HEATSEEKER написа:''Държавата'' Македония даде на светот царица Клеопатра, она е велика![]()
![]()
ХАХАХАХА ! ЩО Е МАКЕ ВСЕ Е ТРА ЛА ЛА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
HEATSEEKER написа:''Държавата'' Македония даде на светот царица Клеопатра, она е велика![]()
![]()
blue avalanche написа:Града с най-красивите жени в Бълагрия е...Рио де Жанейро!![]()
Това,общо-взето,обяснява всичко!
Viktor4o_Rs написа: А това за Плевен, не знам от къде е тръгнало, но също не мога да се съглася с него, във всеки град си има ку*ви, както и свестни, просто един път като тръгне една приказка, че сестра ти е еди-каква си, върви после доказвай, че нямаш сестра, та така си и обяснявам тоя мит за Плевен, сякаш в Русе, Стара Загора или другите градове са по-малко такива![]()
Въобще, поставянето под общ знаменател винаги е много грешен подход
stefani написа:blue avalanche написа:Града с най-красивите жени в Бълагрия е...Рио де Жанейро!![]()
Това,общо-взето,обяснява всичко!
ЗНАЧИ Максуда
Viktor4o_Rs написа:А казвали ли са ви в лицето чужденци, че жените ни са лесниЩото на мен да и честно казано ми стана доста неприятно, въпреки че отново са относителни понятия лесни, трудни и така нататък ...

levskifenka написа:Всичко е субективно,много ясно.Между другото много тъпо ми се стори с какво неуважение и колко обидно един тук коментира братовчедка си.Знам аз,че българските мъже(повечето поне) нямат капка кавалерство,уважение и толерантност,но това се потвърди за пореден път.
![]()

megan fox написа:То ако БМВ-то ти е за 5 бона... ще е баси щайгата!![]()
![]()
![]()
THE G.A.M.E написа:megan fox написа:То ако БМВ-то ти е за 5 бона... ще е баси щайгата!![]()
![]()
![]()
Е, поне за толкова ...![]()
Щото има БМВ-та и БМВ-та ...
А и, както споменах ... повечето от "империатриците" са ненужно прости ... и лесно могат да бъдат заблудени ...

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта