Хора, осъзнайте се Порто и Дортмунд нямат шанс!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

lothar_matthaus

Re: Хора, осъзнайте се Порто и Дортмунд нямат шанс!

Мнениеот lothar_matthaus » 03 юни 2011 16:12

smoothc написа:
lothar_matthaus написа:Което показва, че съм достатъчно обективен, за да не знаете на кой отбор съм фен, Сигурно не си очаквал и Севиля да тресне Барселона с 3:0 за Суперкупата на Европа преди 5 години.

Е, ти почна да си правиш автореклама приятелю :) Защо си мислиш,че е важно това на кой отбор си фен!
Всичко е въпрос на гледна точка и всеки има право на мнение,но разбира се да то да не е абсурдно на фона на всичко останало!

ПС:Искаш ли да кажа на кой отбор си фен,защото мисля,че мога да отгатна това ;)

След жокера, който дадох всеки ще отгатне ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 03 юни 2011 16:12

lothar_matthaus написа:Което показва, че съм достатъчно обективен, за да не знаете на кой отбор съм фен, Сигурно не си очаквал и Севиля да тресне Барселона с 3:0 за Суперкупата на Европа преди 5 години.

Всъщност просто не ме вълнува на кого си фен, но иначе от Луната се вижда, че не си обективен и че не харесваш Барселона! ;)

И да, не очаквах Севиля да ни победи с 3:0, но както съм казвал много пъти непобедими няма! ;)

П.П. Явно си за Севиля...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 03 юни 2011 19:47

В тоя форум има фенове само на английски и испански отбори всички останали не струват.... Само че Барселона до преди 7-8 години бяха на ниво Севиля или Вилерял сега, а Лион колко години подред биеха Реал ? Ами английските отбори ? Кано коне без глави всичките :lol: И аз ги гледам,защото съм фен на Челси,но никога няма да кажа,че Порто са слаби,защото в последните 5-6 години имат 3 европейски купи :? и доста в Португалия значи имат някаква класа :? май

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 04 юни 2011 16:27

magga написа:В тоя форум има фенове само на английски и испански отбори всички останали не струват.... Само че Барселона до преди 7-8 години бяха на ниво Севиля или Вилерял сега, а Лион колко години подред биеха Реал ? Ами английските отбори ? Кано коне без глави всичките :lol: И аз ги гледам,защото съм фен на Челси,но никога няма да кажа,че Порто са слаби,защото в последните 5-6 години имат 3 европейски купи :? и доста в Португалия значи имат някаква класа :? май

За Барса си прав, но винаги трябва да се гледа моментното състояние! То и Аякс на времето са били страшилище и никой не е искал да играе срещу тях, но в момента всеки един от СЕГАШНИТЕ европейски грандове би се радват да има за съперник точно холандците, защото са лесни за преодоляване!

Да, Лион няколко години побеждаваха Реал, а какви успехи постигнаха в ЕКТ? Да спечелиха някаква купа?! Това, че даден отбор е изключително неудобен съперник за друг отбор не означава, че първият е нещо кой знае какво! Ето ще ти дам няколко примера с испанското първенство, че там съм наясно с нещата: Реал Мадрид 19 години нямаше победа на стадиона на Депортиво Лакоруня - Риасор! През тези 19 години Реал спечелиха куп трофеи, включително ШЛ, но като дойдеше време да гостуват в Галисия на Супердепор и просто не можехе да спечелят там и често даже си тръгваха победени! Барса също си има подобен отбор, който може във всеки един момент да ги победи - Атлетико Мадрид! Атлети последните няколко сезона играят колебливо, но като дойде време да играят с Барса, без значение на кой терен стават друг отбор и не веднъж и два пъти са ни побеждавали! Чисто ститистически Атлети е отбора, който ни е побеждавал най-много пъти на Камп Ноу. - мисля, че коментара е излишен! Та това, че Лион няколко години побеждаваха Реал показва само едно, че франсетата са доста неудобен съперник на испанците, но липсата на успехи в ЕКТ показва, че и франсетата не са нищо кой знае какво, независимо от отминалата им доминация във френската лига!

И не на последно място няма да е лошо да разбереш, че успехите на местно ниво нямат никакво значение! Има шампионати, които през повечето време са лишени от всякаква интрига и са тотално доменирани от един и същи отбор, Португалия е една от тези страни! Порто са си абонати за титлата и средно вднъж на 3 години става някоя изненада! А ако в крайна сметка ще гледаме успехите от вътршеното първенство и ще си вадим кардинални заключения от тях... мале, тогава какво да кажем за Рейнджърс?! Че те са отбора ставал най-много пъти шампион на страната си от всичките страни по света!!! А в същото време шотландците какви успехи имат в ЕКТ?! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 22 юни 2012 15:23

Пича си беше прав. Двата отбора отпаднаха рано рано. :twisted:

Върни се в “Футбол - Свят”