За първи път разположен в специална ложа известния Ион Циряк прояви признаци на вълнение.
По този случаи отивам да обърна бутилка хубаво червено вино.

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Мачът тръгна добре за Роджър, но някаква мини криза в играта му го лиши да затвори първия сет... оттам до края на сета Рафа доминираше... непредизвиканите грешки на Швейцареца валяха в най-неподходящия момент и във втория сет- тайбрека...
  Мачът тръгна добре за Роджър, но някаква мини криза в играта му го лиши да затвори първия сет... оттам до края на сета Рафа доминираше... непредизвиканите грешки на Швейцареца валяха в най-неподходящия момент и във втория сет- тайбрека...    В третия сет Федерер напомни за себе си-сервисите и уинарите пресичаха линиите на корта и логично взе сета...  Във финалния сет, обаче, след пробива Надал изцяло взе инициативата, проби Роджър на два пъти и накрая взе шестата рекордна титла....  Честито на феновете на Надал!  За мен остава малкото утешение, че Федерер е загубил от краля на клея, швейцарецът показа много силни игри и това ме обнадеждава преди Уимбълдън
  В третия сет Федерер напомни за себе си-сервисите и уинарите пресичаха линиите на корта и логично взе сета...  Във финалния сет, обаче, след пробива Надал изцяло взе инициативата, проби Роджър на два пъти и накрая взе шестата рекордна титла....  Честито на феновете на Надал!  За мен остава малкото утешение, че Федерер е загубил от краля на клея, швейцарецът показа много силни игри и това ме обнадеждава преди Уимбълдън  
megan fox написа:П.П. Определено анкетите във форума са прокълнати...

[/offtopic]
[/offtopic]
Blue_Girl написа:Рафа е номер 1!
 Но за разлика от Рафа, на Борк са му поредни!
 Но за разлика от Рафа, на Борк са му поредни! 
megan fox написа:Blue_Girl написа:Рафа е номер 1!
В класирането да, но не и по успехи!
Дори все още не е едноличен номер 1 на Ролан Гарос, защото Бьорн Борк също има 6 успеха на клея в Париж!Но за разлика от Рафа, на Борк са му поредни!
 French Open 	W (1974, 1975, 1978, 1979, 1980, 1981)
 French Open 	W (1974, 1975, 1978, 1979, 1980, 1981)Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост