Просто по голямата част ще гледат мача с абсолютно безразличие ...
Което незнам, дали е по добре от непукизма ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-Ицо- написа:На тия дето не им пука - тогава защо изобщо коментирате?Или ви пука повече от колкото ви се иска да признаете, или просто гледате да се изплюете където ви падне.И в двата случая не заслужавате да ви се обръща повече внимание.Относно кой селянин, кой гражданин - това че сте родени в София изобщо не означава че не сте селяци, това е характеристика на душата, не на географското положение.И така, за отбора - според мен състава си е напълно боеспособен и дали ще победят зависи само от тях.Треньора ги е избрал, те ще са, независимо дали ви харесва или не.Изумявам се от хора, които хем реват че все някой казвал на треньора кой да пуска и му се месел в работата, хем и те ходят да му дават акъли.И в крайна сметка ако сте българи и сте фенове ще ви пука.Без значение колко е зле отбора, без значение от кого падаме, защото то това е критерия за любовта към един отбор.Никой не може да ме убеди, че няма да се зарадва ако бием довечера или че няма да му е тегаво ако загубим.Може да не сте на стадиона, дори да не гледате самия мач, само да прочетете или чуете резултата от някой, но нещо във вас трябва да трепне.Ако не - прав ви път, дирете си късмета в някоя друга държава...
hristo1306 написа:ralimavridov написа:Нямой да ми обясни с какво е заслужил И.Иванов да е титуляр в този мач?
кой искаш Милиев ли ???

Labros написа:Националния отбор е огледало на управлението във футбола у нас. Не само в БФС, ами и в клубовете.
Футболът в Абсурдистан (България) е почти на дъното на блатото.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта