А,да не забравя,дано Щурмана не вдигне въстанието,че много ме нерви
eRepublik - присъединете се към еБългария!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: eRepublik - присъединете се към еБългария!
Понеже съм от по-скоро в играта,толкова ли е било лошо управлението на Импо,че да има такава кампания срещу него?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:Понеже съм от по-скоро в играта,толкова ли е било лошо управлението на Импо,че да има такава кампания срещу него?
Елфа като разбра какво ще стане, ако се откаже от президентският пост и се нави да бъде президент на страната, така че Емпо и Щурман останаха с пръст в уста, а и най-вероятно в гъза...
Да, Емпо, беше кошмарен президент. Пое страната в доста тежък момент - след поредната глупост на Гаро и когато мамалигите искаха да ни трият отново. Тогава сърбите удариха едно рамо и бе договорен мир м/у нас и Румъния, с което бе затворена войната с качамаците! Това осигури спокойствие на президента (Емпо), но той вместо да се опита да стегне и да организира армията, както и да създаде някакъв финансов и продоволствен резерв... още на 4-5 тия ден от управлнието си замина за 3 седмици на ваканция по черноморието (Емпо е от Сандански). И просто заеба страната на произвола на съдбата! А във V1 играта беше така направена, че при война м/у две страни битките не започваха автоматично след 24 часа, ако президента, който е на ход не я стартира... напротив, само президентите можеха да обявяват война, само те можеха да пускат атаките и това означаваше, че президента бе оставил страната 3 седмици само да може да бъда атакувана, но не и да прави контра удари!!! - а това си е направо самоубийствено! За капак тогава само президента можеше да прехвърля пари от хазната в БНБ. Т.е. в хазната се беше натрупала колосална сума, която обаче Министъра на финансите не можеше да използва и не можеше да отпусне на армията в случай на нужда! - още една много груба греда! А най-странното бе, че Емпо като се върна от ваканция и му изтече мандата, без да сме водили почти никакви битки, без да сме нападали никого страната беше разорена! Липсаваха над 35 000 лева и 2-3К злато! А тогава 1 злато струваше около 65-70 лева, та 35К лева са били около 500 злато! Предвид, че еБългария тогава тъкмо почваше да набира икономическа мощ, тъкмо почнаха да се появяват първите по-крупни родни еБизнесмени... постъпленията от данъци бяха значително по-малки и тогава това бяха супер много пари за нас! Сега едно mpp струва 10К лева, т.е. 40 злато, но тогава едно mpp струваше 100 злато и поради недостиг на пари еБългария винаги беше само с 4-5 mpp-та: Сърбия, Русия, Унгария, Индонезия и последното mpp винаги беше някакво с тренировъчна цел! Елитният отряд получаваше МЕСЕЧНА финансова издръжка възлизаща на 200-250 злато! Просто нямаше по-големи възможности, та направи си сметката колко пари е дръпнал Емпо от БНБ! И познай кой беше първият роден играч с 3 К5 компании?!!
Като добавим и това, че декември 2008-а Емпо открадна на Скуал клипа за първият голям и успешен бейбибум и сложи своят реферален линк, обеща да превежда всичкото злато на БНБ и само да запазва златото от "Society builder" медалите... и в крайна сметка Емпо преведе около 1000-1200 злато на БНБ, а останалото го запази за себе си. Колко е точно никой не може да ти каже, но предвид, че навремето рефералите не носеха по 10% от спечеленото от тях самите злато, а даваха по 5 злато за достигане на 6-о, 10-о, 16-о или18-о (вече не помня кое от двете) и ВСЯКО СЛЕДВАЩО НИВО!!! Направи си сметката! А тогава за 3 месеца редовна игра се достигаше до 21-22-о ниво!!! От 18-о нагоре, за всяко ниво по 5 злато... смятай за колко много злато говорим!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Останаха ни да освободим Видин и София от сръбска окупация, а освен това президентът реши да ни вкара във война с турците, което за мен е едно много прибързано решение, но както и да е... По пет на клик и каквото мишка покаже!

Наистина щеше да бъде хубаво първо да освободим всичките си региони и едва тогава да водим войни, но по-младите играчи хленчат за 0.5 сила от ЕВ-то и президента реши да им угоди! С други думи популизъм! Сега остава да видим какво ще ни струва това... Докато мине гласуването в парламента София ще сме я освободили, а предполагам сърбите няма да ни пречат за Видин, още повече, че и на тях не им е лесно да ги атакуват от 2 страни и да имат всеки ден по 2-3 въстания!
И все пак не трябваше да скачаме на турците! В момента вентилаторите са по-голям проблем! Воюват на два фронта: с Гърция и Хърватия + всеки ден имат въстания в Италия и въпреки това се справят доста добре, ест с помощ от съюзниците си! Та сега бе момента и ние да ги напънем едно хубаво и така Гърция щеше да успее да си вземе териториите, Хърватите ще настъпват по-лесно, а и знае ли човек можеше и Италия да вземе глътка въздух и да си осводи някой друг регион!
В същото време турците са заети да воюват с Русия и точно в момента не им се занимава с останалите страни от Балканите! Сега ние ще помагаме на Русия, но не виждам смисъла от това, най-много резаците да договорят един мир с Русия, като естествено ще им върнат взетите региони и после начело с лазократската сган ще тръгнат да воюват с нас...
Да не говорим, че поляците са окопирали мамалигария и в момента имат обща граница с нас... в момента, в който ние напънем Турция отзад... поляците могат да напънят нас! И ще стане много грозно, защото ако поляците прегазят нас и стигнат до Гърция... Гърците също ще бъдат изтрити от картата, а ние към момента не можем да спрем поляците!
И все пак не трябваше да скачаме на турците! В момента вентилаторите са по-голям проблем! Воюват на два фронта: с Гърция и Хърватия + всеки ден имат въстания в Италия и въпреки това се справят доста добре, ест с помощ от съюзниците си! Та сега бе момента и ние да ги напънем едно хубаво и така Гърция щеше да успее да си вземе териториите, Хърватите ще настъпват по-лесно, а и знае ли човек можеше и Италия да вземе глътка въздух и да си осводи някой друг регион!
В същото време турците са заети да воюват с Русия и точно в момента не им се занимава с останалите страни от Балканите! Сега ние ще помагаме на Русия, но не виждам смисъла от това, най-много резаците да договорят един мир с Русия, като естествено ще им върнат взетите региони и после начело с лазократската сган ще тръгнат да воюват с нас...
Да не говорим, че поляците са окопирали мамалигария и в момента имат обща граница с нас... в момента, в който ние напънем Турция отзад... поляците могат да напънят нас! И ще стане много грозно, защото ако поляците прегазят нас и стигнат до Гърция... Гърците също ще бъдат изтрити от картата, а ние към момента не можем да спрем поляците!
- bigbonusprize
- Контакти:
Аз си мисля, че трябва да помогнем на Русия. В момента Русия много са ги налазили и може скоро да ги затрият. Гърците още ли бойкотират?
Последна промяна от bigbonusprize на 06 юни 2011 19:16, променено общо 2 пъти.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:Макетата си мисля, че трябва да помогнем на Русия. В момента Макетата много са ги налазили и може скоро да ги затрият. Гърците още ли бойкотират?
Трудно. Нямат загуба засега.
- bigbonusprize
- Контакти:
tarikat написа:bigbonusprize написа:Макетата си мисля, че трябва да помогнем на Русия. В момента Макетата много са ги налазили и може скоро да ги затрият. Гърците още ли бойкотират?
Трудно. Нямат загуба засега.
bigbonusprize написа:Едно мнение правилно не мога да напиша. Имах предвид, че трябва да помогнем на Русия, защото много са ги налазили. Хърватска и Гърция сами по себе си са способни да разбият макетата, но не знам дали Гърция още бойкотира...
И аз не знам дали бойкотира...
А колкото до Русия.... не знам колко ще им помогнем. Да, от ЕВ-то печелим 10% щета, която не е за подценяване, но едва ли точно тя ще успее да обърне хода на нещата за Русия!
megan fox написа:bigbonusprize написа:Едно мнение правилно не мога да напиша. Имах предвид, че трябва да помогнем на Русия, защото много са ги налазили. Хърватска и Гърция сами по себе си са способни да разбият макетата, но не знам дали Гърция още бойкотира...
А колкото до Русия.... не знам колко ще им помогнем. Да, от ЕВ-то печелим 10% щета, която не е за подценяване, но едва ли точно тя ще успее да обърне хода на нещата за Русия!
Турците и те ни обявиха за ЕВ, тъй че руснаците имат възможност да се освободят. Същото важи за Украйна и Беларус.
- bigbonusprize
- Контакти:
megan fox написа:bigbonusprize написа:Едно мнение правилно не мога да напиша. Имах предвид, че трябва да помогнем на Русия, защото много са ги налазили. Хърватска и Гърция сами по себе си са способни да разбият макетата, но не знам дали Гърция още бойкотира...
Най-малко ще раздвоим турските танкове между нас и Русия.
Върни се в “Игри и забавления”