Последната квота в "А" група ще се определи между тези два отбора и Видима-Раковски.
Много, много жалко за Етър

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Lokofanatic написа:Тцтц... толкова ме е яд за Етър. Такава футболна дестинация с традиции, а как се прецакаха само. Догодина пак ще гледаме еднодневки като Спортист с 20 човека публика.
RUSE написа:Lokofanatic написа:Тцтц... толкова ме е яд за Етър. Такава футболна дестинация с традиции, а как се прецакаха само. Догодина пак ще гледаме еднодневки като Спортист с 20 човека публика.
На последното си домакинство с Малеш миналата седмица са имали 40 човека на стадиона...
при все, че отборът им се бори със зъби и нокти за бараж...
Lokofanatic написа:Тцтц... толкова ме е яд за Етър. Такава футболна дестинация с традиции, а как се прецакаха само. Догодина пак ще гледаме еднодневки като Спортист с 20 човека публика.
TopCat написа:Поморие нямат право ако не се пререгистрират, а победителят тук ще влезе директно заради изхвърлянето на Пирин!
Честито на Своге...за мен те и Ботев бяха най-стойностните отбори в групата! Жалко за Етър, щеше да е добре да имаме догодина сигурни 6 точки, но сега със Своге ще е голям бой!
Своге НЯМАТ ФЕНОВЕ, имат агитка от 5 юноши и 3-ма старци, която седи на хълма над стадиона!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта