Англия-Швейцария - ще стане ли групата ни интересна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Англия-Швейцария - ще стане ли групата ни интересна
темата не беше ли за англия и швейцария
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
Много се кефя като англичаните се дънят 

Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
-
Рънърс, няма идеално положение брат ! ...
И при демотивиран швейцарски отбор ... и при навит такъв, положението няма да е различно ...
В смисъл, че няма гаранция, че неиграещи за нищо швейцарци, ще "легнат" на нас, а ще скочат на горските ...
Все си мисля, че обратният вариант е по добър !
Тоест, навит швейцарски тим, който ще играе на 100 % и срещу нас и с горските ...
Аз все още вярвам, че ние можем да измъкнем нещо от "Кръстоносците", но горските са обречени.
И програмата МАЙ е с нас ...
Ако сега бием черногорците, после те гостуват на Швейцария ( ако не се лъжа ) ... чиста работа, както се казва ...

И при демотивиран швейцарски отбор ... и при навит такъв, положението няма да е различно ...
В смисъл, че няма гаранция, че неиграещи за нищо швейцарци, ще "легнат" на нас, а ще скочат на горските ...

Все си мисля, че обратният вариант е по добър !
Тоест, навит швейцарски тим, който ще играе на 100 % и срещу нас и с горските ...
Аз все още вярвам, че ние можем да измъкнем нещо от "Кръстоносците", но горските са обречени.
И програмата МАЙ е с нас ...

Ако сега бием черногорците, после те гостуват на Швейцария ( ако не се лъжа ) ... чиста работа, както се казва ...
NIKSANA написа:темата не беше ли за англия и швейцария
Е тя си е за тях ама изведнъж се измести за Мъри

Последна промяна от runnersa на 04 юни 2011 21:20, променено общо 1 път.
-
runnersa написа:При тях играехме с една идея по-добре, а с Марков дори се класирахме на европейско! С мъри резил след резил може би заради това!
Преди да паднем с 1:4 от кипър с вашия любимец нямахме загуба от тях в историята си, а сега с Матеус ги бихме 1:0 пак като гости било то и в контрола! Само не ми го защитавайте моля ви се защото е вън от съмнение, че при него отбора тотално пропадна и заради това сега сме на това дередже!Ако бяхме били Черна Гора тук сега сметките щяха да са по-позитивни!
Явно имаме различно мнение за футбола, като цяло ...
На мен лично, футбола при Стоилов ми харесваше доста повече, от продукцията показвана при Стойчо, Марков и Стоичков !
Да не забравяме, че тия тримата имат около 10-на мача ( минимум ) повече начело от Мъри !
Що се отнася до загубата от Кипър ...
Същата година и следващата, кипърците направиха много неща за първи път ...
Като например една победа и равен над Португалия !
Само, че така и не се чуха някви писъци и драми от Иберийският полуостров !?
-
Е, айде спираме се да спамим ...
Хубав мач направиха ингилизите и "Кръстоносците" !
С удобен за България резултат ! ...

- Frankie Lampard
- Контакти:
И Джо Харт се прояви като пълен идиот
Иначе от тоя отбор само Ашли Йънг и Уилшър играят като хората ... Остналите нямат никакво желание и си личи.

THE G.A.M.E написа:Е, айде спираме се да спамим ...![]()
Така е айде, че мача почва след 2 часа ще разберем тоя резултат дали е имал някакво значение за нас! Успех!

THE G.A.M.E написа:smoothc написа:Защо така подценяваш Българския национален отбор!Прехваленият Мъри с неговия правилен футбол ни докара до това дередже!
Е айде сега "Мъри" ...
Ако визираш загубата от Англия на старта на мачовете в групата, не е коректно !
Тогава ингилизите бяха във върхова форма и няколко дни по късно, след като пометоха нас ... смачкаха и швейцарците с 4 - 1 като гости !!
Да не споменавам, че в мача на Уембли имахме 4-5 много сериозни възможности за гол ...
Някои от тях при 0 - 0 и 0 - 1 ...
Мъри ли трябваше да ги вкара ! ? ?
Първо да те поправя-Швейцария-Англия 1-3 ! Второ,най-лошият ни период от 10 години насам беше именно при него-10 мача без победа!!Който не е играл с нас тогава ,той не ни е бил!
Домакинството ни срещу Черна Гора-загубено с 0-1...беше позора,който преля чашата!
Добре паднал си от Англия като гост с 4-0,но Черна Гора да те бие насред София....нали е големия треньор ,мотивира ли ги след тази загуба от Англия,какви промени направи....Шуробаджанащината по верме на Мъри бе в своя апогей!! Все едни и същи викаше ,други пренебрегваше,въпреки че бяха в доста добра форма!! Визирам играчи от А група-...вика ми Илиян Стоянов..най-големия смешник,вика ми Гошо Пеев и разни пенсионери...ЗАЩО?? Бербатов защо се махна точно по времето на Стоилов?? Помните ли конфликта между тях...Бербатов обираше пешкира след всеки мач ,Мъри прави това каквото му наредят..за къв чеп Бербо да играе при тоз Хасковски селяк?!? Сега Лотар Матеус си знае неговата работа ,а принципа на Левски ,ЦСКА,в Националния вече е в миналото...едно от нещата ,които ни дърпаха в последните 7 години!! А сега е точно както трябва да бъде-които са в най-добра форма са на терена!!
enguerino написа:Много се кефя като англичаните се дънят
Не се дънят, трябваше просто да не губят тоя мач, след двата левашки и случайна гола от пряк свободен, Англия трябваше да стигне поне до Х успя и съответвно не се издъни

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''