Селекция или разпродаване в Локомотив Сф?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Селекция или разпродаване в Локомотив Сф?
В интерес на истината като видях новината и аз се зачудих същото... Уж беше голям зор да вземете квота за ЕКТ, а отбора ви сериозно отслабва от пролетта...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Сега продаваме за да имаме пари да оправим стадиона,като оправим стадиона ще го дадем под наем и с парите от наема ще си купим футболисти и на 16 юли ще имаме чисто нов стадион с чисто нов отбор от звезди

-
ShooterMan
- Контакти:
Парите за селекция отидаха в джоба на Атнон Генов 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Парите за селекция отидаха в джоба на Атнон Генов
Бъркаш отборите ония дето му платиха после го и биха че не свърши работа
-
ShooterMan
- Контакти:
Не,ти бъркаш,Гигов си плати на Генов и не само на Генов.Плати и в Перник,плати и на Монтана.Хубаво,КУПИ ви 4-тото място и после?Дяков отиде в Лудогорец,мислехте за Бадема-и той в Лудогорец,Джамалчо си заминал...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Не,ти бъркаш,Гигов си плати на Генов и не само на Генов.Плати и в Перник,плати и на Монтана.Хубаво,КУПИ ви 4-тото място и после?Дяков отиде в Лудогорец,мислехте за Бадема-и той в Лудогорец,Джамалчо си заминал...
Сякаш мед ти капе от устата докато плюеш
ShooterMan написа:Не,ти бъркаш,Гигов си плати на Генов и не само на Генов.Плати и в Перник,плати и на Монтана.Хубаво,КУПИ ви 4-тото място и после?Дяков отиде в Лудогорец,мислехте за Бадема-и той в Лудогорец,Джамалчо си заминал...
Ти ли носеше куфарчетата с парите, с които Гигов плащаше?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Само не разбрах, как Гигов е купил четвъртото място, като е давал премии на Миньор и МОнтана за победи над Черно море?
Иначе, по темата. Гигов може да има много пари, но не ги влага в отбора. Но пък са си негови и може да ги дава за каквото си иска. Освен това, този Светльо Дяков толкова решаващ футболист ли е?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Не знам колко пари има, знам 4е Локомотив е на самоиздръжка от няколко години. Това е поредното доказателство.
Некои от други отбори са малки ревльовци
Некои от други отбори са малки ревльовци
Голям трансфер направи Дяков,в голям отбор.Нека да му е честито.Преди години имаше един Шогун в Шумен,къде са те сега?А ЛОКОТО си е ЛОКО.А Гигов е прав,че не дава по 20000лева заплата за нищо.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов