СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот Mourinio » 04 юни 2011 13:53

Лудогорец с нов трансферен удар! Тимът привлече Светослав Дяков от Локо Сф

Той е шестото ново по­пълнение в Лудогорец досега. Преди него договори с Лудо­горец подписаха бразилецът Марселиньо, Димо Бакалов, Йордан Минев, Емил Гъргоров и Урош Голубович.

тия не се шегуват, през новия сезона се очертават дербита с Лудогорец :lol: не съм ходил там от 11 години там, когато за последно бихме Антибиотик и влязохме в А група ;)
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 04 юни 2011 14:21

Mourinio написа:

Той е шестото ново по­пълнение в Лудогорец досега. Преди него договори с Лудо­горец подписаха бразилецът Марселиньо, Димо Бакалов, Йордан Минев, Емил Гъргоров и Урош Голубович.

тия не се шегуват, през новия сезона се очертават дербита с Лудогорец :lol: не съм ходил там от 11 години там, когато за последно бихме Антибиотик и влязохме в А група ;)

Стига си лъгал бе малкия, стига си говорил глупости!!!
Като влязохме в А група играхме със Светкавица в Търговище бе, ЛЬОЛО.
Какъв Антибиотик бе, какви ги говориш?
Чул си-недочул си, поне мълчи, че пак стана за смях :mrgreen:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 04 юни 2011 14:29

greenpeak написа:
Mourinio написа:

Като сме влязли в А група очевидно НЕ СИ БИЛ ИЗОБЩО ФЕН НА ЧЕРНО МОРЕ :idea: .Влязахме с победа 0:2 в Разград над Антибиотик,който пък след това 0:2 изпадна във В група.В Търговище играхме есента още и паднахме 3:1.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 04 юни 2011 14:33

greenpeak написа:
Mourinio написа:

сам си го каза :mrgreen: между другото ти ли си човекът с много никове, който пише глупости за трансферите в Черно море, няма кой друг да нали :lol: Вижда по коментарите кой е малък, аз когато бях малък на 10 години ходих в Разград и си спомням всичко от тоя мач, дори голът на Марашлиев, публиката, еуфория след победата, така че не ми обяснявай кой говорил глупости и как сме били играели в Търговище със Светкавица по същото време :mrgreen:
Последна промяна от Mourinio на 04 юни 2011 14:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 04 юни 2011 14:53

Мисля че мача ни беше със Светкавица говорим за пролетта на 2000 година все пак, знам че Разград изпаднаха тогава дори си спомням, че тогава и Големия Етър изпадна във В група.
Антубиотик са казваше отбора първия полусезон, а втория беше само Лудогорец защото спряха парите от комбината о отбора остана без пари.

Не мога да намеря статистика за тогава, за да ти я покажа в мимента.
Последна промяна от greenpeak на 04 юни 2011 15:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 04 юни 2011 14:59

Ника ми е един - Greenpeak :mrgreen: ,
и пиша от дъжд на вятър във форума, има си модератори имам си и IP адрес питай ги тях.
Аз да не съм стрелеца да си сменям ника постоянно. ТОЙ ТУКА СЪМ ГО ЗАСИЧАЛ С ТРИ НИКА :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 04 юни 2011 15:05

greenpeak написа:Ника ми е един - Greenpeak :mrgreen: ,
и пиша от дъжд на вятър във форума, има си модератори имам си и IP адрес питай ги тях.
Аз да не съм стрелеца да си сменям ника постоянно. ТОЙ ТУКА СЪМ ГО ЗАСИЧАЛ С ТРИ НИКА :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ок, просто ми заприлича на един дето пише за трансферните удари :lol:

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 04 юни 2011 15:15

Ако можеш да ми намериш статистиката от тогава или по ранните години ще съм ти благодарен.
Ходя на мачове от 30 години и съм сигурен, че тогава изпаднаха Лудорорец и Етър, а ние бяхме търви в групата, дори имаше нещо като баражи за В групите но вече не са сещам.
Ако някой може да помогне да пусне отделна тема само за статистика.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 04 юни 2011 16:42

Точно с Антибиотик-Лудогорец играхме в последния кръг и ги бихме в Разград 2:0. А грийнпик е прав за баражите и изпадането на Етър и Лудогорец. Спомням си едни Спартак Пн как първия полусезон бяха гола вода, а втория яко купуваха мачове, обаче на баражите загубиха и трябваше да влязат чак следващата година в А група. Ето да си припомните всички мачове и класирането в последния ни сезон в Б група:
http://www.bulgarian-football.com/bg/ar ... 99-00.html

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 04 юни 2011 16:47

А този мач спомняте ли си го пак от него сезон: Хебър-Искър (Пазарджик) - Черно море (Варна) 3:4 Това беше ключовият мач, който ни класира за А група, а Спартак Пн ореваха света, че бил уговорен. В същото време те биеха наред по доста съмнителен начин втория полусезон. Зеленогорски не щадеше средства тогава, но не му излязоха сметките. :mrgreen:

Върни се в “Черно море”