Уникален сервиз на Федерер и прекрасна игра от бившия шампион на Ролан Гарос. Заслужен успех за швейцареца. Ноле се представи също добре като изключим 2рия сет, но сърбина просто нямаше как да спре всички тези асове. Джокович допусна и няколко елементарни грешки, които му костваха успеха.
На финалите съм за Ли и Надал, но мисля, че Скиавоне ще си защити титлата от миналата година. А Федерер ще трябва да направи поне толкова асове, за да спечели, което, според мен, няма да стане. Можем да считаме, че Рафата е победител при мъжете.
Ролан Гарос 2011
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bekono
- Контакти:
Re: Ролан Гарос 2011
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Утре е ред на финала при жените между На Ли и Франческа Скиавоне... Очаквам един интересен оспорван двубой и краен победител да е италианката... 
-
lothar_matthaus
ZinedineZidane написа:lothar_matthaus написа:ZinedineZidane написа:Браво на Федерер! Смачка сръбския надувко! Рядко съм бил за Федерер, но днес ме зарадва много!
Кое му е надутото на Джокович. Не може да се кефи, че направи 44 поредни победи ли? Или всички трябва да са роботи като Федерер и да не издават емоции. Иначе мачът беше страхотен и сервиза на Федерер го спаси.
Неделя най-вероятно Надал ще изравни Бьон Борг по титли на Ролан Гарос
Какво общо има кефенето и победите. Не се опитвай да ми вкарваш думи в устата. Това ми е мнението за него и си го казвам. Толкова. Ясно е, че е добър тенисист, но има много да учи от Федерер и Надал в човешки план. Пример от днес. Как един спортсмен ходи и маха с пръст на съдията (първия сет)?! Пример от Мадрид - изразяването на дивашка радост и то на място където публиката е изцяло за загубилия, когато същият този загубил е преживял смърт на приятел часове по-рано!
Освен това, тенисът е един от малкото джентълменски спортове и това е просто неприемливо.
Нека всички да бъдат мумии. Точно заради такива диваци като Стоичков и Джокович (не казвам, че Джокович е българин) цяла Европа е треперила от нас. Макенроу точно заради тази му арогантност са го харесвали и това му е било чара, а Джокович дори не е и на половина толкова сдухан в главата. Много ясно, че ще размахва с пръст, ако съдията е сгрешил или за да разконцентрира съперника си
bekono написа: Можем да считаме, че Рафата е победител при мъжете.
Не мога да се съглася с теб! Преди началото на турнира всички говореха за Надал, Ноле, Сьодерлинг, а някак си Федерер оставаше на заден план
- mistreated
- Контакти:
Тази година Федерер някак си се освободи психически от задължението вечно да побеждава, просто свикна с това, че може и да загуби. Това доста му помага на този турнир, а тормози преките му конкуренти, които най-после разбраха под какво напрежение играеше той. Днес Джокович просто не можа да преодолее психологически възможността да стане номер 1 и да счупи рекода на Макенроу.
Сигурен съм, че на Рафа никак, ама никак няма да му е лесно в неделя. Да, той остава фаворитът за титлата, но Роджър има много какво да покаже този път.
Сигурен съм, че на Рафа никак, ама никак няма да му е лесно в неделя. Да, той остава фаворитът за титлата, но Роджър има много какво да покаже този път.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
KING ROGER !!!
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
Познах че Федерер ще поднесе изненадата, обаче сега на финала не го виждам срещу Рафа
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
- mistreated
- Контакти:
enguerino написа:Познах че Федерер ще поднесе изненадата, обаче сега на финала не го виждам срещу Рафа
И двамата, за които гласувах в анкетата, са все още в играта - Роджър и На Ли
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Днес и утре ще се играят финалите при мъжете и жените на откритото първенство на Франция - Ролан Гарос.Двоиките са известни.При жените купата ще оспорват китаиската тенисистка На Ли и миналогодишната носителка на приза Скиавоне.При мъжете съответно Надал - носител на купата 5 пъти(2005,2006,2007,2008,2010г.) и Федерер носител на приза един път.Скиавоне и Надал са едни от наи зрелищните състезатели на червената настилка и носят големи емоции на почитателите на тениса.
-
Blue_Girl
- Контакти:
Рафа и Роже ще направят страхотен финал.
Дано Надал да спечели!
Дано Надал да спечели!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,