Спетак-Черно Море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Спетак-Черно Море
Айде дойде пак дербито.Тежки,тежки дни за сините наближават отново.Дали ще се повтори това 5:0 от есента?Няма го тероризатора им-Жорката Илиев,но все си мисля,че както са свалили гарда можем да ги ударим и още по-тежко от есенния погром.Никакво подценяване обаче,надъхване на 110%,все едно играем финал за ШЛ.Най-важния мач от шампионата е този.Излизаме нахъсани и ги смачкваме.Последния мач на коритото ги ударихме 0:1 с гол на Миро Манолов 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Re: Спетак-Черно Море
Отиваме и ги бием! Ще контролираме изцяло играта, тия ще разчитат единствено на шано нещо да се чукне и да влезе и после яко чистене на топката в посока ХЕИ
По традиция, ще бъдат изключително груби, защото тръгне ли да се играе футбол - гледат отстрани.
Разликата между двата отбора е вече толкова голяма, че вече дори не ме дразнят с изцепките си. Съжалявам ги, искам да останат.

По традиция, ще бъдат изключително груби, защото тръгне ли да се играе футбол - гледат отстрани.
Разликата между двата отбора е вече толкова голяма, че вече дори не ме дразнят с изцепките си. Съжалявам ги, искам да останат.
те не могат да останат,както и много трудно може да ни бият,но съм сигурен че ще бъде много груб мач и ще ни скъсат от ритане,понеже с футбол не могат да ни се опрат.Стимулирани допълнително от локо Сф. се видя как играха срещу нас и бела и сливен,беше си здраво ритане.Така ще бъде и на дербито където отново плебеите ще бъдат допълнително стимулирани.Аз се надяваам да им вкараме ранен гол и да им се скърши малко мерака за ритане и от там нататък да си направим мача лек и отиват нещата както с бела и само да няма подценяване 

За вас моряци ний живеем...
ЧерноМореВарна написа:Отиваме и ги бием! Ще контролираме изцяло играта, тия ще разчитат единствено на шано нещо да се чукне и да влезе и после яко чистене на топката в посока ХЕИ![]()
Понякока чистят топката и в посока ВиК.

Само Черно море.
- Sagittarius
Точно за това говорим.Ритат или не по посока на ХЕИ няма значение.Подценим ли ги даже малко ще загубим унизително.Това е дерби,градско,единствения шанс да се реабилитират пред феновете си.Ако подходим с максималната мобилизация,такава каквато беше срещу ЦСКА-можем да ги разгромим.Отпуснем ли се,помислим ли си,че това не е дерби,а просто рутинно гостуване на аутсайдер-може и да се провалим,а в най-добрия случай ще се измъчим адски за 0:1 или 1:2 ако случайно ни поведат.Мобилизация,адска мобилизация трябва за този мач на честта и предпоследна трудна крачка пред бронзовия медал!След това идва Славия,а Миньоро днес се спаси 
ПС:Трябва да се подготвим за провокациите и селенията им.Със 100% сигурност ще тръгнат да ни чупят краката,ще има дъжд от картони и много много скандали.Знаем ги как играят дербитата,със сигурност ще имат 1-2 изгонени.Не трябва да се подвеждаме,колкото и грубо да играят-има съдия,ние трябва да си играем играта и никакво,никакво изпускане на нерви!Имаме хора с картони-Данчо,Миро и Сашко,те ще са нужни и за Славия!

ПС:Трябва да се подготвим за провокациите и селенията им.Със 100% сигурност ще тръгнат да ни чупят краката,ще има дъжд от картони и много много скандали.Знаем ги как играят дербитата,със сигурност ще имат 1-2 изгонени.Не трябва да се подвеждаме,колкото и грубо да играят-има съдия,ние трябва да си играем играта и никакво,никакво изпускане на нерви!Имаме хора с картони-Данчо,Миро и Сашко,те ще са нужни и за Славия!
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"