Най страшното в цялата ни ситуация!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Най страшното в цялата ни ситуация!

Мнениеот защо » 17 май 2009 19:36

delqnski47 написа:Еееее....ако чичиното остане треньор не знам,но ако СТОЙЧО се върне ти давам 3 каси бира ако до 2 години не станем най добрия в България

Аз не съм толкова голям фен на Стойчо - с парите, които харчи би трябвало всяка година да минава групите на Шампионската Лига. Ама все едно - Титаните няма да го вземат със сигурност, защото не могат да му удовлетворят финансовите претенции (за трансфери имам предвид).
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 17 май 2009 19:37

До автора на темата- не знам защо си мислиш, че ще сте 10 пъти по- силни другия сезон. По- силни къде- във вътрешното първенство или в евротурнирите? Тактиката на Стойчо- преди началото на всеки сезон да купува нов отбор носеше на отбора ви временни успехи и то само във вътрешното първенство. Относно факта, че миналата година Левски игра вместо вас- вземете се засрамете малко- цял един комбинат, изхранвал десетки хиляди хора е през ликвидиране заради Лупи, вие се разминахте съвсем леко в това отношение. Да- Левски нямаше никакво право, най- малкото морално да ви заема мястото, затова и си заслужи после позорното отпадане, но е крайно време да преживеете това и да гледате напред.
Относно Титан- факта, че почти никой от вас не знае как се казва и изглежда президента на отбора не говори добре. Какво става ако фирмата загуби голяма част от концесиите които притежава в момента за сметосъбиране? Защото в последните години доста фирми се смениха в този бранш, все пак и децата знаят, че в боклуците играят огромни пари и там мафията има тежката дума. Спомням си, че и Митал и Лупи дойдоха с големите кошници с обещания, то не бяха планове за нови стадиони, то не беше чудо. Както и да е, имайте си едно наум, пък дано съмненията ни се окажат напразни. ( мен лично ме притеснява лицето Ишков, защото имам спомени какви ги вършеше като президент на Спартак Вн)

Проблема при вас не е нито в Пенев, нито във футболистите, проблема е в липсата на организация, такава каквато беше изградил Левски ( в последствие забрави), такава каквато в момента се прави в Литекс и Черноморец (извинявам се ако съм пропуснал някой отбор) Трябва да се изгради инфраструктура- тренировъчни игрища, бази, общежития, стадион, политика на тима- най вече по отношение на ДЮШ, а не да се гонят някакви временни резултати.

Трябва да се работи и с феновете- тази простотия която видях вчера на Тича контрастира с това което демонстрирахте на дербито. До преди няколко години публиката на Левски правеше същото, поне аз напоследък не забелязвам такива изцепки( което не значи, че ги няма- поне аз вече не знам за такива)

Относно изказванията на Любо Пенев вчера- мисля, че човека гори в играта, макар да не съм много съгласен с нещата които изреди, мисля, че това е начина един треньор да си защитава момчетата. Вие какво искате- да смаже психиката на тези юноши още от самото начало ли? Сигурен съм, че има много критики към тях, само че не е мястото пред медиите да ги казва- ето чак вчера си призна, че на дербито са играли много слабо.
Реално вчера макар и да загубихте, смея да твърдя, че имахте доста повече ситуации от моряците, просто малшанса не ви споходи, има и такива мачове, Левски да не игра много по- красиво на същия стадион?

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 17 май 2009 19:48

Mike, иначе съм съгласен с теб, но ако обичаш не ни приписвай фалита на Кремиковци! Лупи просто беше единственият тъпанар, който се съгласи да застане под прожекторите и да оформи фалита публично.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 17 май 2009 19:52

delqnski47 написа:Пичове армейци,знаете ли кое е най-страшното в цялата ни ситуация!Не е това че загубихме от Левски или че загубихме от Черно Море или че сме с минимални шансове за титлата!Майната му на Левски,на Черно Море и на титлата!Губиме я голям праз!Следващата година ще сме 10 пъти по силно сигурен съм!Страшното обаче е че нашия спец бат Любо каза че сме играли на ниво с Черно Море!?!?!?! :shock: :shock: :shock: Любооо,дано видиш записа и да си върнеш думите назад!Не че си виновен кой знае колко в тази ситуация!Ние и без това нямаме играчи!Така че си опрвадан до някъде!Но да кажеш такава глупост че сме играли супер........... :?

А ти какво очакваш да каже един червен партизанин ?!?! Да се признае за некадърен, сгрешил ? Да сдаде сам кокала , кой червен бяга сам от мазното ?!?!
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 17 май 2009 19:56

Че къде видя такова нещо написано от мен? Просто ви напомням, че ако имаше някаква " синя" връзка с отнемането на лиценза ви, не виждам причина това да засегне Кремиковци, както и ви напомням, че докато вас само леко ви разтресе, то хората работещи в комбината нямаха този късмет. Защото почти не пропускате пост в който като споменете отнемането на лиценза да не захапете и Левски, че неправомерно се е намърдал на мястото ви.
Мисля, че съм написал нещата ясно и точно, без никакъв намек за заяждане или някакви скрити задни мисли. Дори само това, че трябваше да търпим основателните ви подигравки след позорните отпадания от Бате и Жилина, което е доста по- болезнено, ако изобщо не бяхме играли в евротурнирите компенсира до огромна степен нещата, вярно няма как да върнем нещата назад и да пуснем ЦСКА, там където заслужено трябваше да играе, затова нека гледаме настоящето и напред, ок?

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 17 май 2009 20:22

Mike, извинявай, нещо не съм ти прочел поста като хората! Сигурно трябва да намаля седенето пред компютъра, докато още съм си с акъла. :idea: Ама не сме се разминали тънко, даже при нас Лупи нанесе повече разрушения, Кремиковци си бяха така и преди него.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 17 май 2009 20:32

Е, определено не ви беше леко, далеко съм от тази мисъл. Относно недоглеждането- и на мен така ми се стори, че явно не си прочел нещо както трябва, но не се тревожи- щедро го отдавам на жегата. ;)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 17 май 2009 21:10

delqnski47 написа:Пичове армейци,знаете ли кое е най-страшното в цялата ни ситуация!Не е това че загубихме от Левски или че загубихме от Черно Море или че сме с минимални шансове за титлата!Майната му на Левски,на Черно Море и на титлата!Губиме я голям праз!Следващата година ще сме 10 пъти по силно сигурен съм!Страшното обаче е че нашия спец бат Любо каза че сме играли на ниво с Черно Море!?!?!?! :shock: :shock: :shock: Любооо,дано видиш записа и да си върнеш думите назад!Не че си виновен кой знае колко в тази ситуация!Ние и без това нямаме играчи!Така че си опрвадан до някъде!Но да кажеш такава глупост че сме играли супер........... :?

Това е според мен, едно справедливо мнение! Дано има повече такива! :idea: :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 17 май 2009 21:41

Най-страшното е, че още не са Ви закрили. Най-доброто е, че след няколко седмици БСП/БКП губи изборите и този път Гоце Първаноглу и серГей СТАЛИНишев няма да могат да ви спасят.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 17 май 2009 21:50

DrAvalanche написа:Най-страшното е, че още не са Ви закрили. Най-доброто е, че след няколко седмици БСП/БКП губи изборите и този път Гоце Първаноглу и серГей СТАЛИНишев няма да могат да ви спасят.

Да,и ДПС също ще ги няма да ви вкара служебно в ЕК ;)
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Върни се в “ЦСКА”