Никой не се интересува от Националния отбор по футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Никой не го е.е за националния

Мнениеот shotgun blues » 04 юни 2011 17:40

все ми е тая как завършва националният
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 юни 2011 17:47

Какво да ми пука за тия манекени ? Тях не ги интересува националния. Те се интересуват как да се напият преди и след мача. Когато в националния има футболисти, които играят със сърце, с желание и хъс, тогава ще ми запука за отбора. Сега и Маркиньос взели... срам....
След малко ще играе истинският национален отбор на България !
Последна промяна от Eminem на 04 юни 2011 17:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 юни 2011 17:49

shotgun blues написа:все ми е тая как завършва националният

А бе колега, мисля че тук не си искрен. По-скоро вярвам, че не си искрен. ;) Уверен съм, че тази вечер и ти, и аз ще седим пред телевизора и ще стискаме палци за нашите български момчета (в т.ч. и за едно бразилче с български паспорт). :)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 04 юни 2011 17:50, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 04 юни 2011 17:50

toffees написа:
Cesc Fabregas написа:Мамка им на мръсните софиянци, те вдигат цената на горивата, те грабят кукуруза на СЕЛЯНИТЕ, те са режисьорите на новия световен ред :lol: :lol: :lol: Ти не го ли знаеше това? Тва София е центъра на световното зло :lol: Странно защо обаче всички се тъпчете при нас. :roll: :mrgreen:

Бате бъркаш :) и те са Софянци само че, от Понеделник до Петък, после плюят яко по Софянци, хайде марш на село

Хаха големият "гражданя" даже не може да напише правилно самата дума, ама много му знае устичката там някъде от панелката 8-)

Потребителски аватар
bacedesko
Контакти:

Мнениеот bacedesko » 04 юни 2011 17:58

Mourinio написа: това за мен отдавна не е ''национален отбор на България'', а рекламна агенция на мениджъри и за разни други интереси, но не и за феновете на футбола в България!

+100
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 04 юни 2011 17:59

Captain Stottlemeyer написа:
shotgun blues написа:все ми е тая как завършва националният

А бе колега, мисля че тук не си искрен. По-скоро вярвам, че не си искрен. ;) Уверен съм, че тази вечер и ти, и аз ще седим пред телевизора и ще стискаме палци за нашите български момчета (в т.ч. и за едно бразилче с български паспорт). :)

напълно съм искрен от една,две години националният отбор не ме интересува и въобще не се вълнвам дали ще бие или падне ,защото и без това няма да се класираме така или иначе и даже пусках ЕВРОФУТБОЛ срещу него :mrgreen:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 04 юни 2011 18:02

venomcho написа:
toffees написа:
Cesc Fabregas написа:Мамка им на мръсните софиянци, те вдигат цената на горивата, те грабят кукуруза на СЕЛЯНИТЕ, те са режисьорите на новия световен ред :lol: :lol: :lol: Ти не го ли знаеше това? Тва София е центъра на световното зло :lol: Странно защо обаче всички се тъпчете при нас. :roll: :mrgreen:

Бате бъркаш :) и те са Софянци само че, от Понеделник до Петък, после плюят яко по Софянци, хайде марш на село

Хаха големият "гражданя" даже не може да напише правилно самата дума, ама много му знае устичката там някъде от панелката 8-)

Прав си пич, приемам критиката , много бързам като пиша но това не е оправдание :)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 04 юни 2011 18:14

PFC Litex написа:какъвто и да ние отбора, колкото и да ни бият, лично аз лоша дума по адрес на националния отбор няма да кажа и винаги ще има моята подкрепа.
Както се казва бащи много, но майка една, така и с националния отбор, всеки може да бъде фен на който клубен отбор пожелае, но националният му отбор е само един.

много точно казано .... и аз така го чувствам ....... националният отбор ще има винаги моята подкрепа .........

НАПРЕД БЪЛГАРСКИ ЛЪВОВЕ

chelseabg
Контакти:

Re: Никой не се интересува от Националния отбор по футбол

Мнениеот chelseabg » 04 юни 2011 18:15

Искам да ви кажа че състава ни е просто железен.абсолютно оптималния за мен..ще ги бием..

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 04 юни 2011 18:23

ralimavridov написа:Нямой да ми обясни с какво е заслужил И.Иванов да е титуляр в този мач? :evil:

кой искаш Милиев ли ???

Върни се в “Национален отбор”