Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
boys85 написа:А този мач спомняте ли си го пак от него сезон: Хебър-Искър (Пазарджик) - Черно море (Варна) 3:4 Това беше ключовият мач, който ни класира за А група, а Спартак Пн ореваха света, че бил уговорен. В същото време те биеха наред по доста съмнителен начин втория полусезон. Зеленогорски не щадеше средства тогава, но не му излязоха сметките.
greenpeak написа:Ника ми е един - Greenpeak,
и пиша от дъжд на вятър във форума, има си модератори имам си и IP адрес питай ги тях.
Аз да не съм стрелеца да си сменям ника постоянно. ТОЙ ТУКА СЪМ ГО ЗАСИЧАЛ С ТРИ НИКА![]()
![]()
зеления написа:Някой има ли някакво инфо за стадионите?
varnafen написа:В тази статистика за посещаемостта откривам странности. Като бихме Дунав 1:0 във Варна със сигурност имаше доста повече от 3 000 души.
Дунав - Марица 10 000 също ми звучи странно.
За мен ключови бяха двете победи над Локо Пд. Разбира се и 4:3 в Пазарджик.
зеления написа:Някой има ли някакво инфо за стадионите?
yavorescu написа:зеления написа:Някой има ли някакво инфо за стадионите?
Виж за две седмици другия ми любим клуб какво прави (последния мач беше на 22 май):
http://www.molineuxpride.co.uk/wt/live_cam
http://www.wolves.co.uk/page/Gallery/0, ... 09,00.html
Още в началото на септември за третия домакински мач долния етаж на новата трибуна ще е готов да поеме ~3700 привърженици. През юли 2012 ще е завършена напълно, с музей, павилиони, барове, модерни санитарни възли. След това почват веднага следващата трибуна и така поред докато стане стадион-бижу с повишен капацитет и много повече приходи от дни без мачове. Нашите нагли лъжци и измамници (ТИМ и общината начело с продажния кмет) за толкова години направиха само една голяма дупка. А зелено-белия храм "Тича", строен със средства и сили на феновете, си е една клоака където те е гнус да стъпиш. Не съм изпълнен с оптимизъм... Гагарин ще стане мол, а Тича ще се обнови от клоака до помийна яма, но чак когато БФС се закучат за лиценза.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта