Най страшното в цялата ни ситуация!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Най страшното в цялата ни ситуация!

Мнениеот TheClub » 17 май 2009 19:03

DaSyth написа:Не мисля,че има нормален фен,който да е доволен от играта на отбора в последните 2 мача..Едновременно с това не мода да не бъда поне малко радостен от факта,че от много време няма истерии след отвратителното "дерби",най-слабото(най-вече за нас) откакто гледам мачове(20-ина години) Една от истините е,че с "класни футболисти" като Маркинош,Митко и Машадо,на които не може да се разчита в коравите ,но вътрешни мачове,не е нормално да се афишират каквито и де е европейски амбиции...За всичко хубаво и трайно на тази земя се иска време и търпение-само преди 1 година ни отписваха от проф.футбол,зимата Паткофф след поредния си овчи транс пророкуваше 3-4 място за ЦСКА преди дербито,а отбора стигна до тук с 3-ма читави играчи и 5-6 юноши :shock:
Апостола и ЦСКА-гордостта на България :geek:

Много си прав! Не знам как но новото ръководство трябва да вземе мерки срещу Ганю!!! :x

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 17 май 2009 19:03

cska_90 написа:Кой казва,че не можете!!

А кой казва, че можеме!!!

Не ви се карам, ама вие какво предпочитате - стария Пенев, който говори глупости на пресконференциите и прави отбори, или например Коце Ангелов, на когото му викат Лаптопа и който всяка година изпада?
Последна промяна от защо на 17 май 2009 19:18, променено общо 1 път.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 17 май 2009 19:11

Пенев ще се научи спокойно, но трябваше ли да даваме на лефски да ходи в ШЛ? ...Наистина жалко ще е когато те отидат там и земат да ни се подиграват това никога не съм го виждал от нас...

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 17 май 2009 19:19

delqnski47 написа:Сигурен съм и още как!Ако ''Титан'' останат още 2 години мога да се хвана на бас с който иска че ще имаме ебати отбора! ;)

и аз съм сигурен, че ще направиме доста добър отбор! ;)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 май 2009 19:19

TheClub написа:Пенев ще се научи спокойно, но трябваше ли да даваме на лефски да ходи в ШЛ? ...Наистина жалко ще е когато те отидат там и земат да ни се подиграват това никога не съм го виждал от нас...

Кога сме дали на Левски да ходи в шампионската лига?Ако говориш за миналата година за мене те не отидоха защото отпаднаха още в началото!За тази година е нормално,защото ни биха!За мене не е кой знае каква трагедия това,защото можеше и да не бъдем втори в А група ами първи във В!За мене най-добрия отбор в България за този сезон си оства ЦСКА!Първия сезон си го доказа!Без читав стадион,без читав ДЮШ,без читав лиценз,без заплати и много предателства,много заплахи и много драми НАШИТЕ МОМЧЕТА ЗАТОВРИХА УСТИТЕ НА МНОГО МУСТАКАТИ ! :twisted: ТОВА Е ЦСКА! :twisted: :twisted: :twisted:
Последна промяна от delqnski47 на 17 май 2009 19:21, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 17 май 2009 19:21

delqnski47 написа:Сигурен съм и още как!Ако ''Титан'' останат още 2 години мога да се хвана на бас с който иска че ще имаме ебати отбора! ;)

Аз съм съгласен да се ловя на бас с тебе, но при уговорката, че чичиното остане треньор!
С връзките си ще бъде полезен, ако заеме някакъв отговорен пост в клуба, като изпълнителен директор или нещо от сорта, но за треньор не става.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 17 май 2009 19:23

TheClub написа:Пенев ще се научи спокойно, но трябваше ли да даваме на лефски да ходи в ШЛ? ...Наистина жалко ще е когато те отидат там и земат да ни се подиграват това никога не съм го виждал от нас...

И от Левски не е сигурно, че ще го видиш тая година. С тоя отбор и те ще губят точки, някои много рано закриха първенството.
Последна промяна от защо на 17 май 2009 19:27, променено общо 1 път.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 май 2009 19:23

MoNteSo написа:

Аз съм съгласен да се ловя на бас с тебе, но при уговорката, че чичиното остане треньор!
С връзките си ще бъде полезен, ако заеме някакъв отговорен пост в клуба, като изпълнителен директор или нещо от сорта, но за треньор не става.

Еееее....ако чичиното остане треньор не знам,но ако СТОЙЧО се върне ти давам 3 каси бира ако до 2 години не станем най добрия в България ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 17 май 2009 19:25

защо написа:

И от Левски не е сигурно, че ще го видиш тая година. С тоя отбор и те ще губят точки, някои много рано закриха първенството.

Няма как пич левски не изпускат питомното никога имат си голямо Лоби....
Абе Стойчо е Треньор с който още догодина шампион ;)

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 17 май 2009 19:25

delqnski47 написа:

Кога сме дали на Левски да ходи в шампионската лига?Ако говориш за миналата година за мене те не отидоха защото отпаднаха още в началото!За тази година е нормално,защото ни биха!За мене не е кой знае каква трагедия това,защото можеше и да не бъдем втори в А група ами първи във В!За мене най-добрия отбор в България за този сезон си оства ЦСКА!Първия сезон си го доказа!Без читав стадион,без читав ДЮШ,без читав лиценз,без заплати и много предателства,много заплахи и много драми НАШИТЕ МОМЧЕТА ЗАТОВРИХА УСТИТЕ НА МНОГО МУСТАКАТИ ! :twisted: ТОВА Е ЦСКА! :twisted: :twisted: :twisted:

Не и тази година не е нормално да ги пускаме.... Не че са отишли, но ще отидат сега Батков ще си уреди съдий и готово.. :x

Върни се в “ЦСКА”