Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

brossy
Контакти:

Re: САМО ТАКА СРЕЩУ КАНАЛ 3

Мнениеот brossy » 17 май 2009 21:59

Yoda написа:Не говорете така за Сашко, той сега е в ДЕПРЕСИЯ . Може би обмисля нещо от рода :"Защо не дадоха дузпа при нарушението до тъча?" или "Защо не дадоха червен картон на Гонзо и на Йовов, за груби фаулове в съблекалнята?" :) :) :)

Той плаче зад кадър.Мълчи нещастника.

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Собствени юноши

Мнениеот PFC Litex » 17 май 2009 22:00

DrAvalanche написа:Искаш да ми кажеш, че досега не сте участвали в юношеските групи? Я се поосвежи, май ти е жега. И защо не ми дадеш пример с Хофенхайм, те са село под 5000.

Хайде, че се опитваш да важничиш отвори статистиките и погледни нещата.
Виж, кога е отворила врати школата.
Кой са първите възрастови групи и т.н.
На ниво юношески групи в момента в почти всички формации сме на първо място, като изключим измислената дублираща група, която от тази година ще я премахнат.

killer, не ме интересува личният ти живот, аз ти казвам нещата така, както са.
Академия Литекс отваря врати 2005 година и до тогава школа в Ловеч не е имало.
Също така тези, които не са съгласни с твоето мнение автоматично стават чорбари ли?
Изображение

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ ПИСА 5 НА СПАРТА И ИЗЛЕЗЕ НА ВЪРХА

Мнениеот killer » 17 май 2009 22:01

scorer5 написа:страхотна победа
на следващия мач в Овча Купел си подпечатваме титлата, а цска бъркат срещу Локото и в предпоследния кръг срещу Миньоро ставаме шампиони :)

Аз смятам мача със Славия за равен. Сега сме две точки пред ЦСКА, така ще се изравним на върха и ще сме шампиони по резултат от преките двубои. Ще има да им го напомняме всеки път, като отворят устенца за 16 т. разлика.

Потребителски аватар
damnedbg
Контакти:

Мнениеот damnedbg » 17 май 2009 22:01

Като гледам Канал 3 и Сашо Диков... си задавам въпроса дали не се е обадил на Л. Пенев да пусне Албена Вулева вместо Данчо Тъча, поне Албена щеше да ги разгони и да си пробиват спокойно. хахахах
И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ! ОООО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Re: супер интрига

Мнениеот whitesnake » 17 май 2009 22:02

tedick написа:От 19 години не е имало толкова интересно първенство,като по този начин се върна публиката по трибуните....аз лично не помня подобно развитие на шампионaта а и все още не се знае какво ще се случи,но съгласете се,интригата продължава....

:) Абе и вие се "върнахте по трибуните",откакто Черно море биха "чорбата",ама нейсе...Като знам преди това по колко човека ходехте на мач...Сега пак сте "най-вярната публика" :)
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 17 май 2009 22:03

абе ей когато си искаме и квото си искаме ще си приказваме...много ясно че ни е готино все пак сме шампиони ;)

Потребителски аватар
Chugunen^Lizgqr
Контакти:

Re: 7 точки до ТИТЛАТА!!!

Мнениеот Chugunen^Lizgqr » 17 май 2009 22:03

Левски и в момента е на 85 -то място а цдна септемврийско знаме на 250 -то за каква европа коментирате изобщо? стига слушахте дядовците си вече дето си спомнят с носталгия за бай ти тодор

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ ПИСА 5 НА СПАРТА И ИЗЛЕЗЕ НА ВЪРХА

Мнениеот slavia_forever » 17 май 2009 22:04

DrAvalanche написа:
slavia_forever написа:
DrAvalanche написа:Пич не се газирай толкова. Ще вземеш да преживееш сърдечен удар и феновете на Слабия ще станат едноцифрено число.

Обиждам ли Левски, че да изписваш Славия по този начин?

Не бе, Левски-ЦСКА АД сигурно не е обида.

Това е позиция, която не веднъж съм развивал в мнения тук. На дълго и нашироко. Левски-ЦСКА АД означава, че Левски и ЦСКА са двете страни на една и съща, червена комунистическа монета. Това е моето мнение, на което аз имам право, още повече, че тук многократно е аргументирано. А ти обиждаш, чрез името на отбора ми.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

alfonso

Мнениеот alfonso » 17 май 2009 22:04

ehh написа:
PFC Litex написа:Та не разбрах, от какво да треперят, я подскажи за да се посмея и аз :lol:

А, ти, щом си модератор, би ли писал и се отнасял като модератор, а не като фен?
Не знам дали досега, някъде си бил модер и дали знаеш, какво точно трябва да правиш и как да се държиш.
Уверявам те не може! Той си е фен! И то от ниска класа! Просто не го забелязвай,то и няма за какво!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 май 2009 22:05

Интересен разговор между Боримиров и Диков.
Сашо е поне директен и за мача на Левски с Пирин за купата е прав човека.
Изображение

Върни се в “Архив”