Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Re: Левски с този отбор закъде за Шампионска лига?

Мнениеот killer » 17 май 2009 22:05

Levski4Ever написа:Нека се падне БАТЕ, цскарите да излеят колкото се може повече помия преди мачовете, и после да млъкнат вовеки.

Давам всичко за реванш срещу тия трактористи. Олимпия, Слован, Щурм - не ме влече толкова, колкото тия колхозици, да еба тяхната майка педераска да еба.

Потребителски аватар
Dumbara
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ ПИСА 5 НА СПАРТА И ИЗЛЕЗЕ НА ВЪРХА

Мнениеот Dumbara » 17 май 2009 22:05

Паро си е треньор! И не ме е..! А ти кво искаш? Вуйчо и чичо и Наско и п.....ко ли да командват? Ем те и сега го праят... Преди години профи бокса переше пари, ама сега тц. Да съм казал че Кокала е треньор? Или че кой не е е... кака Мара, не е виждал П....? Или че Дука е трезвеник? Или че Славия не е тотаджийски отбор? Или че е бъкано с лумпени на стадионите и никой не ги пребива кат мръсни отврати?
И на мен ми дреме кво се пише тука, Левски е отбор! Ама тва си е моя отбор! Без Кокала, Наско, Б, Тотото и сем секис простотиии... И... съм ги тамън.
А, и ше се прегледаме наесен! На гулемото тото!

Потребителски аватар
n0.merCy
Контакти:

Какво ли ще каже Пенев ?

Мнениеот n0.merCy » 17 май 2009 22:05

Много ми е интересно какво ще каже Пената след категоричната победа на ,,Герена'' . Може би нещто от сорта : ,,Спартак играха много по-добре ,но допуснаха 5 гола'' или : ,, И петте гола бяха от засада'' или може би : ,,Maча беше утеден Левски 5 гола не може да вкара на Спартак'' :) :) :) :) просто незнам чакам с нетърпение какво ше каже
Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
emo

Re: 7 точки до ТИТЛАТА!!!

Мнениеот emo » 17 май 2009 22:06

ако накажат свиньете 2 мача с домакинство ще берат голям срам срещу локо сф

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Re: Собствени юноши

Мнениеот LSFC1914 » 17 май 2009 22:07

killer написа:Остави го Литекса, той е скрита лимонка - чорбарка. Дай му да прави не особено удачни и уместни коментари и да затваря теми.
Апропо, пич, едно че имам роднини в Ловеч, второ - че често пътувам до Плевен и региона, трето - че съм 1/2 плевенчанин и четвърто - жена ми работи в Ловеч - та мога да ти кажа, че и 50 години да я имате тая школа, нищо няма да излезе от Ловеч. Чувал съм, че Гришата е направил най-добрата школа в БГ като база и условия, но най-голямата ви звезда в момента е Ивелин Попов, юноша на Левски. Отбора е пълен с недоказани французи и бразилци, а собствените ви юноши са им резерви. Плевен е футболния град в региона, Ловеч няма манталитет. Дори в ЕКТ играете на празен стадион.

Ето ти елементарно сравнение - Левски е домакин на Спартак, виж колко собствени играчи взеха участие в мача. Вие сте домакини на Беласица, дето още на Витиня губят в резултата, чак накрая се разбра, че имате нещо като школа.

Не се заяждайте с човека бре момци. Той просто си казва мнението,плюс това е и пичага.Много точен. ;)

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Re: САМО ТАКА СРЕЩУ КАНАЛ 3

Мнениеот kronos » 17 май 2009 22:09

ТОВА НА САШКО НЕ Е ЖУРНАЛИСТИКА, ТОВА Е СВОБОДИЯ И ТРУПАНЕ НА ДЕВИДЕНТИ НА ЧУЖД ГРЪБ ЧРЕЗ ДОЛНИ ИНСИНУАЦИИ :!: :!: :!:
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

eighteen

Re: Собствени юноши

Мнениеот eighteen » 17 май 2009 22:09

Оставете модераторчето на мира! Толкова си може! Как да обича Левски момчето като тази година ги дънихме като тъпан на сватба! А и как да забрави 6-цата отпреди 2-3 години! Ама нейсе,нека се изказва чат-пат! А от банове и триене отдавна никой не се плаши! :mrgreen:

Потребителски аватар
ЗАВИНАГИ СИН
Контакти:

Re: супер интрига

Мнениеот ЗАВИНАГИ СИН » 17 май 2009 22:09

ТИ си много болен бе-whitesnake , ама то по името си личи.Чуждо,не си могъл да измислиш нещо от теб, а си копирал,което не ме учудва.САМО ЛЕВСКИ !

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Re: Най-добрия ...

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 17 май 2009 22:09

По принцип съм от Левски, но смятам, че с най голям принос е Мартин Камбуров, от Локо сф. Според мен той трябва да стане най добрият футболист в а група.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
emo

Re: Какво ли ще каже Пенев ?

Мнениеот emo » 17 май 2009 22:10

n0.merCy написа:Много ми е интересно какво ще каже Пената след категоричната победа на ,,Герена'' . Може би нещто от сорта : ,,Спартак играха много по-добре ,но допуснаха 5 гола'' или : ,, И петте гола бяха от засада'' или може би : ,,Maча беше утеден Левски 5 гола не може да вкара на Спартак'' :) :) :) :) просто незнам чакам с нетърпение какво ше каже

а защо пък пенев трябва да се изказва за Левски-Спартак Вн?

Върни се в “Архив”