За или Против чужденци в националният отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: За или Против чужденци в националният отбор
Против съм,естествено.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Против съм , разбира се.
Тук е ясно, че мнозинството от хората ще кажат " Да,против съм,как ще викаме чужденци"...понеже са големи "националисти".Само че,като нямаме класа,как да стане. Имаме един Бербатов, който отново беше оплют, че не се раздава за националния и ето,няма човек,няма проблем. Вече не можем да го ползваме. Виждам,че някой казват,че Германия,Франция и т.н. не постъпват правилно като залагат на чужденци,как щели да се разпаднат. Да,ама ние без чужденци сякаш сме цъфнали и вързали...
Относно Маркос...Нормално беше да е притеснен и да бърка пасове. Иначе Матеус трябва да остане поне до края на квалификациите за Световното в Бразилия. Вижда се,че отборът играе друг футбол, борят се...С времето ще дойде и класата.Затова трябва да му се даде време и съм сигурен,че ще се класираме за Световното през 2014 година. На 1000 %.
Относно Маркос...Нормално беше да е притеснен и да бърка пасове. Иначе Матеус трябва да остане поне до края на квалификациите за Световното в Бразилия. Вижда се,че отборът играе друг футбол, борят се...С времето ще дойде и класата.Затова трябва да му се даде време и съм сигурен,че ще се класираме за Световното през 2014 година. На 1000 %.
Младото поколение в България, повечето са с комунистически възгледи и аз се чудя как стана това във времето ! Дори поколенията, които живеехме
в оня строй, не можаха да ни наложат този комунизъм и шовинизъм, който е присъщ на повечето млади българи, при положение, че те са родени и възпитавани в уж демократична среда ! Това наистина е някакъв феномен ! Младежи, кой успя да ви насади в главите идеята, че други нации, доказали се в историята са по-глупави и некадърни от нас ? Отдавна отмина времето на съмнителния мустакат господин, тупащ се в гърдите и скандирайки "Булгар, булгар..." ! Манталитета на повечето от вас е на партиен секретар от 60-те години !
"За или Против чужденци в националният отбор" Аз съм сигурен, че такава дискусия може да се роди единствено в България !
Най-доказаните цървулковци, най-горди със себе си ! Това е смешно и жалко бе !
"Българинът е гостоприемен и приветлив човек..." Хахахаха ! За кой българин става въпрос ?
в оня строй, не можаха да ни наложат този комунизъм и шовинизъм, който е присъщ на повечето млади българи, при положение, че те са родени и възпитавани в уж демократична среда ! Това наистина е някакъв феномен ! Младежи, кой успя да ви насади в главите идеята, че други нации, доказали се в историята са по-глупави и некадърни от нас ? Отдавна отмина времето на съмнителния мустакат господин, тупащ се в гърдите и скандирайки "Булгар, булгар..." ! Манталитета на повечето от вас е на партиен секретар от 60-те години !
"За или Против чужденци в националният отбор" Аз съм сигурен, че такава дискусия може да се роди единствено в България !
"Българинът е гостоприемен и приветлив човек..." Хахахаха ! За кой българин става въпрос ?
Пак да кажа не мога да разбера какво толкова обсъждате националния отбор. Най - доброто решение за съжаление е да го закрият, защото той просто не е реален. А на онзи капацитет, който ще ми говори за Германия, има право за Франция, Англия, защото те са пълни с колонисти, така да се каже, но немците хич не си поплюват. Защото те направо натурализират. Гомес, Кураний какви са? Ами Гюндоган, Йозил, който имаше мачове за юношите на Турция преди години? Това е една неравна битка. Докато при Англия, Франция говорим за бивши колонии, Германия направо грабят.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Reckless написа:Младото поколение в България, повечето са с комунистически възгледи и аз се чудя как стана това във времето ! Дори поколенията, които живеехме
Само ако можеш да ми кажеш какво общо има комунизма с национализма и шовинизма,че нещо ми изглежда леко абсурдно разсъждението ти...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Captain Stottlemeyer
daniel875 написа:Пак да кажа не мога да разбера какво толкова обсъждате националния отбор. Най - доброто решение за съжаление е да го закрият, защото той просто не е реален. А на онзи капацитет, който ще ми говори за Германия, има право за Франция, Англия, защото те са пълни с колонисти, така да се каже, но немците хич не си поплюват. Защото те направо натурализират. Гомес, Кураний какви са? Ами Гюндоган, Йозил, който имаше мачове за юношите на Турция преди години? Това е една неравна битка. Докато при Англия, Франция говорим за бивши колонии, Германия направо грабят.
Ами да закрием и теб тогава, ти също си толкова реален - един абонат на интернет от форума...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:daniel875 написа:Пак да кажа не мога да разбера какво толкова обсъждате националния отбор. Най - доброто решение за съжаление е да го закрият, защото той просто не е реален. А на онзи капацитет, който ще ми говори за Германия, има право за Франция, Англия, защото те са пълни с колонисти, така да се каже, но немците хич не си поплюват. Защото те направо натурализират. Гомес, Кураний какви са? Ами Гюндоган, Йозил, който имаше мачове за юношите на Турция преди години? Това е една неравна битка. Докато при Англия, Франция говорим за бивши колонии, Германия направо грабят.
Ами да закрием и теб тогава, ти също си толкова реален - един абонат на интернет от форума...А турчетата, полячетата и останалите "...чета" в отбора на Германия защо НИ РИВАХА, когато ги откраднаха, а?!.... Познай от 3 пъти.
Иначе Англия и Франция, дори да направят общ отбор, барабар с всичките си бивши колонии, могат само да дишат прахта след германската машина.
Германия на Зеелер, Мюлер, Степ, Хьонес, Брайтнер, Фогтс беше Германия само от германци. Германия на Илгнер, Бухвалд, Ройтер, Колер, Фьолер, Клинсман, Тон, Литбарски, Бреме - също. Германия в момента е доказателство докъде може да бъде докаран един голям отбор, когато няма как да се справи със собствените си кадри. Между впрочем младата вълна в лицето на Гьотце, Гроскройц, Лаам, Мюлер и компания има сили да стане сила. Но Германия няма нужда от външни кадри. Както и да е.
Не, наистина нашият отбор няма никакво бъдеще. Никой не го грее какво ще се прави. Някой иска да направи нещо, други му пречат. Е, няма как да стане. Ето там е проблемът. Матеус нищо няма да направи. Между Матеус и Стоилов разлика много няма. Може в това, че Лотар е с повече опит на ниво национален селекционер. Нищо няма да постигнем.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- milan199440barca
- Контакти:
Против съм. Е, ако е някой класен може да се направи изключение, но подобни играчи нямат допирни точки с футбола в България. Реалностите са такива, че имаме национален отбор, в който най-добрият ни нападател не играе, а капитанът не говори пред българските медии (може би с право).
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
- Captain Stottlemeyer
daniel875 написа:Captain Stottlemeyer написа:daniel875 написа:Пак да кажа не мога да разбера какво толкова обсъждате националния отбор. Най - доброто решение за съжаление е да го закрият, защото той просто не е реален. А на онзи капацитет, който ще ми говори за Германия, има право за Франция, Англия, защото те са пълни с колонисти, така да се каже, но немците хич не си поплюват. Защото те направо натурализират. Гомес, Кураний какви са? Ами Гюндоган, Йозил, който имаше мачове за юношите на Турция преди години? Това е една неравна битка. Докато при Англия, Франция говорим за бивши колонии, Германия направо грабят.
Ами да закрием и теб тогава, ти също си толкова реален - един абонат на интернет от форума...А турчетата, полячетата и останалите "...чета" в отбора на Германия защо НИ РИВАХА, когато ги откраднаха, а?!.... Познай от 3 пъти.
Иначе Англия и Франция, дори да направят общ отбор, барабар с всичките си бивши колонии, могат само да дишат прахта след германската машина.
Германия на Зеелер, Мюлер, Степ, Хьонес, Брайтнер, Фогтс беше Германия само от германци. Германия на Илгнер, Бухвалд, Ройтер, Колер, Фьолер, Клинсман, Тон, Литбарски, Бреме - също. Германия в момента е доказателство докъде може да бъде докаран един голям отбор, когато няма как да се справи със собствените си кадри. Между впрочем младата вълна в лицето на Гьотце, Гроскройц, Лаам, Мюлер и компания има сили да стане сила. Но Германия няма нужда от външни кадри. Както и да е.
Не, наистина нашият отбор няма никакво бъдеще. Никой не го грее какво ще се прави. Някой иска да направи нещо, други му пречат. Е, няма как да стане. Ето там е проблемът. Матеус нищо няма да направи. Между Матеус и Стоилов разлика много няма. Може в това, че Лотар е с повече опит на ниво национален селекционер. Нищо няма да постигнем.
Степ!? Предполагам, че си имал предвид Сеп Хербергер, ама той е от доста по-рано!

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ