И все пак ще си позволя да ти отговоря на въпроса, защото съм културен.
Да- огромна част от феновете на двата отбора
бяха лупменизирани и с промити мозъци. Поне за моя радост последните години наблюдавам по
телевизията очевиден прогрес в публиката на Левски ( не мога да кажа за съжаление същото за голяма част от пишещите тук), който ме кара да мисля, че все пак има някаква надежда. Дори и в поведението на червените фенове има промяна... до вчера, когато пак се започна с простотиите, надявам се това да е за последно.
Знам, че не точно това е отговора, който търсиш, но няма какво да се лъжем- проблема е с много по- дълбоки корени. Истината е, че от 60 и кусур години нашите пишман управници се мъчат всячески да ни разделят и да ни направят лесни за управление маши в техните ръце. Истината е, че в периода 44-45-та (а и доста след това, но тогава най- явно и масово) е смазана и изтребена до крак почти цялата интелигенция на България. Истината е, че и след демокрацията от медиите ни облъчват и умишлено правят тъпи- така , че ако са само червено- сините фенове, щях да скачам от радост. Доволен ли си сега? (поне мъничко, че за пълната ти задоволеност трябва да вадя факти и доказателства, а точно сега не бих тръгнал да го правя

)