Най страшното в цялата ни ситуация!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: Най страшното в цялата ни ситуация!

Мнениеот mike28 » 17 май 2009 21:54

BGarmy написа:Да,и ДПС също ще ги няма да ви вкара служебно в ЕК ;)

Боже, Господи, тъкмо досега ви обяснявах и вие почнахте пак отначало да си въртите старите приказки. На някои от вас така им се иска- да има синя намеса за отнемането на лиценза ви, някак си е доста по- удобно така нали? Запомнете- ЦСКА и Кремиковци бяха скачени съдове, няма как ако всичко е било наред в комбината, ЦСКА да закъса така изведнъж. Абе какво ли ви говоря въобще, вие си знаете една и съща песен и туй то.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 17 май 2009 21:58

mike28 написа:
BGarmy написа:Да,и ДПС също ще ги няма да ви вкара служебно в ЕК ;)

Боже, Господи, тъкмо досега ви обяснявах и вие почнахте пак отначало да си въртите старите приказки. На някои от вас така им се иска- да има синя намеса за отнемането на лиценза ви, някак си е доста по- удобно така нали? Запомнете- ЦСКА и Кремиковци бяха скачени съдове, няма как ако всичко е било наред в комбината, ЦСКА да закъса така изведнъж. Абе какво ли ви говоря въобще, вие си знаете една и съща песен и туй то.

Ти си обикновено си бил справедлив и затова ти задавам на теб, следния въпрос: Лумпенизирани ли са голяма част от мозъците, на червено-сините привърженици с разделението, заложено в двуполюсния модел?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 17 май 2009 22:08

Това реторичен въпрос ли беше? :lol:
Един контра въпрос от мен- лумпенизирани ли са огромната част от феновете във България? :roll:
Ти поне за разлика от мен си обикалял доста по стадионите и би трябвало да познаваш нещата от първа ръка, както се казва. :)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 17 май 2009 22:30

mike28 написа:Това реторичен въпрос ли беше? :lol:
Един контра въпрос от мен- лумпенизирани ли са огромната част от феновете във България? :roll:
Ти поне за разлика от мен си обикалял доста по стадионите и би трябвало да познаваш нещата от първа ръка, както се казва. :)

Не, не беше риторичен. Но явно отговорът е.
Последна промяна от slavia_forever на 18 май 2009 09:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 17 май 2009 22:39

И все пак ще си позволя да ти отговоря на въпроса, защото съм културен. :mrgreen:
Да- огромна част от феновете на двата отбора бяха лупменизирани и с промити мозъци. Поне за моя радост последните години наблюдавам по телевизията очевиден прогрес в публиката на Левски ( не мога да кажа за съжаление същото за голяма част от пишещите тук), който ме кара да мисля, че все пак има някаква надежда. Дори и в поведението на червените фенове има промяна... до вчера, когато пак се започна с простотиите, надявам се това да е за последно.
Знам, че не точно това е отговора, който търсиш, но няма какво да се лъжем- проблема е с много по- дълбоки корени. Истината е, че от 60 и кусур години нашите пишман управници се мъчат всячески да ни разделят и да ни направят лесни за управление маши в техните ръце. Истината е, че в периода 44-45-та (а и доста след това, но тогава най- явно и масово) е смазана и изтребена до крак почти цялата интелигенция на България. Истината е, че и след демокрацията от медиите ни облъчват и умишлено правят тъпи- така , че ако са само червено- сините фенове, щях да скачам от радост. Доволен ли си сега? (поне мъничко, че за пълната ти задоволеност трябва да вадя факти и доказателства, а точно сега не бих тръгнал да го правя :mrgreen: )

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 17 май 2009 22:53

mike28 написа:И все пак ще си позволя да ти отговоря на въпроса, защото съм културен. :mrgreen:
Да- огромна част от феновете на двата отбора бяха лупменизирани и с промити мозъци. Поне за моя радост последните години наблюдавам по телевизията очевиден прогрес в публиката на Левски ( не мога да кажа за съжаление същото за голяма част от пишещите тук), който ме кара да мисля, че все пак има някаква надежда. Дори и в поведението на червените фенове има промяна... до вчера, когато пак се започна с простотиите, надявам се това да е за последно.
Знам, че не точно това е отговора, който търсиш, но няма какво да се лъжем- проблема е с много по- дълбоки корени. Истината е, че от 60 и кусур години нашите пишман управници се мъчат всячески да ни разделят и да ни направят лесни за управление маши в техните ръце. Истината е, че в периода 44-45-та (а и доста след това, но тогава най- явно и масово) е смазана и изтребена до крак почти цялата интелигенция на България. Истината е, че и след демокрацията от медиите ни облъчват и умишлено правят тъпи- така , че ако са само червено- сините фенове, щях да скачам от радост. Доволен ли си сега? (поне мъничко, че за пълната ти задоволеност трябва да вадя факти и доказателства, а точно сега не бих тръгнал да го правя :mrgreen: )

Разбира се, че съм доволен. Питах теб, защото знам от кой мога да очаквам и подобен отговор. Единствено като забележка, в чудесното ти мнение е, че в България демокрация не е настъпвала, а комунизмът се преструктурира в олигархични структури, които сменйки се да си управляват държавата. Който и да спечели изборите, все същият идва на власт. Нещо като Левски и ЦСКА. Който и да е шампион, разликата е само в цвета на екипите.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 17 май 2009 23:01

Ами тук по принцип си говорим за фубол, а не за политика, а и реално независимо дали се сменят или не, методите им на управление и заблуда на хората са едни и същи.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 17 май 2009 23:02

mike28 написа:Ами тук по принцип си говорим за фубол, а не за политика, а и реално независимо дали се сменят или не, методите им на управление и заблуда на хората са едни и същи.

Да аз споменах сините и червените политици, но в контекста на ЦСКА и Левски. Само толкова.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 17 май 2009 23:10

Ми то хубаво, ама нали се сещаш, че футбола не започва и не свършва само с тези два отбора- виж какво става в Пловдив, във Варна, а и по всички футболни градове в страната. Хората са обезверени, примирени и въпреки, че се интересуват от футбол, вече почти не ходят на стадионите, Вчера и Радослав Янкулов каза нещо много интерсно- защо няма спортно радио? А чалга станции, по които въртят 10 едни и същи песни до побъркване- дал Господ. :evil:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 17 май 2009 23:15

mike28 написа:Ми то хубаво, ама нали се сещаш, че футбола не започва и не свършва само с тези два отбора- виж какво става в Пловдив, във Варна, а и по всички футболни градове в страната. Хората са обезверени, примирени и въпреки, че се интересуват от футбол, вече почти не ходят на стадионите, Вчера и Радослав Янкулов каза нещо много интерсно- защо няма спортно радио? А чалга станции, по които въртят 10 едни и същи песни до побъркване- дал Господ. :evil:

Именно поради това, не спирам с изявите си, както по форуми, така и на живо, виждайки се с хора. Защото много от болшинството не желаят, да погледнат истината в очите и за съжаление, най-вероятно няма и да го направят...

Върни се в “ЦСКА”