nattt написа:А аз мислех, че на фашистите им е свършило времето преди 50 години, но явно съм се бъркала.
не знам къде си се бъркала , ама ще видиш че Волен ще стане президент , даже ако имаше коефициенти бих заложил стотак
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
nattt написа:А аз мислех, че на фашистите им е свършило времето преди 50 години, но явно съм се бъркала.
South_Park написа:nattt написа:От гореизброените и Малинов, и Кунева в моите очи са напълно приемливи кандидатури. Ще видим кампанията как ще протече, какви ще са им платформите и после ще решавам. Аз друго се дивя. Волен много фенове има в този форум...
естествено и все повече ще има , а на такива безродници като теб им свършва времето ( не в компютърната зала)
Кашчей написа:South_Park написа:nattt написа:От гореизброените и Малинов, и Кунева в моите очи са напълно приемливи кандидатури. Ще видим кампанията как ще протече, какви ще са им платформите и после ще решавам. Аз друго се дивя. Волен много фенове има в този форум...
естествено и все повече ще има , а на такива безродници като теб им свършва времето ( не в компютърната зала)
И Мусолини, и Хитлер, че и Сталин са тръгнали по същият начин.Резултатът го знаем.
Кашчей написа:Не само от евреите, а и от велосипедистите.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
nikita33 написа:приемливи кандидатури. Ще видим кампанията как ще протече, какви ще са им платформите и после ще решавам. Аз друго се дивя. Волен много фенове има в този форум...
South_Park написа:Кашчей написа:Не само от евреите, а и от велосипедистите.
ОК, 99% от евреите и 1 % от вело-педалите
haha написа:Добре бе,"активността" на Волен точно преди изборите не ви ли приличат на глупостите на оня палячо Яне Янев преди парламентарните?Волен не е глупав,знае кога да се покаже пред обществеността.Ама не е глупав тоя който яде баницата,а оня който му я дава...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта