Мнениеот Udoji90 » 07 юни 2011 10:40
1. Защото няма право да пуши на резервната скамейка по време на мач.
2. Най-вероятно е от някакво суеверие.
3. Защото не е инфантилен. Не виждам защо всеки трябва да издивява след гол все едно е покорил света едва ли не. Прекалената инфантилна радост след гол и глупавите танци на някои играчи означават преди всичко неуважение към съперника. Митко просто има достатъчно доблест да не се изгаври в лицето на съперниковия отбор.
4. Защото често са неспасяеми за вратарите.
5. Виждал съм го усмихнат, но в последните години няма много поводи за това поради слабия период за Арсенал. По същата причина и аз съм почти непрекъснато намръщен, когато гледам техни маочве - просто ми изпиляват нервите редовно.
6. Предполагам, че доста хора го правят - най-вероятно е несъзнателно.
7. Защото е скромен и работлив, не се изхвърля, не е арогантен, не се заяжда с никого, поради което не е толкова атрактивен за медиите може би.
8. "Талант" е относително понятие. Не се знае дали изобщо някога е имал перспективи да стане голям играч - може просто медиите да са преувеличавали качествата му, както често става у нас.
За 9. и 10. не мога да отговоря. Гледам футбол от 1998 г., така че Шмайхел не съм го гледал много в Ман Юн, а Пеле, Марадона и Еузебио не съм ги гледал изобщо.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...