Red_Girl написа:Rivaldo10 написа:Blue i Red девойките ни станаха абонати на белот!
Блуд и РЕд изобщо не следяха картите, аз само исках да свършим, за да се наям!
Оправдания!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа:Rivaldo10 написа:Blue i Red девойките ни станаха абонати на белот!
Madridist написа:Ходих да ми вадят кърлежа, първоначално помислих,че съм го скъсал, но се оказа някакъв кърлеж-джудже. Всичко е наред, преписаха ми някакво лекарство и най-важното, ще мога да си пия бяло вино и бира.
Madridist написа:Ходих да ми вадят кърлежа, първоначално помислих,че съм го скъсал, но се оказа някакъв кърлеж-джудже. Всичко е наред, преписаха ми някакво лекарство и най-важното, ще мога да си пия бяло вино и бира.
megan fox написа:Madridist написа:Ходих да ми вадят кърлежа, първоначално помислих,че съм го скъсал, но се оказа някакъв кърлеж-джудже. Всичко е наред, преписаха ми някакво лекарство и най-важното, ще мога да си пия бяло вино и бира.
Къде го лепна този кърлеж бе брат? Да чукна на дърво никога не съм имал подобен тип проблем.
Та кога казваш ще пием бира?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта