TodorT написа:Гарата според мен 100% си тръгва... въпросът е КОГА и в КОЯ посока ?
Най-вероятно Борат пак ще се полакомее и ако изобщо го продадат, то това ще стане август месец - посока Турция.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TodorT написа:Гарата според мен 100% си тръгва... въпросът е КОГА и в КОЯ посока ?
blue avalanche написа:B__A__N__DA__TA написа:Айде продавайте го Гарата, че подготовката ей сега ще дойде и трябва да е избистрен състава за следващият сезон....а и вие си започвате от по-рано в турнирите
Това прочетох преди минута...Вердер: Не проявяваме интерес към Дембеле
Че,ако не го продадем,състава си се избистря:център-нападател-Г.Дембеле.Толкоз ли треперите,че чак на молба го ударихте?Аман-заман,продайте го...![]()
![]()
B__A__N__DA__TA написа:blue avalanche написа:B__A__N__DA__TA написа:Айде продавайте го Гарата, че подготовката ей сега ще дойде и трябва да е избистрен състава за следващият сезон....а и вие си започвате от по-рано в турнирите
Това прочетох преди минута...Вердер: Не проявяваме интерес към Дембеле
Че,ако не го продадем,състава си се избистря:център-нападател-Г.Дембеле.Толкоз ли треперите,че чак на молба го ударихте?Аман-заман,продайте го...![]()
![]()
Мдаа, доста треперене и молби лъхат от поста ми![]()
Нападателят на Левски Гара Дембеле не получи повиквателна от селекционера на Мали Ален Жирес за предстоящата квалификация срещу Зимбабве на 4 юни за турнира за Купата на Африканските нации.
Френският специалист не обясни причините да не повика Дембеле, който отбеляза внушителните 36 гола с екипа на Левски през настоящия сезон. В състава не попадна и звездата на тима Сейду Кейта, който в събота ще играе с екипа на Барселона на финала в Шампионската лига срещу Манчестър Юнайтед. На мястото на двамата играчи, Жирес е повикал Мустафа Ятабаре от Булон и Тенемо Н`Диае от Метц.
Мали е квалификационна група „А" на турнира, като към момента заема 2-ото място във временното класиране с 6 точки, изоставайки на една от лидера Кабо Верде и изпреварвайки с четири втория в таблицата тим на Зимбабве.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта