Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

masona84
Контакти:

Re: Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Мнениеот masona84 » 04 юни 2011 12:35

[offtopic]Колеги все пак темата е :Трансферите в ЦСКА-лято 2011,не за парите и проектите на Домусчиев и стадиона на Лудогорец[/offtopic]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 юни 2011 13:17

mistreated написа:Скоро ще го повярваш, бадема и Томанов затова са там, а и вярваш ли , че при тази селекция ще оставят Петев да води отбора?

А бе не е лоша селекцията им, но става за средата на класирането. Освен Бадема всички други играчи са им от средняшки отбори. Черноморец с толкова пари и чужденци не можаха да се преборят за ЕКТ, какво остава за Лудогорец. Повечето играчи, които взимат са на годинки и трудно може да се спечели от тяхната продажба в последствие. Очаквам до 2-3 години и те да последват бургазлии в съдбата си.
Домусчиев не е Ганчев, поне откъм финансови възможности.[/quote]
Не го приемай като заяждане но като финансови възможности братята Домусчиеви са несравнимо по-мощни от Г.Ганчев. Друг е въпроса че естеството на бизнеса им е такъв че изисква много големи ресурси- нещо с което не съм сигурен че те разполагат.

Към Кашчей :

По твоята логика отдавна националните отбори на Испания и Италия трябва да са отишли в канала понеже от много години клубните им отбори залагат основно на чужденци. А то какво се оказва ,че тези 2 страни са последните 2 световни шампиона. Никъде по света в нито една дейност повишената конкуренция не води до понижаване на качеството .напротив създаването на изкуствени привилегии ,като забрана на чужденци да играят у нас(нещо което не може да стане по никакъв начин), води до влошаване на качеството.
Повярвай ми нито един президент на клуб не би предпочел скъп чужденец пред евтин българин при едни и същи качества.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 04 юни 2011 13:33

honda написа:По твоята логика отдавна националните отбори на Испания и Италия трябва да са отишли в канала понеже от много години клубните им отбори залагат основно на чужденци. А то какво се оказва ,че тези 2 страни са последните 2 световни шампиона.

В Интер дори няма италиянци :lol:
YA GUNNERS YA

vasko0101
Контакти:

Танко Дяков в ЦСКА

Мнениеот vasko0101 » 04 юни 2011 16:13

ЦСКА чака Танко Дяков на "Армията"

ЦСКА готви оферта за Танко Дяков. Защитникът се раздели с Черно море и в момента си търси отбор в чужбина. На Армията обаче следят изкъсо ситуацията с Дяков и ако плановете му за трансфер зад граница пропаднат, ще му предложат договор.

По всяка вероятност ЦСКА ще даде време на защитника до началото на подготовката. Към него интерес има и от Локомотив (Сф), пише „7 дни спорт”.

Дяков е един от вариантите за заместник на Джузепе Акуаро, който напуска. От "Тича" вече дойде един играч - левият бек Адемар Жуниор. според мен ще е добър трансфер

nwo_82
Контакти:

Re: Танко Дяков в ЦСКА

Мнениеот nwo_82 » 04 юни 2011 16:30

Танко Дяков е мъжкар а такива са нужни в ЦСКА според мен той и Адемар са добри дано се наложат в отбора.

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 04 юни 2011 16:32

Не е за нас, не може да изнася топката, а Милен точно това изисква от защитата, иначе е силен в единоборствата и добре се пласира.
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 04 юни 2011 16:37

Стига с тези псевдо играчи, защо ни е тоя ? Пак вземаме играчи за А група, май сме отписали ЛЕ :evil:
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 04 юни 2011 16:47

Само ще кажа, че е с класи над Апостол Попов, Акуаро и там другите ви централни защитници, дано отиде в чужбина, каквото е и желанието му, стига сме ви подсилвали без да дадете нито стотинка! :lol:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 04 юни 2011 17:09

Дяков няма да е лошо попълнение, но има проблем с характера. Притеснява ме, че когато започне титуляр с Галчев, лесно може да завършим мача с 9 човека :lol: Иначе аз съм за! Имаме нужда от нов централен защитник, още повече, че се очаква раздяла с Акуаро и продажба на Коце Стоянов.
Според Уикипедия тежи 90кг.! :shock:
YA GUNNERS YA

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 04 юни 2011 17:14

Mourinio написа:Само ще кажа, че е с класи над Апостол Попов, Акуаро и там другите ви централни защитници, дано отиде в чужбина, каквото е и желанието му, стига сме ви подсилвали без да дадете нито стотинка! :lol:

И аз съм от Варна,ама теб съвсем те е гепила морската болест.. :) :lol:

Върни се в “Архив”