Хора, осъзнайте се Порто и Дортмунд нямат шанс!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Хора, осъзнайте се Порто и Дортмунд нямат шанс!

Мнениеот smoothc » 02 юни 2011 22:03

Чета си аз,разни статии относно предстоящия сезон 2011/2012 ,кои отбори ще бъдат фактори в ШЛ ,букитата дори определят вече и коефициентите за победител ,и едно от нещата ,което ме срази е следното :Борусия Дортмунд и Порто ще бъдат сериозен фактор в ШЛ!!
Над 100 мнения прочетох,че едва ли не тези два отбора биха могли да спечелят ШЛ!!??
Та замислих се и си викам:Аз ли съм заблуден или наистина тези хора са прави в преценката си.Могат ли аджеба- Порто и Дортмунд да надвият -не огромната ,а мега конкуренцията в лицето на Барса,Ман Юн.,Челси,Реал Мадрид!!...позамислих се и отсякох Твърдо НЕ!
1.За Порто съм по-склонен да кажа,че имат реални шансове за Осминафинал,но за Дортмунд -3 място в групите най-добре би им прибягало на този етап! Отбора лично за мен :1.Не е достатъчно опитен имам предвид конкретно тези играчи ,които сформират отбора 2.За мен най-точното определение за Дортмунд е "стихиен"..3.Някой ще каже ами Шалке?....да страхотно представяне,но вижте кои единици имат в отбора -Раул,Фарфан,Хунтелар,Метцелдер играчи с опит в Шампионската лига с Реал ,ПСВ,Милан..Феликс Магат -треньор с опит в Шампионската лига...ето тези фактори малко или много си оказват своето влияние!
Дори за Борусия аз силно се съмнявам да повторят представянето си в Бундеслигата...Байерн Мюнхен ще е по-силен отвсякога-убеден съм в това! Този сезон Баварците ще отвеят конкуренцията в Германия подобно на Дормунд тази година,но за разлика от тях няма да бъдат толкова стихийни ,донякъде и несигурни ,защото Байерн е отбор ,който е съставен от най-класните играчи в Бундеслигата,с доста голям опит във футбола!Та Байерн очаквам да направят меко казано страхотен сезон включително и в Шампионската лига,където както знаем финала ще е на Алианц Арена ,което допълнително ще мотивира отбора!..толкова за Байерн Мюнхен.
4.Дортмунд трябва да инвестират сериозно в нови класни попълнения ,за да бъдат отново претенденти за Трофей в Германия,но предвид факта,че Борусия не би била така атрактивна опция за тези класни играчи ,в сравнение с Барса ,Реал,Челси..допълнително усложнява процедурата по закупуването на играчи от най-висока класа!
Та извода е следния:За сравнение-Порто е класа над Дортмунд ,а Барса,Челси ,Реал,Ман Юн. са класи над Порто,та какво остава за Дортмунд -Борба за 2,3,4 място в Германия е най-рационалната перспектива и реална възможност за отбора!
А колкото до Порто-в Португалия няма да имат никакви проблеми,но ШЛ вече е коренно различна от 2004 ,а и Жозе Моу е в съседната държава,така че ....ШАМПИОНСКАТА ЛИГА сезон 2011-2012 помнете ми думата- ще е най-силното издание на турнира от самото му издаване!

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Re: Хора, осъзнайте се Порто и Дортмунд нямат шанс!

Мнениеот magga » 02 юни 2011 22:12

:? Ти гледал ли си Порто и Дортмунд,че много говориш ? И какво трето място за немците в групата :? За да станеш шампион на Германия май ти трябва малко класа,а за Порто няма какво да коментирам,както им казват "Малката Барселона" :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 юни 2011 22:13

И двата отбора имат сили да излязат от групите си, даже някой от двата отбора може да се промъкне и до 1/4 финал, но нямат никакъв шанс за спечелване на титлата. Порто има добро нападение, но в другите линии отстъпва доста на отборите, които имат претенции за финал. Борусия Д е по-балансиран отбор, но също няма класата на европейските грандове.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Мнениеот krasimilkov » 02 юни 2011 22:18

Сега хората правят планове за почивка,аз примерно на 17 август летя за Португалия -а ти разтягаш локуми за Декември-Моуриньо може да е в съседна държава ама Вилаш-Боаш си е където трябва,а и Дортмунд не са за отписване.Но сега тези мисли не са приоритет.

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 02 юни 2011 22:19

Сигурно всички са мислили като теб, когато Порто и Монако играха финал ;)
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 02 юни 2011 22:20

Къде може да се види какви ще са евентуалните съперници в плейофния кръг за влизане в Шампионска лига, миналата година имаше интересни сблъсъци като Арсенал - Селтик...
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 02 юни 2011 22:21

magga написа::? Ти гледал ли си Порто и Дортмунд,че много говориш ? И какво трето място за немците в групата :? За да станеш шампион на Германия май ти трябва малко класа,а за Порто няма какво да коментирам,както им казват "Малката Барселона" :lol:

"Малката Барселона"ти ме уби брат хаха :mrgreen: Къде ги четеш тези измишльотини незнам просто :mrgreen: Честно да ти кажа "Малката Барселона" по-скоро би прилягало най-добре на Barcelona B ,ако си гледал поне 10 мача на Б-отбора,защото аз да...и често да ти призная направо се изумих ...и с голям кеф бих искал да гледам мач между Барса и Барса Б истинско шоу ще бъде гарантирам ти!
Барса-Порто е финала за Суперкупата-резултат 4-1 гарантирам ти!

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 02 юни 2011 22:22

Дортмунд нямат шанс в ШЛ, Порто могат спокойно да стигнат 1/8 или 1/4 финал ( зависи от жребия )
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 02 юни 2011 22:22

Дортмунд изиграха един много силен сезон, но на мускули и самоинициатива. Наистина са без опит. Дори Юрген Клоп каза, след като биха Байерн в Мюнхем, че много от неговите футболисти не са били заченати, при последната победа на Дортмунд в Мюнхем (повече от 20 години).
Тепърва ще се доказват в Бундеслигата. (Имам предвид играчите, защото отбора си е фактор - до известна степен). Стигане до 1/8 ми се струва по реално.

Колкото до Порто - тази година като нищо можеха да стигнат до 1/2 финал на ШЛ. Този отбор, в тази си форма, според мен би се справил с отбори, като Челси, Манчестър Ю., може би дори и Реал.

ПС: И преди някои да се "посмее" на написаното от мен, нека свали фенските си очила и така да погледне на нещата.

Колкото до "малката Барселона" - това са думи на Юп Хайнкес за Виляреал, след като Леверкузен отпаднаха от испнаците в ЛЕ. Да викат на Порто "маката Барселона", сега го чувам.
Последна промяна от dxl на 02 юни 2011 22:24, променено общо 1 път.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 02 юни 2011 22:22

Както пича по-горе каза, не случайно на Порто им казват "малката Барса" и при добро стечение на обстоятелствата, при добър жребии и късмет, съвсем спокойно мога да заявя, че Порто имат шанс за 1/2 финал най-малкото. За спечелване на турнира трудно може да се говори.
А що се отнася до Борусия, силно се надявам да греша, но ми се струва, че и те ще бъдат шампион за една година и толкова. Следващите сезони ще се лутат в средата в Бундеслигата, а следващия сезон в ШЛ ще ядат пердах. Много са ми симпатични, харесвам ги, надявам се наистина да греша, но имам такова предчувствие.

Върни се в “Футбол - Свят”