Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Re: БОТЕВ НЕ Е ОТБОР ЗА "Б" ГРУПА

Мнениеот portokal » 17 май 2009 15:34

И като ни накажат кво ? През кура му е на мити, 1000 лева глоба..
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 17 май 2009 15:40

s ogled naslu4va6toto se v Botev ,edinstvenite koito zasluzavat da sa v "A" grupa ili ne6to pove4e tova sa na6te fenove. Mitio zaedno s 4etata mu ot balerini v "Q" grupa ne sa zelani daze.

P.S. Blagodarnosti za okazanata sypri4astnost s na6eto stradanie i nespravedliva sydba ot strana na fenovete na MINIOR PK .....Respect!!!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 17 май 2009 16:06

Al_Abrashev написа:
Abbiati написа:За съжаление, всички вие НЕ сте прави, казвам го като истински ботевист. Този отбор не е за А група; този президент не е за този свят! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Може и да не сме прави, но поне всеки си казва мнението.............МЕН СПЕЦИАЛНО МНОГО МЕ Е ЯД, това е!

P.S.Към феновете на БОТЕВ: Знам, че не ви е до това, но ми е любопитно като гледате мненията в темата до тук ,да направите коментар на кои от "чуждите" фенове им пука за Ботев и на кои не???

Приятелю,искам да ти обясня за "умразата" ни към Левски.Някога,знаеш,най-голямото дерби за Ботев беше мача с Левски.Левски беше най-големия ни съперник.От там е останала тази "умраза",но тя е спортна умраза и показва респект.Не мразиш малкото отборче,а отбора който ти е най-голям съперник.Както и не мразиш отбора от който винаги падаш "служебно",по партийна линия.С ЦСКА никога не сме имали интрига,генералите в София казваха да паднем и ние нямахме избор.Големите мачове бяха с Левски.Пак повтарям,това е "спортна умраза".Другата,истинската вече умраза е еднаква към Левски и ЦСКА и тя идва от това че съдиите играеха заедно с вас,а и от това че ни обирахте най-добрите футболисти и то без пари - както от нас,така и от другите отбори.Това важи и за Левски и за ЦСКА.Тези два отбора винаги са били пиявиците в БГ футбола и няма какво да се обиждаш от това.Сега вече е въпрос на свободен пазар,но преди 10-ти ноември не беше.Тогава БКП решаваше всичко.Това е.
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 17 май 2009 16:56

Jimmy8 написа:Приятелю,искам да ти обясня за "умразата" ни към Левски.Някога,знаеш,най-голямото дерби за Ботев беше мача с Левски.Левски беше най-големия ни съперник.От там е останала тази "умраза",но тя е спортна умраза и показва респект.Не мразиш малкото отборче,а отбора който ти е най-голям съперник.Както и не мразиш отбора от който винаги падаш "служебно",по партийна линия.С ЦСКА никога не сме имали интрига,генералите в София казваха да паднем и ние нямахме избор.Големите мачове бяха с Левски.Пак повтарям,това е "спортна умраза".Другата,истинската вече умраза е еднаква към Левски и ЦСКА и тя идва от това че съдиите играеха заедно с вас,а и от това че ни обирахте най-добрите футболисти и то без пари - както от нас,така и от другите отбори.Това важи и за Левски и за ЦСКА.Тези два отбора винаги са били пиявиците в БГ футбола и няма какво да се обиждаш от това.Сега вече е въпрос на свободен пазар,но преди 10-ти ноември не беше.Тогава БКП решаваше всичко.Това е.

:shock:

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 17 май 2009 16:58

Al_Abrashev написа:на кои от "чуждите" фенове им пука за Ботев и на кои не???

На Миньоро. Всички подкрепяте на думи, само перничани бяха мъже да окажат подкрепа с транспарант и песни против Сельо. Пък вие си пишете по форумите ;)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

veseo
Контакти:

Re: Ще вадим ли отбора?

Мнениеот veseo » 17 май 2009 17:00

Евала, подкрепихме добре лимона и кюфтето, та да им е кеф докато ни серат на лицата.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Re: Ще вадим ли отбора?

Мнениеот vhpvhp » 17 май 2009 17:29

Минджите , наречени "футболисти на БОТЕВ" спестиха работата на феновете. Днес отборът вече е в "Б" група. :evil: Мислете кво правим. :twisted:

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 17 май 2009 17:36

Прав си с този президент не са за "Б" група а са си за А окръжна.Махнете Митьо и тогава мечтайте за нещо повече.Къде къде са изпадали по велики тимове от Ботев има примери по цял свят малко са тези които обаче са се съзели и възвърнали славата си пожелавам го искрено на вас.

За разлика някои гамени в червено неспряха да мятат камъни и седалки вчера на мача Черно Море-ЦСКА да питам аз няма ли наказание за ЦСКА за тези постъпки :!: :!:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Don Rumen
Контакти:

Re: На терена днес...

Мнениеот Don Rumen » 17 май 2009 17:57

Прав си Абиати, скръб от всякъде - футболисти нищо, публиката бяхме също под всякаква критика. Нито пеем, нито не пеем, нито против, нито за, уж ще вадим отбора, а пак нищо. Нека сега се радват христовистите ( да ткива са без да се сърдят всички, които не искат да вадим отбора) и още да чакат, все с надеждата, че някой можел да ни купи. благодаря на феновете от Перник, които ни подкрепиха в борбата и то организирано, защото и други фенове тук там пишат в подкрепа, но никой досега, като организирани фенове не е правил това!

selby1912
Контакти:

христолоф - убиеца на една легенда

Мнениеот selby1912 » 17 май 2009 18:07

Е,отмина и мача с Миньор и равносметката е една - Ботев отново ще играе в "Б" група,за 3 път в последните 10 години.
Този път обаче си мисля,че работата е повече от трагична.Отборът няма нито един стойностен играч.Тези пък,които играят,не са получавали заплати от 4 месеца.АД-то на селския е затънало в дългове,спасение няма.
Оставаме НИЕ,феновете.Но днес на мача видях на няколко пъти спорове между някои запалянковци.На моменти дори си личеше,че ще се стигне и до физическа саморазправа.Изводът е един - христола съсипва и нас.Публиката ни вече е тотално психически смазана от всичко,което се случва.Ние водим война вече години наред,а дори не се вижда и малка светлинка в тунела.Не знам с какво сме заслужили всичко,което ни се случва.Но има Господ и аз вярвам,че рано или късно Ботев пак ще е там,където му е мястото!

Върни се в “Архив”