ЦСКА изхвърля всички "плажни" и "пробити" футболисти.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

ЦСКА изхвърля всички "плажни" и "пробити" футболисти.

Мнениеот a boy named goo » 17 май 2009 14:51

Грандиозна чистка след края на сезона се очертава в ЦСКА заради двете поредни поражения на армейците от Левски и Черно море, научи Sportal.bg.
http://www.sportal.bg/news.php?id=173931

Това звучи страхотно. Дано най-после поне едно наше ръководство слезе на земята и разбере, че с чуждестранни "звезди" без никакви качества няма как да стане. Факт е, че почти всички чуждестранни футболисти (с малки изключения), които са побадали в ЦСКА са се оказвали пълен провал.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: ЦСКА изхвърля всички "плажни" и "пробити" футболисти.

Мнениеот slavia_forever » 17 май 2009 15:00

Аз не знам, какво толкова се драматизира. Футболът е игра, както на победите, така и на загубите. И ЦСКА и Левски рано или късно, трябва да се научат, че и загубите са част от играта.

П.П. По отношение на чужденците съм съгласен, до голяма степен с теб.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

krix
Контакти:

Мнениеот krix » 17 май 2009 15:01

Дано да продадат ненужните футболисти и с парите да купят много от класните футболисти, които играят в момента в БГ - Спас Делев, Иван Стоянов, вратаря на Сливен и др.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 17 май 2009 15:06

slavia_forever написа:Аз не знам, какво толкова се драматизира. Футболът е игра, както на победите, така и на загубите. И ЦСКА и Левски рано или късно, трябва да се научат, че и загубите са част от играта.

Не мисля, че драматизирам с нещо. Дори и да бяхме били Левски и Черно море пак щях да ги пиша тази неща. Винаги съм твърдял, че чужденците в ЦСКА просто не стават и по никакъв начин не могат да допринесат с нещо за отбора. Повечето от тях не осъзнават какво значи ЦСКА за феновете и са готови както пише в статията да зарежат ЦСКА за 2 лева.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 17 май 2009 15:09

krix написа:Дано да продадат ненужните футболисти и с парите да купят много от класните футболисти, които играят в момента в БГ - Спас Делев, Иван Стоянов, вратаря на Сливен и др.

Съмнявам се да успеем да им вземем пари, просто защото, не виждам кой ще се излъже да ги купи.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
naziata
Контакти:

Мнениеот naziata » 17 май 2009 15:14

Пенев защо поне в един мач не пусна Пиетробон?

krix
Контакти:

Мнениеот krix » 17 май 2009 15:35

a boy named goo написа:
krix написа:Дано да продадат ненужните футболисти и с парите да купят много от класните футболисти, които играят в момента в БГ - Спас Делев, Иван Стоянов, вратаря на Сливен и др.

Съмнявам се да успеем да им вземем пари, просто защото, не виждам кой ще се излъже да ги купи.

Въпреки малкия шанс може и да стане номера - все пак както ръководстовото на цска се е излъгало да ги купи, така може да стане и с новия купувач

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 17 май 2009 15:37

ми то трябва да останат 5-6 човека .. всичко е плява в отбора в момента... ОДОБРЯВАМ !!!!!!!!!!!!! не съм расист, но всички черни в момента са за В група...

Потребителски аватар
Cherven_poboinik
Контакти:

Мнениеот Cherven_poboinik » 17 май 2009 15:48

Също Тимонов и Божков са добри
[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 17 май 2009 15:49

slavia_forever написа:Аз не знам, какво толкова се драматизира. Футболът е игра, както на победите, така и на загубите. И ЦСКА и Левски рано или късно, трябва да се научат, че и загубите са част от играта.

Tова е моето мнение-то се да се бие не може,защото ако е така после идват Бате,МТК,Тампере,Беверен и всички знаем резултата.Иначе не съм съгласен всички чужденци да се слагат под общ знаменател,има и класни-а че са малко -малко са,но ги има.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”