Много добър мач за нас. Цска - посредствени. Единствените им положения бяха заради наши грешки в защита, докато при нас бяха плод на прекрасни комбинации. Агитката на ЦСКА добре подкрепяше отбора си, но се показа селкия им манталитет(Дългопол, Аксаково и по-близките села бяха придошли). Трябва сурово наказание, за да не се повтаря повече тази сцена. Колкото до Супчо - ''играли перфектно и така искал да гледа ЦСКА" - ами а дано така да играете, че който ви хване да ви бие. Никаква идея, само дълги пасове. Съдията му виновен бил - е как така като победите след съдийски аванти не ги коментирате, защото добре се справили, а сега като падате(и то резонно с оглед на играта) веднага скачате. Или просто си знаете, че когато няма аванти - следователно не се е справил. С тази игра в Езропа и загуби пак ли съдиите ще се винят??? Морето показаха, че заслужават 3то място, за сметка на Локо Сф, който мисля днес всички видяха що за отбор са. За това Европа е наша, а за вас картички от там.
Днес България е зелено-бяло!!!
БЛАГОДАРЯ НА МОРЯЦИТЕ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: БЛАГОДАРЯ НА МОРЯЦИТЕ
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!
- Al_Abrashev
- Контакти:
Re: БЛАГОДАРЯ НА МОРЯЦИТЕ
Не се засягай от Батков, той е по-зле от и от "пуберите" в изявленията си, особено когато му е кофти, затова и ние му казахме по малко да си отваря устата, не само по ваш адрес, а по принцип!Sagittarius написа:Сега ни поздравяват,но цяла седмица се сипеха бълвочите от сорта "дупи се","гъзи се","ляга" и т.н.От вас,от вашия Бай Ганя,от вашите медии аз съм изключително обиден.Както и да е,но знаем,че лошата дума най-много боли,особено ако те обвиняват незаслужено.
Иначе за вас мога да кажа без угрезения ,че заслужавате само уважение!
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]