Съгласни ???

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
no_choice
Контакти:

Re: Съгласни ???

Мнениеот no_choice » 17 май 2009 22:02

slavia_forever написа:
no_choice написа:
еми ще поясня само за теб

СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ С МЕН !!??

Ок, но според теб, ако това е логиката, не трябва ли всички теми, да са с това заглавие?

виж са , ако имаш мнение пиши..
Правехте се на Ултраси и хулигани после на мутри и наркомани, а сега сте Путки насрани !! САМО ЦСКА !!!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 17 май 2009 22:25

no_choice написа:ами аз какво да кажа.... от ЦСКА съм Левски си бият и по добре , не искам Цска в ШЛ , толкова са зле че няма на къде. Трябват примени ама мащабни промени... да се дават пари на по слабите отбори да се развиват... например в Пирин има много силни футболисти които чакат да се развиват, но да се развиваш не означава да играеш в ЦСКА или Левски.... има и други отбори литекс , морето, локо сф. Локо ПД например преди време бяха бая силнички а се какво тея мръсни мутри преебаха всичко. За да има футбол в БЪлгария трябва да има хора които милеят за футбола, не са малко , но трябва още,

no_choice написа:виж са , ако имаш мнение пиши..

Ок. Имам мнения и след като искаш, ще ги напиша:
1. Мнение по пасаж:
no_choice написа:ами аз какво да кажа.... от ЦСКА съм Левски си бият и по добре , не искам Цска в ШЛ , толкова са зле че няма на къде.

Граматически неграмотно, но справедиво изказано мнение.
2. Мнение по пасаж:
no_choice написа:Трябват примени ама мащабни промени... да се дават пари на по слабите отбори да се развиват... например в Пирин има много силни футболисти които чакат да се развиват, но да се развиваш не означава да играеш в ЦСКА или Левски.... има и други отбори литекс , морето, локо сф. Локо ПД например преди време бяха бая силнички а се какво тея мръсни мутри преебаха всичко.

Промените във футбола се налагат, но не само в посока Левски и ЦСКА, а трябва да са насочени равнопоставено към всички и трябва да са насочени, към разрушаване на двуполюсния модел. Преди при комунистите, а сега на червено-сините олигарси, наследили комунистите. Трябва да се закрие червено-синьото БФС и да се създаде нова структира, която да извади президентите на клубове от самата нея, защото така са изкуствено създадени лобита, дори в ръководството на футбола.
В този пасаж, мнението е вече не само неграмотно, но и вулгарно. С други думи, изцяло извън правилата.
3. Мнение по пасаж:
no_choice написа:За да има футбол в БЪлгария трябва да има хора които милеят за футбола, не са малко , но трябва още,

Дори да се намерят хора, милеещи за футбола, винаги ще има интереси или лобита, които да попречат на тази "безрезервна любов". Това мнение освен, че беше неграмотно, беше и безпочвено. Най-фрапиращото е, че не знаеш как да изпишеш правилно името на родината си.

П.П. Ето имам мнение и го пиша. Не искам да те обидя, но ти ми каза да изразя мнението си и аз се възползвах. Ето:
no_choice написа:виж са , ако имаш мнение пиши..
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 18 май 2009 00:09

Давайте говеда сини изкарайте я тая агресия тия комплекси добити от ЦСКА!!!!!!!! Давайте сега ви е паднало ;)

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 18 май 2009 09:37

Al_Abrashev написа:
cska_evropeiski написа:Според мен играчите на ЦСКА имат потенциал и ако изгубим титлата то това ще е най-вече заради лабилната психика на отбора.В най-важните мачове отбора не показа никакъв характер. Според мен трябва да се работи в това отношение с играчите. Може би трябва в отбора да има психолог, който да помага на играчите да преодоляват напрежението и да не играят като сковани във важните и решителни мачове или нещо друго подобно трябва да се направи.
Психика нямате, защото сте изкуствено създаден отбор. Това го казвам абсолютно сериозно.Имате цели 31 титли а сте с отрицателна равносметка с Левски? Кои са най-големите резултати в дербито...7:2,7:1 за Левски?Колко пъти сме ви били от 0:1 или 0:2 и колко пъти сте обръщали вие?........и името на Апостола и публиката и т.н и т.н

Ха тоя пък за психика ми говори,срещу вас този мач ние 1 обикновен както всички остана ли.
За психика се виждат в истинските мачо в ЕК,едно е да ти водят със 0:1 от отбор от изкуствена държава и да не можеш да ги обънеш,др. да де водят 0:3 отбор от В.лига и да ги обърнеш и да отчаеш играчите им и феновете :lol:
Но едва ли можеш да накраш играчи на Байерн да си събличат фланелките в 18минута,едва ли можеш да обърните мач в ЕК от 0:3 или 0:2,нямате този мантилитет на победители 100% от фут.специалисти твърдят че това ви е най-важния мач изобщо :lol:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 18 май 2009 10:29

BGarmy написа:
Al_Abrashev написа:
cska_evropeiski написа:Според мен играчите на ЦСКА имат потенциал и ако изгубим титлата то това ще е най-вече заради лабилната психика на отбора.В най-важните мачове отбора не показа никакъв характер. Според мен трябва да се работи в това отношение с играчите. Може би трябва в отбора да има психолог, който да помага на играчите да преодоляват напрежението и да не играят като сковани във важните и решителни мачове или нещо друго подобно трябва да се направи.
Психика нямате, защото сте изкуствено създаден отбор. Това го казвам абсолютно сериозно.Имате цели 31 титли а сте с отрицателна равносметка с Левски? Кои са най-големите резултати в дербито...7:2,7:1 за Левски?Колко пъти сме ви били от 0:1 или 0:2 и колко пъти сте обръщали вие?........и името на Апостола и публиката и т.н и т.н

Ха тоя пък за психика ми говори,срещу вас този мач ние 1 обикновен както всички остана ли.
За психика се виждат в истинските мачо в ЕК,едно е да ти водят със 0:1 от отбор от изкуствена държава и да не можеш да ги обънеш,др. да де водят 0:3 отбор от В.лига и да ги обърнеш и да отчаеш играчите им и феновете :lol:
Но едва ли можеш да накраш играчи на Байерн да си събличат фланелките в 18минута,едва ли можеш да обърните мач в ЕК от 0:3 или 0:2,нямате този мантилитет на победители 100% от фут.специалисти твърдят че това ви е най-важния мач изобщо :lol:

Да Майкъла им го каза. Лефски има ЕвроМач с Българския Ливърпул. ;) Може да не сме Ливърпул, ама като дойде европа сме на друго ниво спрямо вас....

Потребителски аватар
plamen93
Контакти:

Мнениеот plamen93 » 18 май 2009 15:09

no_choice написа:ами аз какво да кажа.... от ЦСКА съм Левски си бият и по добре , не искам Цска в ШЛ , толкова са зле че няма на къде. Трябват примени ама мащабни промени... да се дават пари на по слабите отбори да се развиват... например в Пирин има много силни футболисти които чакат да се развиват, но да се развиваш не означава да играеш в ЦСКА или Левски.... има и други отбори литекс , морето, локо сф. Локо ПД например преди време бяха бая силнички а се какво тея мръсни мутри преебаха всичко. За да има футбол в БЪлгария трябва да има хора които милеят за футбола, не са малко , но трябва още,

Аби еи свиняри кат бехте 1-ви ооо ШЛ нйе сми наи добрите за там сме ся кат фанахте дървото ии еми нйе ни искаме ШЛ без тва сме слаби

Квото искате си говорете така само си замазвате ядът към ЛЕВСКИ и че изпуснахте титлата :lol: :lol: :lol:
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ ( 7:1 , 7:2 , 5:0 ) 15 от Гонзо 14 от Наско :D

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 18 май 2009 16:58

TheClub написа:Да Майкъла им го каза. Лефски има ЕвроМач с Българския Ливърпул. ;) Може да не сме Ливърпул, ама като дойде европа сме на друго ниво спрямо вас....
Абе ти по това време не трябваше ли да си на училище, я марш в клас!..........Не сте спали цяла нощ след мача на Левски снощи!
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

Върни се в “ЦСКА”