си имаме достатъчно кадърни футболисти,просто някой трябва да ги повика в националния и да им даде шанс. Нямаме нужда нито от Сульо,нито от Пульо.
Parmalat написа:PFC Litex написа:Parmalat написа:Много ми е интересно ако се изправим срещу националният отбор жени на Бразилия какъв ше е резултата?Преди време жените на Бразилия победиха мъжкия отбор на Естония с 1-0.
Нищо,но си струва да се отбележи.Но не си прочел внимателно пуснатата от мен тема.Там пише,че тези 5 години ще се намалят.Може да ги направят да получават бг паспорт за 2 или 3 години престой в родината.Вижте какк е в националния отбор на Швейцария.В целия отбор кореняците Швейцарци са само няколко.Другите са чужденци.
Cesc Fabregas написа:Parmalat написа:Днес обаче окончателно стана ясно, че процедурата за издаване на български паспорти за спортисти от национално значение ще бъде сериозно съкратена, за което писа Sportal.bg преди време. Именно по този параграф, а и премахването на 5-годишния период, в който спортистът трябва да е живял в България, доближава двамата бразилци до националния тим.
Милене, четеш ли удебеленото, или се правищ на кьорав?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта