Хора, осъзнайте се Порто и Дортмунд нямат шанс!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- MainEventer
- Контакти:
Re: Хора, осъзнайте се Порто и Дортмунд нямат шанс!
На Виляреал казват "малката Барселона", не на Порто.
dxl написа:Брат, поясни само за какво 5-1х2 става въпрос, че не схванах. (Не се майтапя).
Аз не правя аналогии между двата турнира - просто не малко мачове съм гледал на Порто този сезон и не всички са били от ЛЕ, така че на база това е твърдението ми.
И мерси за определението.
Porto 5 - 1 Villarreal
Porto 5 - 1 Spartak Moskva
Абе момчета, вие за 2003 и 2004 да сте чували? 2003 Порто спечелиха УЕФА, а 2004 играха в ШЛ, но никой не ги слагаше в сметките и като резултат Порто спечели ШЛ. Не казвам, че сега ще се повтори същото, но защо казвате - нееее, не може. Това е футбол, ако си запазят отбора може да поднесат "изненада" и да стигнат най-малко до финал, но също така не изключвам варианта да отпаднат и в групите, защото все пак е футбол. Но просто не ги отписвайте, особено ако са си запазили състава и най-вече Фалкао!
smoothc написа:Ако някой си мисли,че Порто са Малката Барса....просто да се насочи към друг спорт!
1.Разликата в класите е огромна 2.Стилът на Порто няма нищо общо със стила на Барселона,ама нищо общо! Хората ,които виждат прилика в стиловете им заслужават Оскар за футболна тъпота и футболно слабоумие!
Сори брат, ама защо - "Мала Маракана" много общо ли има с "Маракана" ?

Tommi написа:MQplaya написа:Tommi написа:И двата отбора имат сили да излязат от групите си, даже някой от двата отбора може да се промъкне и до 1/4 финал, но нямат никакъв шанс за спечелване на титлата. Порто има добро нападение, но в другите линии отстъпва доста на отборите, които имат претенции за финал. Борусия Д е по-балансиран отбор, но също няма класата на европейските грандове.
[offtopic]Какво означава подписа ти?[/offtopic]
[offtopic]Победих в ето тази форумна игра gong/viewtopic.php?f=46&t=76481[/offtopic]
Томми поздравления,честито ,че си спечелил играта!
Наистина си е майсторлък и са нужни добри умения ,за да спечелиш.Още веднъж браво!
Пича по-нагоре много точно го е казал и подкрепям изцяло мнението му. Още на 1/8 финалите ми беше ясно, че ако Порто този сезон участваше в ШЛ, противникът на Барса на финала в никакъв случай нямаше да е Юнайтед. Ако не продадат играчите си, определено ще са фактор в турнира. Има по-добри играчи от 2004-та година, треньорът им е обявяван за наследник на Жозе, а играта им не само е печеливша, но и изключително атрактивна. Очаквам доста успорван финал за Суперкупата на Европа, а защо не и с една победа на Порто и 4-5 гола в целия мач. Прогнозата ми за 2011/2012 в ШЛ е, че водещи ще са отборите на Барса, Порто, Байерн, Реал и надявам се любимците ми от Милан. По темата реално погледнато един 1/2 финал на ШЛ за Порто би бил напълно резонен за мен.
Що се отнася до Борусия - ако успеят да намерят заместник на рязания може и да стигнат до 1/4, при положение, че имат късмет на жребия за 1/8 финалите. Иначе - защо не едно прескачане на групите...
Що се отнася до Борусия - ако успеят да намерят заместник на рязания може и да стигнат до 1/4, при положение, че имат късмет на жребия за 1/8 финалите. Иначе - защо не едно прескачане на групите...
MainEventer написа:На Виляреал казват "малката Барселона", не на Порто.
Факт! Не знам защо съм останал в грешка... Като че ли по ТВ го чух...

Колкото до Дортмунд - само забравих да спомена - инетерсно ще ми е да ги гледам, макар че очаквам типичното представяне за немски шампион, различен от Байерн (презпоследните 5-6 години) - силен сезон, титла в Германия, провал в ШЛ. Но искма да видя как ще играят Хумелс и Суботич срещу големи нападатели. С интерес следя и Марио Гьотце - считан за един от най-големите таланти в Европа.
Въпреки силния сезон в Германия, в ЛЕ се изложиха, поне според мен.
EDIT: Казах ви - Хайнкес популяризира тва, че Виляреал са "малката Барселона". Може би понеже Порто играят атрактивен и резултатен футбол и някои автоматични ги сравняват с Барса.
Въпреки силния сезон в Германия, в ЛЕ се изложиха, поне според мен.
EDIT: Казах ви - Хайнкес популяризира тва, че Виляреал са "малката Барселона". Може би понеже Порто играят атрактивен и резултатен футбол и някои автоматични ги сравняват с Барса.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Въпрос насочен към всички и по-конкретно към феновете на Барса и Порто:Има ли прилика в стиловете на Барса и Порто?
Моля обосновете се!
пс:Аз лично не виждам и грам прилика в стиловете на двата отбора!Все едно да сравняваме бяло и черно!
Моля обосновете се!
пс:Аз лично не виждам и грам прилика в стиловете на двата отбора!Все едно да сравняваме бяло и черно!
smoothc написа:Въпрос насочен към всички и по-конкретно към феновете на Барса и Порто:Има ли прилика в стиловете на Барса и Порто?
Моля обосновете се!
няма никаква прилика по нищо освен че са 11