Cherven_poboinik написа:Също Тимонов и Божков са добри
Абе докато не дойдат не се знае-те Мигел,Сайдходжа,Силва и другите играха добре в предишните си клубове,но в ЦСКА изискванията са други.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Cherven_poboinik написа:Също Тимонов и Божков са добри
a boy named goo написа:slavia_forever написа:Аз не знам, какво толкова се драматизира. Футболът е игра, както на победите, така и на загубите. И ЦСКА и Левски рано или късно, трябва да се научат, че и загубите са част от играта.
П.П. По отношение на чужденците съм съгласен, до голяма степен с теб.
Не мисля, че драматизирам с нещо. Дори и да бяхме били Левски и Черно море пак щях да ги пиша тази неща. Винаги съм твърдял, че чужденците в ЦСКА просто не стават и по никакъв начин не могат да допринесат с нещо за отбора. Повечето от тях не осъзнават какво значи ЦСКА за феновете и са готови както пише в статията да зарежат ЦСКА за 2 лева.
cska_90 написа:slavia_forever написа:Аз не знам, какво толкова се драматизира. Футболът е игра, както на победите, така и на загубите. И ЦСКА и Левски рано или късно, трябва да се научат, че и загубите са част от играта.
П.П. По отношение на чужденците съм съгласен, до голяма степен с теб.
Tова е моето мнение-то се да се бие не може,защото ако е така после идват Бате,МТК,Тампере,Беверен и всички знаем резултата.Иначе не съм съгласен всички чужденци да се слагат под общ знаменател,има и класни-а че са малко -малко са,но ги има.
mgj8 написа:Че ме е яд за загубите -яд ме е!
Но първото нещо което искам е Л. Пенев да изкара пълния си договор-тоест да го оставим да поработи.Един отбор не става за един полусезон.
Проблема в момента е психологически.На играчите им трябва психопомощ-не издържат на психонатиска който се упражнява върху тях.Според мен прав е треньора като пуска младите да усетят и преодолеят страха от загуба.
Че трябва някой да си ходи-трябва!Но това не са треньорите.Засега поне...Дори да загубим титлата...Трябва да се направи отбор...
redrOck написа:mgj8 написа:Че ме е яд за загубите -яд ме е!
Но първото нещо което искам е Л. Пенев да изкара пълния си договор-тоест да го оставим да поработи.Един отбор не става за един полусезон.
Проблема в момента е психологически.На играчите им трябва психопомощ-не издържат на психонатиска който се упражнява върху тях.Според мен прав е треньора като пуска младите да усетят и преодолеят страха от загуба.
Че трябва някой да си ходи-трябва!Но това не са треньорите.Засега поне...Дори да загубим титлата...Трябва да се направи отбор...
Напълно те подкрепям трябва да се даде шанс да треньора да си направи отбора той!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта