през март месец 1990 година социалистите /бивши комунист/ създадоха урода дпс.вие бихте ли гласували за антибългарска партия като бсп или дпс.за ндсв е същото щом управлява с тези две партиики в коалиция.
според мен бсп+дпс+ндсв=работят против българия.
ако искате всеки петък да е пълно с килимчета на всяко кръстовище тогава гласуваите за тях.също и за миглена кунева никога не бих гласувал.
Кого бихте подкрепили на президентските избори?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Кого бихте подкрепили на президентските избори?
Атака на тези избори очаква да събере доста по малко вот заради новата партия от тв скат.От там в момента доста усилено плюят Сидеров,че бил предал идеята им.Очератват се интересни избори 2в1
Old_death написа:Лично аз няма да участвам в тая измама,наречена гласуване.При тоя избирателен закон,когато ни принуждават да гласуваме за анонимници,ще минат и без моя глас.Могат да разчитат на вота ми,когато въведат мажоритарния принцип на гласуване у нас.Искам да виждам за кой давам гласа си,а не да гласувам за една партия,която ще злоупотреби с вота ми,нареждайки кандидатите си в листи!
БЪРКАШ СА!!!!
LSFC 1914 написа:
Ако повечето от митингите му протичаха по този начин, щях да гледам на него далеч, далеч по сериозно, но щом в деня за почит на загиналите в баташкото клане ми говори за електроразпределителни дружества, бензинища и монополи., не заслужава нито внимание нито нищо, освен презрение.
Хора, вие нормални ли сте?! 18 гласа за Сидеров..... 

Волен Сидеров води
Хора,не разбрахте ли,че цялата пушилка дето вдига напоследък (разправиите пред джамията и боя в радиото) е точно затова-да си вдигне рейтинга преди изборите
Иначе,не знам за кого ще гласувам,нека първо се разберат всички кандидати.

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:Волен Сидеров водиХора,не разбрахте ли,че цялата пушилка дето вдига напоследък (разправиите пред джамията и боя в радиото) е точно затова-да си вдигне рейтинга преди изборите
гласувай за ДПС
LSFC 1914 написа:haha написа:Волен Сидеров водиХора,не разбрахте ли,че цялата пушилка дето вдига напоследък (разправиите пред джамията и боя в радиото) е точно затова-да си вдигне рейтинга преди изборите
гласувай за ДПС
Ако мислиш, че в българия има две партии едната е Атака, а всички, които не гласуват за нея, гласуват за втората- ДПС си в голяма грешка.
Няма да гласувам нито за тях,нито за психопат като Сидеров.
За ДПС може ти да гласуваш,все пак от тази партия Божидар Искренов се беше кандидатирал за кмет.
За ДПС може ти да гласуваш,все пак от тази партия Божидар Искренов се беше кандидатирал за кмет.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.