Ботев Пловдив-Нефтохимик Бургас
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ботев Пловдив-Нефтохимик Бургас
Някой ще пътува ли от София за мача? Имам място в колата и мога да закарам 1-2 човека.
Шврнц Тпрунков написа:veseo написа:Iv4o_kanara_bg, не си ли разбрал до момента, че в болшинството си Гонг са първо шопи (предимно левскари) и след това българи? Какво им пука, че едикъде си феновете ще си правят шоуто, че ще има празненства. Та цялата идеология на любимите им отбори е свързана с промишлено количество титли и когато няма такива... няма интерес. Иначе не пречи да има две от пет водещи статии за Левски, макар националите да играят днес, а не те, като едната са поредните шизофрении на Борат, а другата че "големи европейски отбори следят Милиев". Направо си го представям как Барса го взимат
Регистриран си отдавна, и във връзка с това, което си написал - помниш издънката с концерта "Свободен Ботев" точно от този сайт, нали?...
Помня я, горе-долу оттогава съм наясно колко им пука за футболното общество в страната

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Чисто игрово за днешния мач бих отличил Курдов и Асенов.
Манчев и Тимонов бяха запразнили и имаше доста брак в действията им, иначе мача отиваше на поне 5-6 гола за нас.
Манчев и Тимонов бяха запразнили и имаше доста брак в действията им, иначе мача отиваше на поне 5-6 гола за нас.

Не забравяй Арфата, добра асистенция за първия гол и се пребори за изгубена топка при втория 

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:Не забравяй Арфата, добра асистенция за първия гол и се пребори за изгубена топка при втория
Да, прав си.

- Alternative
- Контакти:
- Alternative
- Контакти:
- Alternative
- Контакти:
- Alternative
- Контакти:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AT4xT0TumVI&feature=player_embedded[/youtube]