Ботев Пловдив-Нефтохимик Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
baigeorgi
Контакти:

Re: Ботев Пловдив-Нефтохимик Бургас

Мнениеот baigeorgi » 01 юни 2011 17:53

6–3,три на Курдов,2 на Принца,1на Св.Асенов ;)

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 01 юни 2011 19:03

Ботев Пловдив никога не е изпадал от елита на българския футбол.Вижте това видео!Това фенове на отбор във В група ли ви приличат?На мача до мен имаше едни момчета, бяха местни или поне така си мисля ,толкова фанатично пееха ,че учудиха всички наоколо в сектора,даже не знаеха песните хубаво.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ppKtcjwtp7Q&feature=player_embedded#at=160[/youtube]

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 02 юни 2011 19:46

3-1 И СУПЕР ШОУ НА ТРИБУНИТЕ

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 02 юни 2011 23:34

Супершоуто предстои - да се забавляваме и се кефим както си знаем, а за резултата на всеки му е през ......

radovasto
Контакти:

Мнениеот radovasto » 03 юни 2011 00:04

baigeorgi написа:6–3,три на Курдов,2 на Принца,1на Св.Асенов ;)

Добре бе ние без вратар ли ще играем, та ще получим три гола?

Потребителски аватар
GreenLives
Контакти:

Мнениеот GreenLives » 03 юни 2011 00:53

Мача е 4:4 победители накрая ще са привържениците и на двата отбора.
Акулите" се притеснявали от това, че "Нефтохимик" ще събира в пъти повече публика на стадиона, отколкото първодивизионния "Черноморец".

Iv4o_kanara_bg
Контакти:

Мнениеот Iv4o_kanara_bg » 04 юни 2011 09:01

Здравейте уважаеми екип на спортния сайт Gong.bg и предаването спортно шоу Гонг.Пиша ви от Пловдив във връзка с утрешния мега спектакъл който ще си спретнем под тепетата на заключителния мач на Ботев Пловдив при завръщането на отбора към професионалистите.Голям фен съм на вашия екип и на предаването,което почти не изпускам и слушам винаги с интерес,но съм малко разочрован,поради факта,че въпреки уникалното шоу по трибуните направено от отборите на Ботев и Нефтохимик през есента,сравнимо сам с това на вечното дерби през сезона интереса към мача утре на вашия екип е много слаб.Мисля че трябва да обръщате повече внимание на отборите извън столицата и такива мероприятия като утрешното,което освен дерби мач на два велики отбора и бенефис на Видолов ще има и благотворителна насоченост,а вие мисля сте много за тези неща.Дразня се понякога,че гледате само до табелата София,ако утре това беше бенефис на Гонзо,цяла седмица щяхте да ни надувате главата с това,кой ще участва кои известни и публични личносто ще присъстват,а сега какво една умряла статия за цяла седмица,та даже много по-нисши от вас сайтове изписаха много повече за тази среща.
Помислете и се коригирайте!!!

Другата тема на която искам да ви обърна внимание,която отново позагърбихте и не дискутирахте е темата със Стадион Пловдив.Отново ми се струва че малко "шопското" във вас е надделяло.Точно пак вие които милеете за българския футбол нима не искате нашите национали да играят пред 55 000 зрители всяка среща,нима не виждате че на Васил Левски (в центъра на София) се събират едвам по 10 000 на мач на националния отбор,а какво остава за стадион извън София до летището кадето имаше вариант да се направи.В Пловдив има много футболни фенове и хора които живеят заради тази игра и които искат само малко повече внимание от страна на правителството и медиитеи могат да покажат на какво са спосовни на трибуните.
Това беше от мен вие сте на ХОД!!!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 04 юни 2011 11:05

Iv4o_kanara_bg, не си ли разбрал до момента, че в болшинството си Гонг са първо шопи (предимно левскари) и след това българи? Какво им пука, че едикъде си феновете ще си правят шоуто, че ще има празненства. Та цялата идеология на любимите им отбори е свързана с промишлено количество титли и когато няма такива... няма интерес. Иначе не пречи да има две от пет водещи статии за Левски, макар националите да играят днес, а не те, като едната са поредните шизофрении на Борат, а другата че "големи европейски отбори следят Милиев". Направо си го представям как Барса го взимат :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 04 юни 2011 11:15

veseo написа:Iv4o_kanara_bg, не си ли разбрал до момента, че в болшинството си Гонг са първо шопи (предимно левскари) и след това българи? Какво им пука, че едикъде си феновете ще си правят шоуто, че ще има празненства. Та цялата идеология на любимите им отбори е свързана с промишлено количество титли и когато няма такива... няма интерес. Иначе не пречи да има две от пет водещи статии за Левски, макар националите да играят днес, а не те, като едната са поредните шизофрении на Борат, а другата че "големи европейски отбори следят Милиев". Направо си го представям как Барса го взимат :roll:

Регистриран си отдавна, и във връзка с това, което си написал - помниш издънката с концерта "Свободен Ботев" точно от този сайт, нали?...
Не натискайте ТУК!

Върни се в “Ботев”