Mincho написа:Има си наредба на БФС, която се спазва. Точка по въпроса.
стига с тез наредби ! Какви бяха те, че стана така, че лудагорец рЯзград станаха от изоставащи - фаворити в Б група ??
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Mincho написа:Има си наредба на БФС, която се спазва. Точка по въпроса.
hristo1306 написа:Mincho написа:Има си наредба на БФС, която се спазва. Точка по въпроса.
стига с тез наредби ! Какви бяха те, че стана така, че лудагорец рЯзград станаха от изоставащи - фаворити в Б група ??
Bourgas написа:Срам ме е! Толкова много неграмотност, струпана на едно място, отдавна не бях виждал...
TopCat написа:Определено Нафтата заслужава много повече Б група от разните там Сливнишки герой, Бдин Видин, Брестник и тем подобни, но със задаващата се единна Б група единствената им опция е да вземат нечии лиценз...със сигурност ще има изнемогващи отбори ако групата е с 18, защото разходите ще се вдигнат тройно и отбори с бюджети под 300 000 лева нямат никакъв шанс!
hristo1306 написа:Bourgas написа:Срам ме е! Толкова много неграмотност, струпана на едно място, отдавна не бях виждал...
за какво те е срам бе градски - кажи си болката ???
andb написа:Според наредбите на футболния съюз не е предвидена квалификация за влизане в „Б" група. ,така пише в една друга медия ,нищто друго не знам но ако е вярно жалко за Българския футбол
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост