Кого бихте подкрепили на президентските избори?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кого бихте подкрепили на президентските избори?
Волен Сидеров!
South_Park написа:nattt написа:Момиче съм, да. И не на 100, не на 1000, на повече съм навита. Обществена тайна е на колко възлиза електората на "Атака". (Горе-долу колкото този на ДПС.)
Така е , ако не си внасят автобуси ще е горе , а не долути иначе къде обичаш да си горе или долу
Като е момиче задължително ли трябва да проявиш сексуалността си?Дори в тема за избори?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- South_Park
Кашчей написа:South_Park написа:nattt написа:Момиче съм, да. И не на 100, не на 1000, на повече съм навита. Обществена тайна е на колко възлиза електората на "Атака". (Горе-долу колкото този на ДПС.)
Така е , ако не си внасят автобуси ще е горе , а не долути иначе къде обичаш да си горе или долу
Като е момиче задължително ли трябва да проявиш сексуалността си?Дори в тема за избори?
Не разбира се , но ако е момиче(т.е. лелка)-комунистка - задължително
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
кандидатурата на кунева е само в полза на бсп между другото и почти сигурно ще докара до балотаж техния човек подкрепен от ДПС
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
South_Park написа:Умнико , преди да се създаде Атака , ДПС сигурно са били много разединени нали ?
Аман от малоумници , за разлика от нас, ДПС никога не са били разединени , там гласуват под строй и на 100%, независимо дали са доволни от ДПС или не , набий си го в евроатлантическата-глобализационна-толерантна-педалската кратуна
Умник съм, да, за разлика от теб. Странно ми е само как малоумно расистче може да е фен на Саут Парк. Напускането на няколко от основните членове на ръководството, включително един от създателите на партията, според теб не е разединение, така ли? Сериозно ли още има толкова тъпи копелета, които да вярват, че Волен работи за българските интереси?
Сериозно, иди се метни отнякъде, ще направиш света по-умно място. Вземи и няколко твои приятелчета с теб, наистина ще направиш услуга на обществото. Не съм сигурен дали на тоя свят има по-малоумна идеология от национализма - да бъдеш горд, от това в коя държава са се изчукали родителите ти. Съществуването на говна като теб е едно непростимо разхищение на кислород. Дано измрете всичките, и не забравяйте да се помъчите малко преди това.
- milen.hristov
- Контакти:
На мен ми е интересно защо Слави не пусна на избори отново момичето от Варна което искаше да влезе в парламента Валерия Петрова.
Последна промяна от milen.hristov на 04 юни 2011 16:02, променено общо 1 път.
South_Park написа:Кашчей написа:Като е момиче задължително ли трябва да проявиш сексуалността си?Дори в тема за избори?
Не разбира се , но ако е момиче(т.е. лелка)-комунистка - задължително
Досега разбрах няколко неща за теб:
- Подкрепяш "Атака". (Естествено, право на личен избор.)
- Ама ти вярно мислиш, че Волен има шанс. (Защото съм убедена, че тази иначе радикална партия има и умерени привърженици с досто по-реална преценка за състоянието на обществените нагласи в страната.)
- Имаш склонност и към сексистки изявления.
- Момичетата не ти представляват интерес, за сметка на леличките. А ако може и да са комунистки, рай

+ Считаш, че трябва да бъдат открити ефективни начини за справяне с порочната практика на ДПС с автобусите.
+ Интересуваш се как предпочитам

И все пак...
dafquezz написа:South_Park написа:Умнико , преди да се създаде Атака , ДПС сигурно са били много разединени нали ?
Аман от малоумници , за разлика от нас, ДПС никога не са били разединени , там гласуват под строй и на 100%, независимо дали са доволни от ДПС или не , набий си го в евроатлантическата-глобализационна-толерантна-педалската кратуна
Умник съм, да, за разлика от теб. Странно ми е само как малоумно расистче може да е фен на Саут Парк. Напускането на няколко от основните членове на ръководството, включително един от създателите на партията, според теб не е разединение, така ли? Сериозно ли още има толкова тъпи копелета, които да вярват, че Волен работи за българските интереси?
Сериозно, иди се метни отнякъде, ще направиш света по-умно място. Вземи и няколко твои приятелчета с теб, наистина ще направиш услуга на обществото. Не съм сигурен дали на тоя свят има по-малоумна идеология от национализма - да бъдеш горд, от това в коя държава са се изчукали родителите ти. Съществуването на говна като теб е едно непростимо разхищение на кислород. Дано измрете всичките, и не забравяйте да се помъчите малко преди това.
Нищожество, ти дори не заслужаваш да те обижда човек! Толкова си жалък и комплексиран, че имам един съвет към теб - хващай първата каруца към АНАДОЛА! Там много ще ти се зарадват и ще си живеете в пълна хармония. Безроден боклук!
-
- Контакти:
Медиите ще насочат масата за кого да гласува и поради тази причина не вярвам Волен да спечели изборите.
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
tynesider написа:Нищожество, ти дори не заслужаваш да те обижда човек! Толкова си жалък и комплексиран, че имам един съвет към теб - хващай първата каруца към АНАДОЛА! Там много ще ти се зарадват и ще си живеете в пълна хармония. Безроден боклук!
Няма нищо по-хубаво от това да ядосаш лумпен-расист