Чемпиъншип - 2011-12

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Чемпиъншип - 2011-12

Мнениеот Middlesbrough » 02 юни 2011 13:48

tatusindo написа:Уест Хям,Нотингам и Бирмингам според мен ще се класират :twisted:

тряя се спреш с тоя Нотингам :Д , мениджъра им не е кой знае кво и максимума е плейофи а тама вече 3 поредна година пада :Д , мисля че нямат сили за директна промоция така че :Д ...

Офтопик:

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 02 юни 2011 14:01

Middlesbrough написа:
tatusindo написа:Уест Хям,Нотингам и Бирмингам според мен ще се класират :twisted:

тряя се спреш с тоя Нотингам :Д , мениджъра им не е кой знае кво и максимума е плейофи а тама вече 3 поредна година пада :Д , мисля че нямат сили за директна промоция така че :Д ...

Е кой да кажа бе човек :? Боро ? Нотингам вече колко години не им достига малко - едно две по-свестни попълнения и са готови ;) Още повече,че надали има отбор с тяхната история в долните дивизии....

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 02 юни 2011 14:27

Иване бе :Д , аз следа нещата в тая дивизия от близо и ти каам че Нотингам нема да влезнат пак , а ти ми говориш за славна история тва няма никво значение в момента , казвам ти че с техния мениджър стигат макс плейофи и тама винаги губат : ) , а Боро тоя сезон с Тони Моубри ще играят доста важна роля поне според мен : )

Офтопик:

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 02 юни 2011 14:34

Middlesbrough написа:Иване бе :Д , аз следа нещата в тая дивизия от близо и ти каам че Нотингам нема да влезнат пак , а ти ми говориш за славна история тва няма никво значение в момента , казвам ти че с техния мениджър стигат макс плейофи и тама винаги губат : ) , а Боро тоя сезон с Тони Моубри ще играят доста важна роля поне според мен : )

Добре бе Миро бе :Д Знам,че ги следиш нещата :mrgreen: По-спокоен ли ще си ако кажа, че искам Уест Хям , Бирмингам и Мидълзбро да се класират за Премиършипа ? :mrgreen: :mrgreen: Нека да видим кой какви футболисти ще вземе и тогава ще коментираме - дотук сме само на фенски пристрастия ... Не си ли съгласен ?

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 02 юни 2011 14:44

tatusindo написа:
Middlesbrough написа:Иване бе :Д , аз следа нещата в тая дивизия от близо и ти каам че Нотингам нема да влезнат пак , а ти ми говориш за славна история тва няма никво значение в момента , казвам ти че с техния мениджър стигат макс плейофи и тама винаги губат : ) , а Боро тоя сезон с Тони Моубри ще играят доста важна роля поне според мен : )

Добре бе Миро бе :Д Знам,че ги следиш нещата :mrgreen: По-спокоен ли ще си ако кажа, че искам Уест Хям , Бирмингам и Мидълзбро да се класират за Премиършипа ? :mrgreen: :mrgreen: Нека да видим кой какви футболисти ще вземе и тогава ще коментираме - дотук сме само на фенски пристрастия ... Не си ли съгласен ?

съгласен съм бе :Д . просто си мисля че Форест няма да влезнат и тва е :Д , а иначе в тази дивизия всичко е възможно така че , само знам че ще е невероятен сезон : )

Офтопик:

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 02 юни 2011 14:49

Middlesbrough написа:
tatusindo написа:

съгласен съм бе :Д . просто си мисля че Форест няма да влезнат и тва е :Д , а иначе в тази дивизия всичко е възможно така че , само знам че ще е невероятен сезон : )

И Тони Моубри е вашия човек!!!! :)

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 02 юни 2011 14:53

ТОЙ Е ! :twisted: накрая на миналия сезон бяхме отбора в най - добра форма : )
Легенда на отбора : ) и има опит в тази дивизия , вкара УБА в елита преди няколко години : )

Офтопик:

Потребителски аватар
Локомотив1926Пловдив
Контакти:

Мнениеот Локомотив1926Пловдив » 03 юни 2011 21:14

Уест Хям, Боро и Лийдс очаквам да се завърнат..
и се съгласявам с колегата по-горе, че Нотингам просто нямат сили, а и добър мениджър за промоция

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 04 юни 2011 14:16

някой мод да направи темата важана ако обича :twisted: :mrgreen:

Офтопик:

Потребителски аватар
stpehenhunt11
Контакти:

Мнениеот stpehenhunt11 » 06 юни 2011 11:19

Мисля ,че тази година моят отбор ще започне на чисто с новия собственик ,който дойде ноември месец и стабилизира отбора със стабилна селекция ,ако не беше той сега нямаше да пиша в тая тема ,а в такава за 1 лига ако има...Прогноза:Хъл , Брайтън и Уест Хям http://img861.imageshack.us/img861/7276/hullcity3.jpg От Хъл си тръгнаха Крейг Фейгън (най-накрая) , Солано,който дори не знам защо дойде,Мат Дюк(вечно резерва),ДЖИМИ БУЛАРД се връща (може би единствената грешка в сезона ,че беше даден под наем ,винаги има с какво да помогне),Олофинджана също се връща,а един от любимците ми Антъни Джерард се връща в Кардиф дано го откупим , както и Кори Еванс и Вито Маноне
https://www.facebook.com/worldoftheshirts?fref=ts Луд колекционер на тениски :) :)

Върни се в “Архив”