Кое е най-незабравимото място ,на което сте били?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кое е най-незабравимото място ,на което сте били?
Белоградчик и скалите! Неописуемо е просто!
- Neron
- Контакти:
Asterix написа:Волос ( Гърция ) когато играхме с Олимпиакос контрола . Много яко градче от типа на Стара Загора с ужасен плаж + хубави жени и около 400 българи , живеещи и работещи там.
В Гърция си видял хубава жена?Това е събитие в Атина бях почти 10 дена и не видях нито 1 свястна.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Neron написа:Asterix написа:Волос ( Гърция ) когато играхме с Олимпиакос контрола . Много яко градче от типа на Стара Загора с ужасен плаж + хубави жени и около 400 българи , живеещи и работещи там.
В Гърция си видял хубава жена?Това е събитие в Атина бях почти 10 дена и не видях нито 1 свястна.
Аз, като бях в Атина, видях една свястна, но се оказа компаньонка и беше от славянски произход.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
- Neron
- Контакти:
fr3ak_boy написа:Neron написа:Asterix написа:Волос ( Гърция ) когато играхме с Олимпиакос контрола . Много яко градче от типа на Стара Загора с ужасен плаж + хубави жени и около 400 българи , живеещи и работещи там.
Аз, като бях в Атина, видях една свястна, но се оказа компаньонка и беше от славянски произход.![]()
А така с баща ми се загледахме по една руса високичка ама като наближихме се оказа рускиня и това беше.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Поздрави за чудесната тема.
Присъединявам се напълно за Венеция и Мюнхен, имам чудесни спомени и от двата града, но аз ще откроя Копенхаген и Стокхолм. На някои от местата, които посетих там, човек наистина се чуства като в друго време, в друг свят. Например стария град в Стокхолм или замъка Фредериксборг на 40-тина км от Копенхаген.
Присъединявам се напълно за Венеция и Мюнхен, имам чудесни спомени и от двата града, но аз ще откроя Копенхаген и Стокхолм. На някои от местата, които посетих там, човек наистина се чуства като в друго време, в друг свят. Например стария град в Стокхолм или замъка Фредериксборг на 40-тина км от Копенхаген.
- Един град-един отбор
- Контакти:
Град Пловдив / стадион Христо Ботев / трибуна Изток ...
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
- tornadoto_96
- Контакти:
У къщи
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]
- metodito
- Контакти:
Бях един месец в Родопите. Целите Родопи.
Незабравимо! От изток на запад. Един месец. Всъщност, нямахме часовници, телефоните "умряха" още първите дни, и после като отидохме в София разбрах, че е било месец.
Беше ми много забавно като ме питат откъде съм и кажа "Търново"да трябва да уточнявам, че съм от Велико Търново, не от Малко.
Бях с хора, които познават планината. Аз не бих се оправил и в тази връзка сигурно няма да го повторя, но винаги ще го помня.
А за спортно съоръжение - Лужники.
Преди да влезеш в района, паркчето преди стадиона - контрола за алкохол. Следва магазин за алкохол...
А който е бил на "Ивайло" и е осъзнал риска, поглеждайки напуканата козирка отгоре също би се съгласил, че е незабравимо изживяване.
Незабравимо! От изток на запад. Един месец. Всъщност, нямахме часовници, телефоните "умряха" още първите дни, и после като отидохме в София разбрах, че е било месец.
Беше ми много забавно като ме питат откъде съм и кажа "Търново"да трябва да уточнявам, че съм от Велико Търново, не от Малко.
Бях с хора, които познават планината. Аз не бих се оправил и в тази връзка сигурно няма да го повторя, но винаги ще го помня.
А за спортно съоръжение - Лужники.
Преди да влезеш в района, паркчето преди стадиона - контрола за алкохол. Следва магазин за алкохол...
А който е бил на "Ивайло" и е осъзнал риска, поглеждайки напуканата козирка отгоре също би се съгласил, че е незабравимо изживяване.
Последна промяна от metodito на 04 юни 2011 00:02, променено общо 1 път.
FCH написа:Белоградчик и скалите! Неописуемо е просто!
Велико! Там има магия, която е неописуема
Първият концерт на SLAYER на стадион "Академик". Щях да се разплача! Иначе след като видях новородения си син на цели 2 часа. Чак след известно време разбрах, че съм смазан до смърт от напрежение. Бе 2007, мястото в една частна болница.
Последна промяна от MCMXIII на 04 юни 2011 00:07, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- storm
- Контакти:
Под одеялото с едно момиче...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]