Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Lord of memories
- Контакти:
Re: БОТЕВ НЕ Е ОТБОР ЗА "Б" ГРУПА
То е доказано че отборите дето не играят за нищо в първенството играят най-добре. 

Последна промяна от Lord of memories на 17 май 2009 14:43, променено общо 1 път.
GGMU
- Al_Abrashev
- Контакти:
И в другите държави велик отбор може да изпадне заради президента си, но като че ли е невъзможно заради инат, лакомия и простотия! Д.Х. ,ти наистина си идиот!
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
- Ticha
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:Нямат толкова пари според мен.А Ботев с кого имат да играят?
Пирин (Г), Вихрен (Д) и Локо Пд (Г).
Cesc Fabregas написа:Нямат толкова пари според мен.А Ботев с кого имат да играят?
aми тя битката не е само между ботев и спартак,понеже освен бела още два трябва да изпаднат

За вас моряци ний живеем...
Ticha написа:Cesc Fabregas написа:Нямат толкова пари според мен.А Ботев с кого имат да играят?
Пирин (Г), Вихрен (Д) и Локо Пд (Г).
Дали ще е дерби Локо Пд - Ботев

- Al_Abrashev
- Контакти:
Да бе, ама не ми казвай че се чувстваш по един и същи начин, когато си на мач в Перник, Петрич, Сандански или в Пловдив, това имах впредвид.L_Messi написа:Al_Abrashev написа:Бесен съм, че Ботев ще изпадне вместо тия "винкели" от Перник! Просто нямам думи!
Но трябва да признаем, че винкелите показват по-добра игра и заслужават да останат. Същото може да се каже и за Вихрен, докато Ботев заедно с Беласица твърдо нямат място в А група с тая трагична игра.
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
- aisogludingfioler
- Контакти:
Ако Левски бие с 3 гола или повече Спартак, а утре Пирин бият Вихрен с какъвто и да е резултат, Ботев излизат на 13то място. Поне така го сметнах. 

aisogludingfioler написа:Ако Левски бие с 3 гола или повече Спартак, а утре Пирин бият Вихрен с какъвто и да е резултат, Ботев излизат на 13то място. Поне така го сметнах.
При равни точки следващият показател, който се гледа е мачовете между отборите, като важи правилото за гол на чужд терен.

За съжаление, всички вие НЕ сте прави, казвам го като истински ботевист. Този отбор не е за А група; този президент не е за този свят!

СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!