boys85 написа:А точно фен на Ботев да ми говори, дето като им сложиха броячите и им спря авантата, публика им намаля с 2/3.![]()
И залата никога не се е пълнела, защото е имало безплатен вход. Просто защото цените бяха нормални. В крайна сметка цената се определя не само от предлагането, а и от търсенето. А щом при цена 10 лв. търсенето рязко спада, значи ако искат повече продажби трябва да я намалят.
П.С. Моля фенове, които един път през живота си не са ходили на волейбол, но иначе дават акъл пред компютъра да не се обесняват. 5 евро, ама при 200 евро заплата май е друго нещо...
Публиката не е намаляла заради "авантата". Ако не си забелязал втория полусезон се доиграваше първенството, заради огромната ни преднина. На никого не му се ходеше на мач, който приключва в 30та минута при 4:0. Виж колко бяхме в Бургас, когато мачът имаше смисъл. Да не говорим, че забележката ти е супер неуместна, след като говорим за национални отбори, а не за клубни.
mile kitic написа:Стандарта е доста по - висок от на Филибето майна![]()
Айде аз отивам на моренце, а вие си го пуснете по youtube или vbox
![]()
Във Филибето, майна, 10лв никой няма да мрънка, че са билетите
Ти си отивай на моренце, аз на море ходя на почивка да ви ползвам услугите и да си оставя парите при вас, за да идете на волейбол. Въпреки, че предпочитам Южното Черноморие, не си падам по 20 градуса морска вода.
vaskop написа:Срамота е такива волейболисти да играят и да ви е свидно за 10 лв. Ако нямате пари няма да ходите. Това не го пожелавам на никой, но все пак наистина малко комунистическото мислене, че всичко трябва да е без пари надделява...
Ще се сетиш, ако може 5 стотинки да е киното. Той българина, много обича да вика 'червените са боклуци', тва онва, а не се вижда сам как разсъждава като изпечен комунист. Преход, к'ъв ти преход, майна, не сме мръднали от 50 години.