Грандиозно шоу и бенефис на Коце Видолов на 5 юни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

razer
Контакти:

Re: Грандиозно шоу и бенефис на Коце Видолов на 5 юни

Мнениеот razer » 06 юни 2011 01:22

Позволих си да копирам 3 мнения от един друг форум!:

Ботев фен: "ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БОТЕВИСТИ!!!От атмосферата на стадиона за момент си помислих че играем някакъв мач в евро турнир.Хубаво е че хората се върнаха на стадиона, стана много красиво"

Нафта фен: "току що се връщам от Пловдив. нямам думи да опиша това което изпитах днес. заради такива мачове си заслужава да бъдеш футболен фен в България. уникална атмосфера, в и около стадиона. страхотно е усещането да си вървиш по улицата и да се поздравяваш с феновете на противниковия отбор и да има приятелство, а не вражда. за самата атмосфера на стадиона каквото и да кажа ще е малко. уникални сте канари. надявам се че и ние сме изглеждали добре отстрани :))) дано имаме късмет и ние да влезем в Б група. всичко зависи от тея продоти от БФС. дано проявят малко здрав разум и да не ни оставят още един сезон да се лутаме по селата. надявам се скоро пак да се срещнем"

Локо фен: "Радвам се на публиката,защото това може само в Пловдив да се види.От Локо Пловдив съм,но си признавам че от нас ви чух и евала наистина за публиката,която неска е направила това шоу.Дано в бъдеще да има много такива мачове в Пловдив.Дано в бъдеще И вече се знае кой е най-големият град на футбола и атмосферата!!!"

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/259958.html#ixzz1ORW7aC5S

Потребителски аватар
krasistent
Контакти:

Мнениеот krasistent » 06 юни 2011 01:48

- на идване към мача видях и си поговорих със с Светльо Витков.
- пред очите ми игра най-добрия футболист на България
- Драх гърло за Магьосника.
- Видях надежда и любов в хората(нещо, което беше заровено дълбоко под основите на Колежа последните 10 години и чакаше да бъде отприщено)
- На терена бяха легенди, които не бяха стъпвали там от години.
Днешния ден ми оправи настроението до началото на есенния полусезон, а на такситата от другата страна на закона ще кажа: Трябваше да дойдете да видите как се прави празник на града с истински знаменитости, щяхме да ви пуснем.
За днес имам и две забележки: не трябваше да се освирква Узунов, на който не му харесва можеше да мълчи той беше там заради Коцето; и второ време е вече да се продава бира и сандвичи на стадиона доказа се че сме за добро там( а и в цяла европа е така)Да сложат 4-5 лв. на бира така няма да има злоупотреба с 10 бири хем клуба ще изкара някой лев

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 06 юни 2011 01:50

с Витков дори и се фотографирахме.Голям пич

razer
Контакти:

Мнениеот razer » 06 юни 2011 01:53

krasistent написа:- на идване към мача видях и си поговорих със с Светльо Витков.
- пред очите ми игра най-добрия футболист на България
- Драх гърло за Магьосника.
- Видях надежда и любов в хората(нещо, което беше заровено дълбоко под основите на Колежа последните 10 години и чакаше да бъде отприщено)
- На терена бяха легенди, които не бяха стъпвали там от години.
Днешния ден ми оправи настроението до началото на есенния полусезон, а на такситата от другата страна на закона ще кажа: Трябваше да дойдете да видите как се прави празник на града с истински знаменитости, щяхме да ви пуснем.
За днес имам и две забележки: не трябваше да се освирква Узунов, на който не му харесва можеше да мълчи той беше там заради Коцето; и второ време е вече да се продава бира и сандвичи на стадиона доказа се че сме за добро там( а и в цяла европа е така)Да сложат 4-5 лв. на бира така няма да има злоупотреба с 10 бири хем клуба ще изкара някой лев

Много яка идея за бирата!:)

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 06 юни 2011 08:30

Ехеее броиме пак пресмятаме а тва си беше мач без значение във "В" група :) :) :)
Скоро броенето ще отнема седмици :) :) :)

Райко Стоянов
Контакти:

Мнениеот Райко Стоянов » 06 юни 2011 09:54

Видолов бе голям играч! Успех му желая занапред! Радвам се, че присъствах на шоуто! Успех Ботев! Успех Нафта!!!

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Мнениеот radezki » 06 юни 2011 10:07

Чета , че на някои не им харесала идеята с талисмана?!напротив , аз смятам че се получи много добре.Въпреки, че наистина докарва повече на папагал/дизайна по-нататък може и да се ,,пипне'' малко/,създава настроение , а според мен поне 100-150 дечица ,ще искат пак да отидат на стадион ,,Хр.Ботев'' само заради ,,птицата'' :) /това са думи на моето дете ,което няма 5 г. и тази сутрин ставайки от сън попита кога ще отидем пак на мач и да видим птицата?/.Идеален начин да се спечели интереса на малките!
Последна промяна от radezki на 06 юни 2011 10:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
lewstherin
Контакти:

Мнениеот lewstherin » 06 юни 2011 10:12

Талисмана е култов! Супер идея! През целия мач беше наобиколен от деца. Въпрос на време е да се свикне с него и публиката да скандира когато започне да ни подканя.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 06 юни 2011 10:15

radezki написа:Чета , че на някои не им харесала идеята с талисмана?!напротив , аз смятам че се получи много добре.Въпреки, че наистина докарва повече на папагал/дизайна по-нататък може и да се ,,пипне'' малко,създава настроение , а според мен поне 100-150 дечица ,ще искат пак да отидат на стадион ,,Хр.Ботев'' само заради ,,птицата'' :) /това са думи на моето дете ,което няма 5 г. и тази сутрин ставайки от сън попита кога ще отидем пак на мач и да видим птицата?/.Идеален начин да се спечели интереса на малките!

Абсолютно правилно! Във всеки един голям клуб е задължително да присъства комерс-елемента. Бъдещето е наше, всяко едно дете в тоя град трябва да му "пожълтее" кръвта и точно това е начина да се разпали интереса и на най-малките.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Върни се в “Ботев”