Кой е града с най-красивите жени в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Кой е града с най-красивите жени в България

Мнениеот smoothc » 03 юни 2011 16:52

4.Българките наистина са красиви,но всички заприличаха на 5 фолк певици,5 мис плеймейт,плейбой или квото и да е там и това дразни максимално!От 10 мацки,9 са еднакви и няма никако значение с коя си-е по тоя критерии доста други дърважи ни бият!Жените там са много по-естествени и натурални,а не тръгнала кифлата в университета на лекции и циците и ше изпаднат,а задника и навънка.

Айде бре!Пич ти сериозно си противоречиш на тезата...Уж за тебе е важно жената да е естествена и натурална ,а същевременно казваш,че нямало значение с коя си!! :mrgreen: Лъхаш на комплекси брато,ама яко!!

Потребителски аватар
Phoenix^
Контакти:

Мнениеот Phoenix^ » 03 юни 2011 16:54

Незнам в България къде са най-яките мацки, ама знам коя е най-яката мацка в целия свят. Шапка и свалям на тази жена. Дженифър Анистън. Страхотна мадама, не мисля, че е използвала дори ботокс. Напълно натурална е според мен, на 42 години няма бръчки, страхотно тяло... Мисля, че съм влюбен :oops: :lol:

Лично според мен най-красивата актриса.

П.П. Извинявам се, че не е по темата, ама просто исках да го кажа :lol:

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 03 юни 2011 16:57

Kuco_Pile написа:
HEATSEEKER написа:
Phoenix^ написа:Определено най-яките мацки са в Благоевград. Явно не сте били там, нещо страшно е по дискотеките. Бил съм и в Пловдив - и там има красиви мадами, но Благоевград определено е най-красивия град и за живеене и за купони. Като чели всеки който отиде там не иска да се връща.

Е малко преувеличаваш ми се струва...тва са повечето студентки, не са местни :!:

Е няма как да го кажеш това.Във Варна и Бургас им повече унивесритети от колкото в Благоевград,по твойта логика и Бургас и Варна не се знае знае ли се :lol:

Да не се знае, по принцип но все пак говорим за местните мацки...но :?: май готинитев са у Петричко....хахаха... :mrgreen: :mrgreen:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 03 юни 2011 16:57

HEATSEEKER написа:''Държавата'' Македония даде на светот царица Клеопатра, она е велика :) :) :)

a " :) държавата" българия даде на света индира ганди от памир и подножието на хиндукуш
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 юни 2011 16:58

Phoenix^ написа:Незнам в България къде са най-яките мацки, ама знам коя е най-яката мацка в целия свят. Шапка и свалям на тази жена. Дженифър Анистън. Страхотна мадама, не мисля, че е използвала дори ботокс. Напълно натурална е според мен, на 42 години няма бръчки, страхотно тяло... Мисля, че съм влюбен :oops: :lol:

Лично според мен най-красивата актриса.

П.П. Извинявам се, че не е по темата, ама просто исках да го кажа :lol:

Е,като ти е на душата,що пък да не го кажеш...Хем малко да разведриш обстановката :) Я ся сложи една нейна снимка.. :shock:

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 03 юни 2011 16:59

saffron написа:
HEATSEEKER написа:''Държавата'' Македония даде на светот царица Клеопатра, она е велика :) :) :)

a " :) държавата" българия даде на света индира ганди от памир и подножието на хиндукуш

:) :) :) не бе пич, у Македония има само хунзи-момичетата, или хунзки или там както им викат.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 03 юни 2011 17:02

HEATSEEKER написа:
saffron написа:

:) :) :) не бе пич, у Македония има само хунзи-момичетата, или хунзки или там както им викат.

а в българия само дръпнати тюркомонголки .. геиши... или там както им викат :P ;) :)
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

ENTOMBED
Контакти:

Мнениеот ENTOMBED » 03 юни 2011 17:03

Дупница, Бургас, Ловеч.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 03 юни 2011 17:05

Сафроне отивай да ОБЯЗДВАШ хунзките, остави на нас нашите момичета :!:

Потребителски аватар
Mincho
Контакти:

Мнениеот Mincho » 03 юни 2011 17:07

Полицейски въпрос :) Бургас е града с най-хубавите жени. Обаче БСУ и ВХТИ станаха притегателни за много паплач от Ямбол, Сливен, Айтос, Стара Загора, Хасково и Пазарджик. Това определено свали процента на хубавите жени. Какво да се прави? Глобализация....иначе това за жените от планинските градове е пълна глупост. Също, както селските жени и планинските са с дебел глезен, което от векове е едно от мерилата за женска красота.

Върни се в “Свободна зона”