Трансферите в клуба
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- cska - maina
Re: Кривия в Ботев(Пд)
Много хитър ход е това с кривия и Мечето. Трябват ви опитни хора за битката в Б група, а и кривия си готин за гледане. Тошко трябва да го налагат постепенно , да влиза на мястото на кривия в 60 мин му е достатъчно за начало.
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Re: Ботев взима и Мечечиев, новите станаха четирима.
1Neutralen написа:За кое крило на Спартак Пловдив става дума?
Йордан Христов
Не натискайте ТУК!
- Raoul_Duke
Re: Ботев взима и Мечечиев, новите станаха четирима.
Шведа и той щял да подписва с нас, така че трансферите са добри. Само това с Мечечиев ми идва малко в повече...
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]

- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
cska - maina написа:Много хитър ход е това с кривия и Мечето. Трябват ви опитни хора за битката в Б група, а и кривия си готин за гледане. Тошко трябва да го налагат постепенно , да влиза на мястото на кривия в 60 мин му е достатъчно за начало.
Тук се прав, според мен, защото едно е ЕЮГ, дори и срещу някой и друг играч от "елита", друго - 90 минути в някой мач, при това натоварен със задължителна победа, защото и в "Б" група всички ще искаме победа във всеки мач, и то разгромна.
С такава тежест се свиква по-трудно, трябва самочуствие, дори, ако щеш, и малко арогантност.
Не натискайте ТУК!
Съгласен майна прибързах
В крайна сметка са наши футболисти вече ще ги подкрепям 

Сашо ми е приятел и съм супер щастлив да го видя най-сетне в Ботев. Велик играч и супер пич. И 4-те трансфера повишават конкуренцията. Ако някои измежду Аргиров, В.Байрев, Д.Байрев, Асенов, и Гаджалов в крайна сметка стане голям играч за Ботев това ще е защото ще е победил за титулярно место в конкуренция с Кривия, Мечеджиев, Христов и Димов. Ако младите не успеят значи нямат достатъчно класа за там за където е тръгнал Ботев Пловдив. С доказани лидери няма как да не успеем, трябва да има и "кучета" на терена само с "художници" не става. Евала на Хубчев за трансферите, аз поне до Нова Година му давам кредит на доверие.
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
batbore написа:Сашо ми е приятел и съм супер щастлив да го видя най-сетне в Ботев. Велик играч и супер пич. И 4-те трансфера повишават конкуренцията. Ако някои измежду Аргиров, В.Байрев, Д.Байрев, Асенов, и Гаджалов в крайна сметка стане голям играч за Ботев това ще е защото ще е победил за титулярно место в конкуренция с Кривия, Мечеджиев, Христов и Димов. Ако младите не успеят значи нямат достатъчно класа за там за където е тръгнал Ботев Пловдив. С доказани лидери няма как да не успеем, трябва да има и "кучета" на терена само с "художници" не става. Евала на Хубчев за трансферите, аз поне до Нова Година му давам кредит на доверие.
Най-точното мнение за трансферите!!!
Не натискайте ТУК!
Майна, само си помислете, че ще има мачове, в които за 1 полувреме или 60 минути, може да гледаме Неделев-Лимона-Манчев-Кривия и Курдов! Хора, това си е манна небесна уе майна
)) баси кефа ...

И четиримата са супер за следващия сезон.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
- PLOVDIV PEE 1912
Кривия в Ботев?Тва нещо не го проумявам още.