Реал Мадрид: Tрансферно лято 2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Tрансферно лято 2011
Роналдо може да се снима в реклами, да слага гел и т.н., но предвид факта, че на втората си година, стана най-резултатния играч за един сезон в историята на Примера, взе "Златната обувка", стана футболистът на Реал Мадрид с най-добро съотношение вкарани голове-изиграни мачове, превърна се в лидер за тима, си мисля, че малко или много футболните му качества изпъкват пред всичко останало. Относно Марадона и Кройф, не съм им бил съвременник и не мога да кажа нищо. За Зидан съм съгласен напълно с теб 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:Роналдо може да се снима в реклами, да слага гел и т.н., но предвид факта, че на втората си година, стана най-резултатния играч за един сезон в историята на Примера, взе "Златната обувка", стана футболистът на Реал Мадрид с най-добро съотношение вкарани голове-изиграни мачове, превърна се в лидер за тима, си мисля, че малко или много футболните му качества изпъкват пред всичко останало. Относно Марадона и Кройф, не съм им бил съвременник и не мога да кажа нищо. За Зидан съм съгласен напълно с теб
Жалко че не си гледал Марадона, най-гадния му прякор беше "миксер избягал от вкъщи", като играч на Наполи накара всички в Калчото да преосмислят "катеначото", да не говорим за монопола на Юве, Милан и Интер
Радост за окото: http://www.youtube.com/watch?v=-SIB0E9Gu2I
- paceto
- Контакти:
Ибра иска с Моуриньо в Реал Мадрид

Голмайсторът на италианския шампион Милан Златан Ибрахимович желае да работи с Жозе Моуриньо в Реал Мадрид, пише "Ел Мундо Депортиво". Специалния още миналото лято искаше да привлече шведския голаджия, но Барселона държеше правата на скандинавеца и от "Камп Ноу" не желаеха да рискуват с трансфер по оста Барселона - Мадрид.
От това лято срещу 24 милиона евро Златан е собственост на "росонерите". Ибра направи силен сезон с червено-черната фланелка и успя да вкара 21 гола. Желанието на Ибрахимович да акостира на "Сантиаго Бернабеу" и да "натрие носа" на Барса сега е доста силно.
От "Джузепе Меаца" са склонни да се разделят със скандалния нападател срещу 40 милиона евро. Моуриньо предпочита много повече Златан от предлагания Серхио Агуеро, който също би струвал около 40 милиона. Според "Ел Мундо Депортиво" инкасираните от евентуална продажба на Ибра пари ще бъдат инвестирани в привличането на Марио Балотели от Манчестър Сити.
----------------------------
Игуаин: Агуеро, идвай в Реал Мадрид

Аржентинският нападател на Реал Мадрид Гонсало Игуаин посъветва сънародника си и футболист на градския съперник Атлетико Серхио Агуеро да стане част от Кралския клуб. "Ако Кун ме помоли за съвет, бих му казал "Агуеро, идвай в Реал Мадрид". Тук е истинска лудост", призна Ел Пипита в интервю за Fox Sport, цитиран от as.com.
"Той е един от най-добрите нападатели. Всеки треньор го иска в състава си", сигурен е Игуаин. "Показахме на Барса, че не са непобедими, че можем да ги бием. Жалко, че взехме само една купа от три", сподели 23-годишният стрелец на "белите".
"Сега забравям за Реал Мадрид и ще мисля само за Аржентина. Главата ми е с националния, а голямото желание е да спечелим Копа Алмерика", каза още Гонсало.

Голмайсторът на италианския шампион Милан Златан Ибрахимович желае да работи с Жозе Моуриньо в Реал Мадрид, пише "Ел Мундо Депортиво". Специалния още миналото лято искаше да привлече шведския голаджия, но Барселона държеше правата на скандинавеца и от "Камп Ноу" не желаеха да рискуват с трансфер по оста Барселона - Мадрид.
От това лято срещу 24 милиона евро Златан е собственост на "росонерите". Ибра направи силен сезон с червено-черната фланелка и успя да вкара 21 гола. Желанието на Ибрахимович да акостира на "Сантиаго Бернабеу" и да "натрие носа" на Барса сега е доста силно.
От "Джузепе Меаца" са склонни да се разделят със скандалния нападател срещу 40 милиона евро. Моуриньо предпочита много повече Златан от предлагания Серхио Агуеро, който също би струвал около 40 милиона. Според "Ел Мундо Депортиво" инкасираните от евентуална продажба на Ибра пари ще бъдат инвестирани в привличането на Марио Балотели от Манчестър Сити.
----------------------------
Игуаин: Агуеро, идвай в Реал Мадрид

Аржентинският нападател на Реал Мадрид Гонсало Игуаин посъветва сънародника си и футболист на градския съперник Атлетико Серхио Агуеро да стане част от Кралския клуб. "Ако Кун ме помоли за съвет, бих му казал "Агуеро, идвай в Реал Мадрид". Тук е истинска лудост", призна Ел Пипита в интервю за Fox Sport, цитиран от as.com.
"Той е един от най-добрите нападатели. Всеки треньор го иска в състава си", сигурен е Игуаин. "Показахме на Барса, че не са непобедими, че можем да ги бием. Жалко, че взехме само една купа от три", сподели 23-годишният стрелец на "белите".
"Сега забравям за Реал Мадрид и ще мисля само за Аржентина. Главата ми е с националния, а голямото желание е да спечелим Копа Алмерика", каза още Гонсало.
Защо точно Ибра?! Осъзнавам, че след като Адебайор може и да си тръгне ще ни трябва висок и силов нападател, но защо да е точно Ибрахимович? За Бога, той е на 29 години и е най-известният продажник в модерния футбол! Освен това не би играл като резерва и като нищо може да развали атмосферата в съблекалнята на Реал, което знаем, че си е исторически проблем на клуба.
Ръководството на Реал иска да има добри отношения с Билбао и заради това не купи Фернандо Йоренте миналото лято, но някой ден испанецът ще поиска да качи нивото. Защо да не стане сега, вместо да правим ГЛУПОСТИ и да даваме 40 млн. за Ибрахимович. Йоренте е с 3 години по-млад от шведо-босненеца и ще ни излезе по-малко пари.
С оглед на многото високи и добри с глава футболисти на Реал (Роналдо, Кедира, Бензема, Игуаин и т.н)не е чак толкова спешно да се купува таран. Продължавам да си стоя зад думите, че Агуеро ще е най-добрата инвестиция, която може да направим в момента.
Ръководството на Реал иска да има добри отношения с Билбао и заради това не купи Фернандо Йоренте миналото лято, но някой ден испанецът ще поиска да качи нивото. Защо да не стане сега, вместо да правим ГЛУПОСТИ и да даваме 40 млн. за Ибрахимович. Йоренте е с 3 години по-млад от шведо-босненеца и ще ни излезе по-малко пари.
С оглед на многото високи и добри с глава футболисти на Реал (Роналдо, Кедира, Бензема, Игуаин и т.н)не е чак толкова спешно да се купува таран. Продължавам да си стоя зад думите, че Агуеро ще е най-добрата инвестиция, която може да направим в момента.
- paceto
- Контакти:
Роналдо не бих го сложил в графата "добри играчи с глава" 
За трансфер на Ибра в последния месец писаха два пъти. И двата пъти, източник на новината беше Ел Мундо Депортиво. Също така, в последното си интервю Жозе сподели,че Бензема и Игуаин са непродаваеми на този етап. Така че, всеки да си прави сам изводите, колко е реално Ибрахимович, да дойде на "Бернабеу" 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- TheBest007
- Контакти:
paceto написа:Роналдо не бих го сложил в графата "добри играчи с глава"
Е тук вече ме изненадваш.

[rimg]http://prikachi.com/users/megan_fox/24m.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/46/3855046n.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/864/3854864z.jpg[/rimg]
KРАЛ КАРЛЕС
[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
В Реал не играе много с глава, заради стила на "белите", но когато се наложи - прави го с класа. В Манчестър има много голове с глава, което и нетипично за крило, какъвто игра през по-голямата част от престоя си там.
- paceto
- Контакти:
Не вкарва много с глава в Реал и може би затова съм останал с такова впечатление.
Когато играеше за Манчестър не съм му следил много кариерата така както го правя в Реал
Когато играеше за Манчестър не съм му следил много кариерата така както го правя в Реал
- B__A__N__DA__TA
А аз бих..дори КК взеха с негов, изключителен гол с глава..Роналдо може всичко, само едно неможе..да се мери с Меси
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]