Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Re: Дембеле записа цял мач при загуба на Мали.

Мнениеот batmanlevski » 05 юни 2011 18:52

ЩЕ вкара ,щом целят свят го призна и го подредиха непосредсвено след Меси и Роналдо и за Мали ще вкарва,жалко че матеус го изтърва ако беше го взел в нашия отбор вчера щяме да ги отвеем тези ченогорци поне с три гола разлика
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
mile kitic

Мнениеот mile kitic » 05 юни 2011 18:53

Santiago Munezz написа:Немога да разбера защо за всяка новина свързана с Дембеле отваряте нова тема? :shock:
При положение,че си има и фен тема специално за него...

Защото е голям футболист, а за тях се пише и говори постоянно, подобно на Меси ;)
Долу капитализма в Народна република България ! Да живее комунизма !

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 05 юни 2011 18:53

batmanlevski написа:ЩЕ вкара ,щом целят свят го призна и го подредиха непосредсвено след Меси и Роналдо и за Мали ще вкарва,жалко че матеус го изтърва ако беше го взел в нашия отбор вчера щяме да ги отвеем тези ченогорци поне с три гола разлика

Еййй капацитета пак се изказа.Как ще го вземе Матеус като няма БГ паспорт бе? :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

zoomx
Контакти:

Мнениеот zoomx » 05 юни 2011 18:54

mile kitic написа:
Santiago Munezz написа:Немога да разбера защо за всяка новина свързана с Дембеле отваряте нова тема? :shock:
При положение,че си има и фен тема специално за него...

Защото е голям футболист, а за тях се пише и говори постоянно, подобно на Меси ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 05 юни 2011 18:54

sadface написа:http://www.novsport.com/news146780_1041.html

Отварянето на този сайт ми беше първо и последно, нали се сещаш :lol:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 юни 2011 18:57

тези от нов спорт колко по-бързо изтрият този писквил, толкова по-добре за тях :lol:
Изображение

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 05 юни 2011 19:00

batmanlevski написа:ЩЕ вкара ,щом целят свят го призна и го подредиха непосредсвено след Меси и Роналдо и за Мали ще вкарва,жалко че матеус го изтърва ако беше го взел в нашия отбор вчера щяме да ги отвеем тези ченогорци поне с три гола разлика

Пий си хапчетата. ;)
А Дембелето как е играл като не е в групата за мача, само един Господ знае. :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Фен тема Гарра Дембеле

Мнениеот blue avalanche » 06 юни 2011 09:08

"Нападателят на Левски Гара Дембеле отиде на крака в Германия, за да преговаря за трансфера си във Фрайбург, съобщава "Меридиан мач". Немците обаче изведнъж са започнали да протакат и за момента сделката сериозно зацикли.

Двата клуба предварително се бяха разбрали сумата за трансфера на малиеца да бъде на стойност 2,5 милиона евро и Левски да задържи 10 процента от правата на играча при следващ трансфер. Сега от Фрайбург обаче се опитват да свалят цената, като са предложили с половин милион по-малко, а иначе са склонни да отпуснат по-голям процент от следващия трансфер на играча. От "Герена" обаче категорично отказват този вариант и държат да получат поне 2,5 милиона.

Точно това разминаване за момента бави трансфера, но все пак има надежда двете страни да постигнат някакъв компромис в близките дни. Самият нападател вече е уточнил личните си условия с Фрайбург и е готов да облече екипа на тима."

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 07 юни 2011 11:35

Гара Дембеле вече е женен, чака дете

Голмайсторът на А група и Левски Гара Дембеле вече е женен и чака дете, разкри самият той в интервю пред вестник „24 часа”.

Ето какво заявява по тази тема 25-годишният Дембеле пред Найден Тодоров:

- Гара, къде си, какво правиш?

- В Португалия съм със Стефани. На малкия остров, на който живее нейното семейство. Тук сме, направихме онова, което ти казах преди - сватбата.

- Вече сте се оженили, така ли?

- Да, да, да. Вече сме женени, вече сме официално семейство. Направихме го точно както ти казах в интервюто преди - във водата. Бяхме в морето, присъстваха сто човека. Но Стефани ме зарадва и с още една прекрасна новина, само преди два дни (б.а. – на 1 юни, деня на детето), тя разбра, че е бременна.

- Наистина ли? Поздравления…

- Благодаря, много съм щастлив от тези две неща.

- Направи ли хубав подарък на Стефани, купи ли й хубав пръстен?

- Да, купих голям и красив пръстен. Направих го преди около два месеца в Париж. Скъпичък е, но само като го погледнеш, и разбираш, че си струва парите, колкото и да са те. А за моята Стефани исках най-доброто.

- Какъв ще бъде следващият ти подарък за нея? Трансфер в сериозен клуб в хубава държава?

- Не знам. Най-важното за мен е, че се ожених за най-прекрасната жена и тя носи моето бебе в корема си.

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 07 юни 2011 14:53

tevez написа:Гара Дембеле вече е женен, чака дете

Голмайсторът на А група и Левски Гара Дембеле вече е женен и чака дете, разкри самият той в интервю пред вестник „24 часа”.

Ето какво заявява по тази тема 25-годишният Дембеле пред Найден Тодоров:

- В Португалия съм със Стефани. На малкия остров, на който живее нейното семейство. Тук сме, направихме онова, което ти казах преди - сватбата.

- Да, да, да. Вече сме женени, вече сме официално семейство. Направихме го точно както ти казах в интервюто преди - във водата. Бяхме в морето, присъстваха сто човека. Но Стефани ме зарадва и с още една прекрасна новина, само преди два дни (б.а. – на 1 юни, деня на детето), тя разбра, че е бременна.

- Наистина ли? Поздравления…

- Благодаря, много съм щастлив от тези две неща.

- Направи ли хубав подарък на Стефани, купи ли й хубав пръстен?

- Да, купих голям и красив пръстен. Направих го преди около два месеца в Париж. Скъпичък е, но само като го погледнеш, и разбираш, че си струва парите, колкото и да са те. А за моята Стефани исках най-доброто.

- Какъв ще бъде следващият ти подарък за нея? Трансфер в сериозен клуб в хубава държава?

- Не знам. Най-важното за мен е, че се ожених за най-прекрасната жена и тя носи моето бебе в корема си.

Гара Дембеле за любовницата си: Тя ми предложи секс за фланелка на Левски
07 юни 2011 | 12:19
(53) Чат Препоръчай37 Свежо Twitter
Гара Дембеле за любовницата си: Тя ми предложи секс за фланелка на Левски
Звездата на Левски Гара Дембеле даде интервю пред "24 часа". В него той нападна доста остро бившата си любовница Дамяна Матева, с която синята звезда доскоро имаше връзка. Както е известно, преди месец и половина тя разкри пред Sportal.bg подробности около романса с голмайстора на "сините".

- Да, да да. Вече сме женени, вече сме официално семейство. Направихме го точно както ти казах в интервю преди - във водата. Бяхме в морето. Присъстваха сто човека. Но Стефани ме зарадва и с още една прекрасна новина, само преди два дни (б.а. - на 1 юни, деня на детето)тя разбра, че е бременна.

- Наистина ли? Поздравления...

- Благодаря. Много съм щастлив от тези две неща.

- Направи ли хубав подарък на Стефани, купи ли й красив пръстен?

- Може би сега е моментът да кажеш нещо на българските момичета, които искаха да бъдат с теб, и на тези, които твърдят, че са били. Нямам представа дали е истина, но поне в медиите имаш доста любовници...

- Всъщност има само една, с която съм бил ина която искам да кажа нещо. Това момиче започна да си прави реклама още когато бях в България. Нейното име е Дамяна Матева. Никога нямаше да кажа нищо за нея, но тя започна да се появява навсякъде и да обяснява какъв съм бил и да наранява семейството и близките ми. А истината е, че тя дойде и каза, че ще прави секс с мен срещу една фланелка с моето име още първия път, когато се видяхме.

- И какво? Правихте ли секс?

- Да, правих секс с това момиче веднъж. Но не го направих никога повече, защото това момиче миришеше много лошо.

- Говориш сериозно?

- Да, истина е. Все едно не си вземаше душ. Когато приключа да играя 90 минути, в които съм тичал колкото мога, тогава аз мириша много по-добре от това момиче, и то след като си вземе душ.
:mrgreen: :mrgreen: Много се смях на това , иначе му желая успех на Гарра
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Върни се в “Архив”