Най страшното в цялата ни ситуация!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Най страшното в цялата ни ситуация!

Мнениеот delqnski47 » 17 май 2009 18:08

Пичове армейци,знаете ли кое е най-страшното в цялата ни ситуация!Не е това че загубихме от Левски или че загубихме от Черно Море или че сме с минимални шансове за титлата!Майната му на Левски,на Черно Море и на титлата!Губиме я голям праз!Следващата година ще сме 10 пъти по силно сигурен съм!Страшното обаче е че нашия спец бат Любо каза че сме играли на ниво с Черно Море!?!?!?! :shock: :shock: :shock: Любооо,дано видиш записа и да си върнеш думите назад!Не че си виновен кой знае колко в тази ситуация!Ние и без това нямаме играчи!Така че си опрвадан до някъде!Но да кажеш такава глупост че сме играли супер........... :?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Най страшното в цялата ни ситуация!

Мнениеот cska_90 » 17 май 2009 18:10

delqnski47 написа:Пичове армейци,знаете ли кое е най-страшното в цялата ни ситуация!Не е това че загубихме от Левски или че загубихме от Черно Море или че сме с минимални шансове за титлата!Майната му на Левски,на Черно Море и на титлата!Губиме я голям праз!Следващата година ще сме 10 пъти по силно сигурен съм!Страшното обаче е че нашия спец бат Любо каза че сме играли на ниво с Черно Море!?!?!?! :shock: :shock: :shock: Любооо,дано видиш записа и да си върнеш думите назад!Не че си виновен кой знае колко в тази ситуация!Ние и без това нямаме играчи!Така че си опрвадан до някъде!Но да кажеш такава глупост че сме играли супер........... :?

Виж сега той според го каза в смисъл ,че играха с желание и хъс,а не че самата игра е била добра-поне аз така го разбирам.А желание наистина имаше- ;)
Изображение

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 17 май 2009 18:12

и според мен искаше да каже за желанието на играчите, а не за играта

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 17 май 2009 18:16

Любо не е филолог, а и ние не сме го взели за пресаташе! Важното е как играе отборът! За това можем да го критикуваме!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 май 2009 18:18

cska_90 написа:
delqnski47 написа:Пичове армейци,знаете ли кое е най-страшното в цялата ни ситуация!Не е това че загубихме от Левски или че загубихме от Черно Море или че сме с минимални шансове за титлата!Майната му на Левски,на Черно Море и на титлата!Губиме я голям праз!Следващата година ще сме 10 пъти по силно сигурен съм!Страшното обаче е че нашия спец бат Любо каза че сме играли на ниво с Черно Море!?!?!?! :shock: :shock: :shock: Любооо,дано видиш записа и да си върнеш думите назад!Не че си виновен кой знае колко в тази ситуация!Ние и без това нямаме играчи!Така че си опрвадан до някъде!Но да кажеш такава глупост че сме играли супер........... :?

Виж сега той според го каза в смисъл ,че играха с желание и хъс,а не че самата игра е била добра-поне аз така го разбирам.А желание наистина имаше- ;)

Зле сме колегаа мно сме зле!Нищо не правехме и това е нормално с тези играчи!Къв хъс бре колега!Къв хъс?Може и да е имало мъничко хъс ама не е достатъчно!Не се опитваме да играеме на ниво!Итактика нямахме!Бичим топката напред и ако Муши я хване хване я,ако не значи другия път!Това за мен е игра от преди 50 години ама е нормално щото нямаме халфове!Както казах обаче с трансферите които ще направим това лято(без съмнение че ще ги направим) ще сме коренно различни!Това че левскарите казват че ''Титан'' са еди какви са да си говорят техен проблем!Аз ако бях на тяхно място и аз щях да ги ръся тия простотии!Сигурен съм обаче че Любо ще осъзнае грешката си! ;)
Последна промяна от delqnski47 на 17 май 2009 18:19, променено общо 1 път.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 17 май 2009 18:18

защо написа:Любо не е филолог, а и ние не сме го взели за пресаташе! Важното е как играе отборът! За това можем да го критикуваме!

Кой казва,че не можете!!
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 17 май 2009 18:20

delqnski47 написа:
cska_90 написа:

Зле сме колегаа мно сме зле!Нищо не правехме и това е нормално с тези играчи!Къв хъс бре колега!Къв хъс?Може и да е имало мъничко хъс ама не е достатъчно!Не се опитваме да играеме на ниво!Итактика нямахме!Бичим топката напред и ако Муши я хване хване я,ако не значи другия път!Това за мен е игра от преди 50 години ама е нормално щото нямаме халфове!Както казах обаче с трансферите които ще направим това лято(без съмнение че ще ги направим) ще сме коренно различни!Това че левскарите казват че ''Титан'' са еди какви са да си говорят техен проблем!Аз ако бях на тяхно място и аз щях да ги ръся тия простотии!Аз обаче съм СИГУРЕН че Любо ще осъзнае грешката си! ;)

Еми виж м опита за анализ в другата тема.Дет се казва с този потенциал толкова-дори евала,че се пак от нищо,нещо направихме този сезон.А иначе дано да си прав за догодина- ;)
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 май 2009 18:23

Сигурен съм и още как!Ако ''Титан'' останат още 2 години мога да се хвана на бас с който иска че ще имаме ебати отбора! ;)
Sofia.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 17 май 2009 18:48

delqnski47 написа:Сигурен съм и още как!Ако ''Титан'' останат още 2 години мога да се хвана на бас с който иска че ще имаме ебати отбора! ;)

И аз мога, защото това са хора с пари. Няма да ги хвърлят за куцо и сакато, а за нещо което има смисъл. А за Любо не си прав! Човека имаше предвид Хъса за игра, бореха се. Имаше изключения, но това догодина нема да го има ;) Любо има потенциал и с Парадес... Все пак този помощник е много ценен. Вярвайте ми ще стане отбор, надявам се скоро. A такива като борат трябва да бъдат съдени!!! Продалжава да ни атаккува по медийте, но никой не му реагира!? Защо ???

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 17 май 2009 19:00

Не мисля,че има нормален фен,който да е доволен от играта на отбора в последните 2 мача..Едновременно с това не мода да не бъда поне малко радостен от факта,че от много време няма истерии след отвратителното "дерби",най-слабото(най-вече за нас) откакто гледам мачове(20-ина години) Една от истините е,че с "класни футболисти" като Маркинош,Митко и Машадо,на които не може да се разчита в коравите ,но вътрешни мачове,не е нормално да се афишират каквито и де е европейски амбиции...За всичко хубаво и трайно на тази земя се иска време и търпение-само преди 1 година ни отписваха от проф.футбол,зимата Паткофф след поредния си овчи транс пророкуваше 3-4 място за ЦСКА преди дербито,а отбора стигна до тук с 3-ма читави играчи и 5-6 юноши :shock:
Апостола и ЦСКА-гордостта на България :geek:

Върни се в “ЦСКА”