Станко, абсолютно съм съгласен с теб. И аз съм се опарвал от тези ОББ. Имах преди тяхна дебитна карта, на нея ми бяха превели 60 лв. болнични, тези пари не ги теглих, а си ми седяха няколко месеца. На шестия или седмия, решавам да ги изтегля и хоп - 8 лв вътре

Отивам да проверя, и ми обясняват - такса за обслужване на карта , така за застраховка ( беше 36,00 лв) , някакви други глупости и накрая 8 лева. Веднага ги отразях, в семейството ми, всички имаха кредитни карти на банката и тях ги отрязах и повече не се занимавам с нищо свързано с ОББ. ДСК също ми правеха проблеми с някакви комисионни и постоянно вдигане на таксите. И става дума за дебитна карта, нито съм теглил кредит,нито имам някакви заеми. В ДСК, пак имах дебитна карта с някаква смешна сума от сорта на 20 лв. Изведнъж ми пращат писмо,че била блокирана, защото била на минус. Ако си говорим за банки, аз лично съм най-доволен от две - ПИБ и Уникредит. ПИБ имат много добри оферти за депозиране на суми, а Уникредит са най-добри за дебитни карти - банакта с най-много банкомати в България, като теглиш от тях не ти взимат никакви пари, няма месечни такси за обслужване, застраховки и разни други глупости.